[MT İstanbul]Early Riders-15-16 Tem Yalova-Çınarcık-Esenköy Gezisi(Fotolar 7.sayfada)

[MT İstanbul]Early Riders-15-16 Tem Yalova-Çınarcık-Esenköy Gezisi(Fotolar 7.sayfada)

Motorunuz yola, Ciğerleriniz Oksijene, Gözleriniz Doğaya Doyacak!...

Arkadaşlar 15-16 Temmuz Tarihlerinde planladığımız Yalova-Termal-Çınarcık-Esenköy gezimizin detayları ve katılım özelliklerini aşağıya aktarıyorum.. Bu gezi için öngördüğümüz katılım kontenjanının hemen dolacağına hiç şüphem yok…

Gezi akışı şu şekilde planlanmıştır:

1-15 Temmuz sabahı saat 08:00 da Eskihisar Feribot iskelesinde buluşma. İskeleden 8 den sonraki ilk feribotla Topçulara geçilecektir. Bekleme yapılmayacaktır.Biraz uykudan fedakarlık edilip feribotta uyuma yolu seçilebilir..
Feribottan motorla geçiş artçıdan bağımsız olarak 4 Ytl dir. Yani iki kişi bir motorla 4 Ytl ye geçmektedir.Pendikten binilen hızlı feribot ise tek kişi 11 Ytl olup artçı için ilave ücret istenmektedir. Bu fiyat farkı ve Eskihisar feribotunun iç düzen rahatlığı yüzünden bu yol seçilmiştir.
2-Bendeniz sabah 09:00 da Esenköyden basıp gelmek suretiyle sizleri Topçular iskelesinden karşılayacağım. Ruzgarınoğlu ile ben irtibatta olarak bu buluşmayı organize edeceğiz..
3-9:30 Yalova Cine Kafede Yalova MT ile buluşma tanışma…
4-9:45 Termale hareket..
5-10:15 Termal de Çay Molası..
6-10:45 Üvezpınar Şelalesine Hareket(*)
7-11:30 Üvezpınarda dinlenme ve hafif kahvaltı
8-12:00 Üvezpınardan çıkış ve Termal üzerinden Çınarcık yoluna giriş . Bu arada bize katılan Yalova MT den arkadaşlarla ayrılma..
9-Çınarcık da sahilde resim çektirme..
10-Teşvikiye de haşlanmış mısır yeme(**) ya da plaj yolu üzerinden Esenköy yoluna giriş.

11-Esenköy e 5 km kala 3000 yıllık Çınar önünde durma ve resim çektirme..
12-Esenköy girişinde Papaz Tepesi nde durarak tepeden köye kuş bakışı bakış ve resim çektirme.
13-14:00 Esenköye giriş.
14-Esenköyden çıkış ve Ağlayan Kayada bir duruş

15-14:30 Pansiyona varış ve odalara geçiş(***)

16-17:00 ye kadar denize giriş ve dinlenme.
17-17:30 Şelale Restaurant'da Yemek Yeme.(****)

18- Yemek sonrası şelaleye yürüyüş . Ve isteyenlerin suya girmesi.
19- 19:00 Pansiyona dönüş ve Free Time(Serbest Zaman)(*****) başlangıcı..
20- 16 Temmuz sabahı beraber kahvaltı yapma(******) ve serbest zaman
21- 16 Temmuz saat 15:00 gibi pansiyondan ayrılma ve geri dönüş..

İlave açıklamalar:

*Guzergah 10 km civarındadır. Asfalt kalitesi zayıftır ve virajlı bir yoldur. Yolun en zor parkurudur.
** Mısır 75 Ykr dir. Gezi zamanına kadar zam gelirse elimizden bir şey gelmez.
*** Pansiyon üçer kişilik odalardan oluşan biçimdedir. Oda fiyatı gecelik 30 YTL dir. İki kişi kalmak isteyen çiftler bu bedeli 15 er YTL olarak vereceklerdir. Üçkişi kalanlar 10 ar YTL. Toplam kapasite 40 kişi ile sınırlı oldugundan bu rakamın üstünde ismini yazdıran arkadaşlar olası fiyat farkını ödemek suretiyle Atmutlu ya da Çınarcık da konaklama yolunu seçmek zorunda kalacaklardır. Özetle bu organizasyon ilk 40 kişiye aynı yerde konaklama garantisi vermektedir. Bu yüzden gelecek arkadaşların acele edip foruma yazmaları gerekmektedir. Bu husus önemlidir.
****Şelale Restaurant da anlaşılan Menu: Balık , salata, kola-ayran,meyve tabagı , sınırsız çay –kahve. 12 YTL dir.
***** Serbest zaman içerisinde;
1-Köye kahvesine gidilip orda geç vakitlere kadar muhabbet edilebilir. Çay 500 YKR nargile 5000 ytldir
2-Köy de alışveriş yapılabilir. Büyük olmayan bir çarşısı vardır.
3-Esenköy de diskoya gidilebilir.
4- Çınarcık da Kio ya da Purple Bar a gidilebilir. Kio nun sahibi TYCOON un arkadaşıdır. PURPLE da ise Yalova MT den Mehmet arkadaşımız DJ lık yapmaktadır.Çınarcığa gidecek arkadaşlar yolun riskini kendileri alacaklardır. Alkol alımı durumunda geri dönüş sorunlu olabilir.
5-Armutlu ya gezmeye gidilebilir. 14 km mesafe olup guzel bır dag yoludur. Ancak geceyolculuğu önerilmez..
6-Pansiyon önü ve içinde denize sıfır ates ve mangal olayına girilebilir.
7-Sabah için arzu eden arkadaşlarla balıga çıkılabilir. Bu konuda yapılan görüşmelerde kayık fiyatlarının saati 5 YTL olup pazarlık yapılabilir.
******Kahvaltı için gelen arkadaşlar beğenirse şelale restoran da 5 YTL ye fıyat alınmıştır. Bu konuya gezi sırasında karar verilecektir.

Yolculukla ilgili açıklamalar:

1- Güzergah genel olarak sürat yapmaya müsait değildir. Ortalama suratımız 70-100 kmdır. Yollar virajlı olup jandarma bazen ehliyet sorabilmektedir.
2- Köy içlerinde kask vs koruma kullanma alışkanlığı burada yoktur .Ancak yollarda tam koruma ile yolculuk yapılacaktır. Örnek günlük sürüş resmi ektedir:)

3- Toplam km tahminlerime göre İstanbul Kadıkoyden kalkan biri için gidiş geliş için maximum 250 km dir.
4- Cumartesi sabah gelemeyecek ancak bize katılmak isteyen arkadaşlar belli bir rakama ulaşırlarsa cumartesi akşamı belli saatte kararlaştırılan yerden YALOVA MT den arkadaşlar tarafından alınıp Esenköye teslim edileceklerdir.Bu konuda önumuzdekı hafta içinde açıklama yapılacaktır. Ancak hoş olan sabahtan geziye katılmaktır. Gelecek arkadaşların imkanlarını zorlamaları iyi olur.
5- Katılımcı arkadaşların şu veya bu şekilde kamu düzenini bozacak şekilde alkol kullanımına gitmeyeceklerine ve grubu tehlikeye atmayacaklarına olan güvenim sonsuzdur..
6- Katılımcıların Mayolarını altlarına giymeleri önerilir..Üvezpınar da bazı arkadaşlarımız şelale altına girmek isteyebilirler..

Başka konular aklımıza gelirse ekleme yaparız…

Ve Liste….

Toplamda 40 kişi max olması planlanmaktadır.(Kalınacak yer imkanları sebebi ile)

1-Trader -
2-Ruzgarınoğlu +1
3-Ataper +1
4-Hakanacan +1
5-Serdark
6-Tycoon
7-ER5
8-HPoyraz
9-McGyver
10-Goya
11-Uzman 1907 +1
12-MutluEmlak +1
13-Armagan
14-sahinhakan04
15-gurolcbr125 +1
16-halilertan +1
17-Erdem
18-Teksasözgür

..

Toplam:24

Vay trader kardeşim ve rüzgarınoğlu kardeşim budur ya valla!
Organizasyon denen şey bu olmalıdır bilmeyenler öğrensin işte nediyeyim:D

Oldukça düzenli bir organizasyon olacağı taa bize çıtlattığın andan itibaren belliydi. Emeğin için teşekkürler.

Merakla bekliyorum gezi tarihini.

Görüşmek üzere

geldim valla
oradayım bende mutlaka +1 le
yanlız erken geçebilirim çarşamba gibi haberiniz olur zati

Moderatör
YaLova MT uyesi oLarak o tarihLer arasinda YaLova'da oLamayacagim icin size $imdiden ho$geLdiniz diorum arkada$Lar :)
Ve geLmeyenLerin de cok $ey kaciracagini beLirterek (buna bende dahiLim), hepinize keyifLi geziLer diLiorum..

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
baba ellerine sağlık, çok güzel olmuş organizasyon, beni zaten ya<mışsın eline sağlık, artık geriye sadece eğlenmek ve hayatın tadını çıkarmak kalıyor anlaşılan, bi dakka arkadaşlar bi dakka yaaaaaaaaaa:queen: :queen:

Tamam arkadaslar Uzmanın artcısı ıle Erdemı de lısteye ekledım. Selamlar

bensiz olur mu ya

Murat abi beni eklememissin ya.bugun serdara da soyledim bensiz gezi olur mu ki yani...

geçen sefer esenköyün yakınına kadar gelmiştik.ama plan değiştirip
krosçuluğa vurmuştuk kendimizi.....
güzel vakit geçer burda...
tüm yalova mt grubuna saygılar..

texasozgur' Alıntı:
Murat abi beni eklememissin ya.bugun serdara da soyledim bensiz gezi olur mu ki yani...

serdarla birlikte arasıra aragazı vericeene söz verirsen,
kızların yanından geçerken 1.viteste pati çektirip arkayı gezdireceeene söz verirsen,
park ettiğimiz yerlerde kızlara seninmotoru gösterip bu benim motorum dediğimde beni bozmayacağına söz verirsen,
gelebilirsin. :p :p

ataper' Alıntı:
kızların yanından geçerken 1.viteste pati çektirip arkayı gezdireceeene söz verirsen,
park ettiğimiz yerlerde kızlara seninmotoru gösterip bu benim motorum dediğimde beni bozmayacağına söz verirsen,
Sende ne teknikler varmış beee, arkayı gezdirmek sorun değilde toplaması zor oluyor bazen :) Gerçi özgür her şekilde toplar :) Bugün ben ondan bayağı birşeyler kaptım sağolsun küçük küçük tiyolar veriyor.

Ben 600RR alıcam yaaa taktım kafaya, özgür zırt pırt gaz verip ayar ediyooo, seneye inşallah

aydin abi canin sagolsun

ataper' Alıntı:
gelebilirsin.

Aydin abicim canin sagolsun. soz veriyorum o zaman :)

kaldera' Alıntı:
geçen sefer esenköyün yakınına kadar gelmiştik.ama plan değiştirip
krosçuluğa vurmuştuk kendimizi.....
güzel vakit geçer burda...
tüm yalova mt grubuna saygılar..
Ugur abı gelebılecekmısın yazalım mı senı de?

texasozgur' Alıntı:
Ekledım dostum.. Umarım keyıf alırsın:) Ama motorun bu yollara alısır mı bunu bılemem:)

ataper' Alıntı:
Abı yenge gemıycek sanırım:) Ucmusun yıne kızlar felan......

serdark' Alıntı:
Sende ne teknikler varmış beee, arkayı gezdirmek sorun değilde toplaması zor oluyor bazen :) Gerçi özgür her şekilde toplar :) Bugün ben ondan bayağı birşeyler kaptım sağolsun küçük küçük tiyolar veriyor.

Ben 600RR alıcam yaaa taktım kafaya, özgür zırt pırt gaz verip ayar ediyooo, seneye inşallah
Yenı avatarın hayırlı olsun kocum .. Benım kı de degıstı.Yazlık avatara gectım:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar