[MT İstanbul]Early Riders-15-16 Tem Yalova-Çınarcık-Esenköy Gezisi(Fotolar 7.sayfada)

Gofy arkadasım burda yazışmakla bızı tanıyamazsın en iyisi sen bu geziye katıl yaşa ve gör ondan sonra kararını ver bızım hakkımızda... istresen bızımle aynı odada kalmayabılırsın tercıh senın tabı malıyet olayı... serdark arkadasım iyi niyetle yazmıştır. kendisi pek muhterem bır arkadastır tanışırsan bırgun sende görürüsün. yabancılık cekme olayına gelince böyle birşey mumkun değil olamazda son karar senın bız her zaman beklerız gezıyede çay'a da :cat:

Gofy' Alıntı:
neyse belkide sen haklısındır... biraz agresif davrandığım için özür dilerim.. ama öyle söyleyince istenmeyen kişi imajını hiç beğenmedim... neyse tekrar özür dilerim.... ama bu geziye gelmeyi düşünmüyorum artık... çay davetine gelicem tanışırız benimde anlatıcaklarım var şimdiden size iyi eglenceler. iyi sürüşler kazasız belasız..

ataper sanada teşekkür ederim... çok incesin, iyi eglenceler..
Merhaba,
Olay haklı olup olmama durumu değil, ben hem sizi düşünerek hem kendimi düşünerek düşüncemi paylaşmak istedim sadece, görüldüğü üzerede başarısız oldum. Tam olarak söylemek istediğimi aktaramadım ve yanlış anlaşıldı.
Bende tekrar ilk yazdığım mesajı okudum. Aynı şeyleri kelimesi kelimesine sözlü olarak söyleseydim emin olun bu şekilde anlaşılmazdı. Sonuçta sadece YAZI duygu katamıyorsunuz, yada ben katamamışım. Uzatmayayım, sizin anladığınız gibi de anlaşılabileceğini düşünmeden yazmışım biraz da.

Söylemek istediğimi tam olarak anlatamadığım için bende özür diliyorum. Yanlış anlaşılarak hafiften stres yaşadık. Olsun konuşa konuşa anlaşacağız.

Gezi sonrası yapacağımız Boğazda Çay Keyfinde görüşmek dileğiyle.

Saygılar

arkadaşlar ben dayanamıyom...
yarın olmayacak...
zaman geçmiyo...

bi teklif :
birkaç manyak ruhlu "early riders" gurubu arkadaş geceden çıkalım. gidelim işte ne biliim yolu uzatmak için çanakkale üzerinden gideriz gerekirse. sabaha çok var :) parkta falan yatarız hı? ne dersiniz?

"early riders" ruhunun nokunu çıkardık olur yani. "en early riders" grubu kurarız gerekirse. yada locco nun dedii gibi "karga nok yemeden" grubu da olabilir mesela.

geziye sonradan katılacak arkadaşlar bizim bulunduğumuz yere en yakın merkezi bir yere çağrılır oradanda bir motorlu arkadaş alır.
benim gsm no: 0 532 256 78 50 Giray (umarım sabahın köründe uyanıp geziye geç olmadan katılırım)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkeze merhaba

goya,raptorss,gyazici ve ben pazar sabahı buluşup geliceğiz. Buluşma yeri ve saati belli olmadığı için Yol yardımı hususunda şu an net bişey söyleyemiyoruz

hunluata' Alıntı:
herkeze merhaba

goya,raptorss,gyazici ve ben pazar sabahı buluşup geliceğiz. Buluşma yeri ve saati belli olmadığı için Yol yardımı hususunda şu an net bişey söyleyemiyoruz

hakancım gyazıcı pazardeğil yarın sabahtan gelecek bizimle haberin olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
hakanım bi yanlış anlama olmuş galiba,senin goya ve raptorss ile pazar sabahı geleceğini biliyordum da benim de geleceğimi bilmiyordum:):):):)
babacan ben c.tesi sabah erdem abiyle buluşup gidiyorum,aman yanlışlık olmasın gözlerinden öperim

Forumdan Uzaklaştırıldı
erdem.gunduz' Alıntı:
hakancım gyazıcı pazardeğil yarın sabahtan gelecek bizimle haberin olsun

:cat: şimdi gökhanı arayınca öğrendim. Sıcaktan beynim pişmiş herhalde.:queen:

raptor ss sana ulaşacağımız bir numara atarsan buluşma yeri belirleyelm.

Arkadaşlar Serdark arkadaşımızın yazdığı konu aslında bizim diğer organizasyonlarda toplu sürüşlerle ilğili yaşadığımız sıkıntılar yüzünden kendi kriterlerimizi oluşturma çabamızın sonucudur.Haklıdır...
---Yolda sürüş kuralları bizim için esastır.
---Gideceğimiz organizasyonlarda reyting endişemiz yoktur.100-200 kişi katılması gibi...
---Tanışıp sohbet edip aramıza alacağımız arkadaşlar her zaman bizimledir zaten.

Sonuç olarak Gofy dostum alınmış ancak iyi niyetimizi anlamış sağolsun.

Biz her salı akşamı Paşalimanı cafede saat 20.00 de toplanıyoruz herkesi bekleriz tanışıp kaynaşırız...

Saygılarımla...

Rüzgarınoğlu...

Freak' Alıntı:
Haa bak başka bir fikrim var.
Biz sabah Freak ve Wahshe olarak karı/koca gelelim katılalım.
Ama akşama evimize dönmüş olalım biz.
Size uyar mı arkadaşlar?

Freak dostum yarın görüşürüz.Sabah arabalı vapura geç kalma saat 08.00.
Ayrıca yeni makinan hayırlı olsun...:cat:

TRADER' Alıntı:
Arkadaşlar..

Lıste ısını formal hale getırmek bıraz zor olacak . Bazı arkadasların programları son dakıka degısebılır . Zaten sonradan gelecek arkadasların telefonları da bızde var. Bıldıgımız arkadaslar dısında gelecek olanlar olursa bana cepten ulassınlar yıne yardımcı olalım..0532 25159452

Murat sen yarın sabah ferıbota bınerken benı ara abıcım ben de buyuk ıhtımalle yolda olurum o saatte.. Walla sızlerı ozledım gelın artık:)

Mayoları alta gıyın cok sıkı gıyınmeyın burda motorda pısmeyın. :)

Selamlar

Dostum ok.Bende seni çok özledim walla...
Yarın görüşmek üzere...:)

Arkadaşlar yarın sabah 08.00 de Eskihisar arabalıvapur iskelesinde görüşmek üzere iyi akşamlar....:cherry:

Son düzenleme:
arkadaşlar süper bir gezi olacağa benziyor.hepinize iyi yolculuklar...
bende şuanda yalovadayım..belki karşılaşırız cumartesi günü...

kaldera' Alıntı:
arkadaşlar süper bir gezi olacağa benziyor.hepinize iyi yolculuklar...
bende şuanda yalovadayım..belki karşılaşırız cumartesi günü...

Abi programımız belli sana vakitçe uyan bi noktada görüşelim.

Saygılar...

Son Güncelleme...

Arkadaşlar Merhaba..

Gezi Guzergahında ufak bir guncelleme oldu.. Yalova MT den arkadaşlarla YALOVA TIGEM de bulusuyoruz. Orda planlamalara göre Yalova Belediye Başkanı Sn .Barboros H . Bınıcıoglu bizimle beraber olacak..(Ugur Abı sen mekanı bılıyorsundur musaıtsen senınle orda bulusabılırız)

Gelecek arkadaşlar bakımından herhangı bır degısıklık yok. Ben yenı bulusma mekanını bildiğim için ben sizi oraya götüreceğim..

Bu arada HAKANACAN ve eşi bugun bize katıldılar: Beraber gezdik . Kendileri pansiyona yerleştiler . Bu mesajı da beraber yazıyoruz..Her ıhtımale karsı cebım: 0532 2515952

Ekte bugunden bir iki foto var:) Gerisi gezinin sonunda...

Yarın görüşmek üzere.. Selamlar..

Bendenız Şelaleye atlarken:)

Hakan ve Eşi.. Arkadaki yerdeki adama dikkat:)

Hep beraber....:)

ataper' Alıntı:
arkadaşlar ben dayanamıyom...
yarın olmayacak...
zaman geçmiyo...

bi teklif :
birkaç manyak ruhlu "early riders" gurubu arkadaş geceden çıkalım. gidelim işte ne biliim yolu uzatmak için çanakkale üzerinden gideriz gerekirse. sabaha çok var :) parkta falan yatarız hı? ne dersiniz?

"early riders" ruhunun nokunu çıkardık olur yani. "en early riders" grubu kurarız gerekirse. yada locco nun dedii gibi "karga nok yemeden" grubu da olabilir mesela.

Sadece ruhun değil her yererin kardeşim early dediysekte o kadar early değil yani :p
Bir teknoloji yaptık düğme diyerek uzay teknolojimizi yerle bir etmişiniz nasa bile patentini istedi :queen: üstelik siyah kırmızısı kalmamış :queen:

Ya ben yarın 500 km bakıma girmem gerekecek yalovadaki motomax servisinde ama aradaki zaman kaybını kapatırım her halde motor 250 cc ya ne yaparsın yapmışlar kardeşim basınca gidiyor makine

mukemmel bi geziydi arkadaşlar
resimleri bekliyorum
trader herşey için teşekkurler
herkeze ayrıca teşekkur edemedim
onlarıda öpüyorum

Yazacak anlatacak ve konuşacak o kadar çok şey varki bu gezi ile ilğili.Zannedersem yarın arkadaşlar anlatacaklardır geçirdiğimiz onca güzel anı ve hoş vakitleri.
Ben sadece bize katılan tüm arkadaşlarımızın uyumunu kardeşliğini ve gerçek dostlukları için teşekkür ederim.
Hepiniz sağolun...
Ayrıca bize bu gezi fikrini çalışmalarını ve uygulanmasını gerçektende orda her şeyimizle ilğilenen Trader Murat kardeşime şükranlarımı sunarım.Sağolsun...

Saygılarımla...

Rüzgarınoğlu...

Bende şu saat itibari ile 45 dk önce geldim ancak şimdi yazabildim.
Rüzgarın oğlu muratı yolda geride bıraktım sözde beraber gelecektik ama ben bir an önce gelmek istedim ve gazımı sonuna kadar açtım kızım beni eve 25 dk da eski hisardan eve yani üsküdara attı. Muratçım beklemediğim için özürdilerim ok
Buarada gezi için tek kelime ediyorum mükemmeldi. Fazla denecek bişide yok açıkçası.
Dönüş yolculuğuna başlarkende baya bir duygulandım ve etkilendim çünkü Trader murat arkadaşımızın dönüşte bizle pansiyonda vedalaştıktan sonra dayanamayıp peşimizden arabasıyla gelip önümüze geçip eskortluk yapması ve biz esenköyün içinde benziklikte yarım saat kadar oyalanmamıza karşın ilerde asker gibi nöbet tutarak elinde kamerasıyla beklemesi ve biz geldiğimizde bizi son kez de olsa kayda alması gerçekten çok etkileyici ve büyük bir fedakarlık örneği idi.
Buradan şahsım adıma ve early riders üyelerinin adına orada bizim için yapmış olduğu onca fedakarlık ve emeği için Trader Murat arkadaşımıza Teşekkür ederim.
Ayrıca Early Riders üyelerinin herbirine de ayrı ayrı teşekkür ederim güzel gezimizde bizlere eşlik etmesi ve yaptıkları onca fedakarlık için.
Saygılar,
Umarım herkes dönüşte sağsalim evlerine varabilmiştir.

Problem değil Mac zaten biliyorsun dönüş yolu feribottan sonra herkes free idi.

Ayrıca arkadaşlar 18.07.2006 Salı gecesi standart Paşalimanı cafe toplantımız var.Herkesi bekliyoruz.Macgyver arkadaşımız Castro gezi çalışmalarını yapmaya başlayacak.Tarih güzergah ve program için sohbetimize lütfen herkes gelsin...

süper bir gezi
süper bir insan(trader)
süper bir arkadaşlık
süper bir ortam

anlatılmaz yaşanır hepsi bu:cat:

Bize ev sahipliği yapan Trader murata ve eşine çok teşekkur ederim :rendeer: :rendeer:

Murat bu konuda bir ilk
saniye saniye tüm geziyi planlayıp (maksumum derecede faydalanma) ve altarnetif planlar ile ortaya koyarak mükemmel bir organizasyon örneği gösterdi

Bu hafta sonunun bu kadar mükemmel ve eğlenceli geçmesinde çok emeği olan
başta Trader murata ve diğer Early Riders üyelerine çok teşekkurler.

Hakan akıllı ol aydını salarım üstüne

muhtesem bir gezi oldu bizim için gerçi bi ctesi aksamı gruptan ayrılarak cınarcıga gittik ve gece orada kaldık ve geri dönmedik gruba. dönseydikte cok güzel geçeceğini biliyorum. geziye katılan herkeze çok teşekkür ediyorum özelikle trader arkadasımız bizleri memnun etmek için kendini paraladı çok emek verdi. çok teşekkürederim. trader ellerin dert görmesin.

unutmadan Yalova mt nin bizi karşılaması ve bizlerle ilgilenmeleri çok güzeldi. daha masalara oturur oturmaz limonatalar geldi ardından çaylar. herzamanki gibi yine içten ve isteyerek bizler ile ilgilendikleri için hepsine teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar