[MT İstanbul]Early Riders-15-16 Tem Yalova-Çınarcık-Esenköy Gezisi(Fotolar 7.sayfada)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Serdark Kardeşim sen yemekten baska bir şey düşünmezmisin bi mekana girerken sanden 30 saniye onca göbeğin giriyo. Az ye kardeşim az

er5

ya bende katılmak isterim ama bu konuda hiç tecrubem yok gelmem
cok mantıksız mı olur?

gelınce tecrube olur :)
mantıksız hıc bısey yok gel canım kardesım

serdar abı sıteye ıckı resmı koymusun kıtlşemesınler topiği :mrgreen:
ayranmı yoksa o

Son düzenleme:
XePoSt' Alıntı:
ya bende katılmak isterim ama bu konuda hiç tecrubem yok gelmem
cok mantıksız mı olur?:silent:
Merhaba arkadaşım, öncelikle yeni motor almış ve tecrübem yok diyorsan motorun hayırlı uğurlu olsun, yok motorun var ama tecrüben yoksa, uzun yol senin için çok tehlikeli olur. Ben şahsen katılmanı (tecrübesizim dediğin için) tavsiye etmem...

Bizi takip edersen, şehir içi kısa mesafelerde çay içmeye falan gidiyoruz. Bu toplantılarımıza katılırsın. Hem tanışmış oluruz, hem sen biraz daha tecrübe kazanırsın. 3-5 km. için zevk uğruna bir tehlike yaşamanı istemem. Ayrıca tecrübesiz olduğun için seninle beraber yolculuk eden arkadaşlara da zararın olacaktır. Bunu da düşün bence.

Şehir için toplantılarımıza mutlaka bekleriz.

Görüşmek üzere

er5' Alıntı:
gelınce tecrube olur :)
mantıksız hıc bısey yok gel canım kardesım

serdar abı sıteye ıckı resmı koymusun kıtlşemesınler topiği :mrgreen:
ayranmı yoksa o

Hayret birşey yaaa.. Ayrıca sitede 1000 tane bira resmi var, hemde iş üstündeyken, içilirken yani :bounce:

Ben sadece bi masanın fotoğrafını koymuşum :) icraat yok ki :p

Ayrıca dediğin gibi o ayran kardeşim ayran :cat: :queen:

sahinhakan04' Alıntı:
Serdark Kardeşim sen yemekten baska bir şey düşünmezmisin bi mekana girerken sanden 30 saniye onca göbeğin giriyo. Az ye kardeşim az
Ne yapayım kardeşim, yaradılış meselesi.. Ben aç doğmuşum herhalde :queen:

Son düzenleme:
Serdar kumsalda ateş mangal et,balık,tavuk ve ayran kardeşim sonra gece 03.00 de deniz var merak etme deyim ben sana.:mrgreen:

serdark' Alıntı:
Murat (TRADER) tatil nasıl gidiyor ?

Az kaldı az sericem bende göbeği güneşe denize doğru :p

Bu arada aşağıdaki operasyonu yapabilme şansımız varmı oralarda ?

raki2nn.jpg

Hocam bu masayı profesyonel bırı hazırlamıs:) bu senın profesyonelliğin olmasın sakın:)

sahinhakan04' Alıntı:
Hakn .. canım kardesım vıdeo ısıne sen mı bakacan yıne ? Ne yapıyoruz?

Son düzenleme:
TRADER cumartesi sabah ve aksam gelenler az cok belli oldu galiba ben buraya yazıyorum sen ön tarafa eklersin...

cumartesi sabah
halilertan+1
uzman+1
serdark
texax
ataper+1
tycoon+1
er5+1
macgyver
sahınhakan04
haluk+1+1(hangisi belli değil)
VınVın+2 (ct aksam)
rüzgarınoğlu+1

kesin gelenler bu kadar şimdilik:cat:

uzman_1907' Alıntı:
TRADER cumartesi sabah ve aksam gelenler az cok belli oldu galiba ben buraya yazıyorum sen ön tarafa eklersin...

cumartesi sabah
halilertan+1
uzman+1
serdark
texax
ataper+1
tycoon+1
er5+1
macgyver
sahınhakan04
VınVın+2 (ct aksam)
rüzgarınoğlu+1

Tamam dostum bız programı uygulayalım

aksam gelecekler son gun bellı olsun bır bakalım ona gore ayarlama cekelim..

serdark' Alıntı:
Murat (TRADER) tatil nasıl gidiyor ?

Az kaldı az sericem bende göbeği güneşe denize doğru :p

Bu arada aşağıdaki operasyonu yapabilme şansımız varmı oralarda ?

raki2nn.jpg

aynı pozisyonu orada sağlayacağız. masa aynı masa da manzara aynı değil!
balık + beyaz peynir + kavun + ayran : sabaha kadar

bir kısmımız arpa suyu da içebilir sorun yok.

ataper' Alıntı:
aynı pozisyonu orada sağlayacağız. masa aynı masa da manzara aynı değil!
balık + beyaz peynir + kavun + ayran : sabaha kadar

bir kısmımız arpa suyu da içebilir sorun yok.

War ya bu masanın yanında bide sen varsın ya muhabbet o biçim sabaha kadar makara kukara...:queen:
Bizbize tam istediğimiz gibi eğleneceğiz...:queen:

Yahuu bu başlığı görmeden evvel İznik gezisini gördüm ona katılmaya karar vermişken yer sorununu düşünüyordum. Çadırda kalmak, kalıcak çadır bulmak, çadır taşımak vs. kasıyordu beni..
Ama bu gezi de kanıma girdi. Hangisine gitcem ben :silent:

Zaten gelirsem de sabah grubunuza katılmam imkansız cumartesi öğlen yola çıkıp gelebileceğim. Sizin gezide 2 Kişilik oda var mı? :mrgreen: ona göre karar vericem.

Gençler hızınıza yetişilmiyor bu ne organizasyon hızıdır

yaşasın EARLY RIDERS

hboyraz' Alıntı:

yaşasın EARLY RIDERS

abi seni mutlaka bekliyoz yalovaya sensiz olmaz motoruda çıkarmışın hayırlı olsun düğmede yapmışın ohhh keyfın yerıne gelmiştir artık açılın yoldan geliyor dealim :queen:

uzman_1907' Alıntı:
abi seni mutlaka bekliyoz yalovaya sensiz olmaz motoruda çıkarmışın hayırlı olsun düğmede yapmışın ohhh keyfın yerıne gelmiştir artık açılın yoldan geliyor dealim :queen:

Kırmızı düğme yapmış...:queen: :queen: :queen:

hboyraz' Alıntı:

yaşasın EARLY RIDERS

Halukcum hem düğme yapmışsın yaw merak attim nasıl bişi bi gösterirsin bizede hemde +1 yapmışsın hadi bakalım

uzman_1907' Alıntı:

cumartesi sabah
halilertan+1
uzman+1
serdark
texax
ataper+1
tycoon+1
er5+1
macgyver
sahınhakan04
VınVın+2 (ct aksam)
rüzgarınoğlu+1

Aloooooooooooooo tansel benim adımı niye yazmadın bakim.

merhaba arkadaşlar ben hasan... bende gelmek istiyorum sevdim ben bu geziyi yanlız tek sorun mt deki ilk gezim olucak ve kimseyi tanımıyorum umarım yabancılık çekmem aranızda....

ve şu pansiyon olayı kafama takıldı 30 liramı vericek bi kişi....:cyclopsan

Son düzenleme:
Gofy' Alıntı:
merhaba arkadaşlar ben hasan... bende gelmek istiyorum sevdim ben bu geziyi yanlız tek sorun mt deki ilk gezim olucak ve kimseyi tanımıyorum umarım yabancılık çekmem aranızda....

ve şu pansiyon olayı kafama takıldı 30 liramı vericek bi kişi....:cyclopsan
Merhaba arkadaşım;
Öncelikle, geziye katılım sorun değil de,
- Motorun nedir ? (Malum uzun yol)
- Adın nedir? (Tanışsaydık önce)
- Tecrüben varmı? (Uzun yol olduğu için önce kendine sonra bize zarar olmasın)
- Ki bu sadece BENİM KİŞİSEL GÖRÜŞÜM, hiç tanımadığın insanlarla 2 günlük uzun yol? aynı odada kalacağız belki ? Sana ne kadar çekici gelir ?

Belki biz sana uyamayacağız !!! Senin hızına yetişemeyeceğiz !!! bunu da düşün..

Bence ilk önce, bizim 2 günde bir çay toplantılarımız oluyor denize nazır, havai fişek eşliğinde (şansa oluyor gerçi ya) oraya gelirsin. Bizim seni tanımamızdan önce sen bizi tanırsın, bakarsın senin kafana uyuyormuyuz !.. Zaten ondan sonrası gelir.

Kısacası ben senin yerinde olsam 2 günlük uzun yola çıkmam.

Sakın bu yazdıklarımı dışlama gibi algılama, bu sadece ve sadece benim kişisel görüşüm, kimse adına veya herhangi bir grup adına konuşmuyorum. Yazdıklarım için tepki göstereceksen tek muattabın benim yani.. Ne yapayım benim mizacım bu, eğri otur doğru konuş derler !!!

Yaz uzuuunnn , daha çoook gezip tozucaz..

Görüşmek üzere arkadaşım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Murat abi gerçekten çok emek verdiğin belli :rendeer: resimler yorumlar daha gitmeden büyük ilgi görüyor tek geciyorum senin organizasyonlarını gelsede artık su hafta sonu doyasıya eglensek diyorum heyecanla bekliyoruz..:queen: :queen: :queen:

ErdoganAktas' Alıntı:
Yahuu bu başlığı görmeden evvel İznik gezisini gördüm ona katılmaya karar vermişken yer sorununu düşünüyordum. Çadırda kalmak, kalıcak çadır bulmak, çadır taşımak vs. kasıyordu beni..
Ama bu gezi de kanıma girdi. Hangisine gitcem ben :silent:

Zaten gelirsem de sabah grubunuza katılmam imkansız cumartesi öğlen yola çıkıp gelebileceğim. Sizin gezide 2 Kişilik oda var mı? :mrgreen: ona göre karar vericem.

erdoğanaktaş, gofy ve diğer katılmak isteyen arkadaşlar,

gezi amacı hem yeni yerler görmek hem yeni insanlar ile tanışarak güzel vakit geçirmek. serdark arkadasımız tanımadığı kişilerin belkide sorun yaratarak bu güzel organizasyonu bozmasını istemediği için belkide katılmasanızda olur tarzında bir yaklaşımı olmaktadır ve haklıdır.
fakat siz grup düzenini bozmayacağınıza, grubu herhangi bir tehlikeye atmayacağınıza ve tanımadığınız bu insanlarla anlaşabileceğinize inanıyorsanız hiç bir çekinceniz olmadan katılmanızı öneririm. gezilerimiz hem eglenceli hemde gezdiğimiz yerlerin güzelliği acısından katılınması gereken organizasyonlar olduguna inanıyorum. katılan kişilerin yeni arkadaslar tanımaktan cok memnun olacağına eminim.
motorunuz belki yavas gidiyor olabilir gurubu yavaslatırım beni bırakır giderler diye bir endişe duymaya gerek yok. benim motorum daha hızlı gidebilmesine karşı ben 80 km hızı mümkün oldugunca aşmadan rahat bir şekilde yolculuk yapmayı tercih ediyorum. altlarında 300 km hız yapabilecek motorlar varken bu arkadaslar çok daha fazla yorulmalarına rağmen en yavaş kişinin hızına uyum göstermektedirler. yani uzun lafın kısası grup olması gerektiği gibi davranmaktadır.

bir oda fiyatı 30 ytl. siz ister tek basınıza kalır 30 ytl verirsiniz, ister 2 kişi kalıp 15er lira verirsiniz yada 3 kişi kalıp 10ar lira verirsiniz. yani adam başı 30ar lira değil oda fiyatı 30 ytl dir.

Arkadaşlar, günü tam anlamıyla doldurabilmek için çoğunluğumuz Cumartesi sabah çıkacağız. Ama Cumartesi çalışanlar veya farklı işi olan arkadaşlar da Cumartesi akşamından gelecekler.

Cumartesi akşamı gelecek arkadaşlar, Rüzgarınoğlu (Murat) 'na buradan PM atarsanız iyi olur, düzenlemeleri Rüzgarınoğlu (Murat) arkadaşımız yapıyor.

Cuma günü akşamından kim ne zaman yola çıkacak belli olacak. Cumartesi sabah eskihisar'da buluşup bineceğiz feribota. Cumartesi akşam çıkanlarda belli bir saat te bir yerde toplanıp mı Eskihisar'a giderler, yoksa direk Eskihisarda mı buluşurlar, kendi aralarında kararlaştırsınlar ki, bizde bu arkadaşları Topçular'dan karşılayalım ve geceye sizle devam edelim..

Görüşmek üzere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar