Nerden bılım taksıcı tuce abla gılın ustune mı surmus motoru ney..Hızını alamayan 1000rr kemal abı taksıcıyı yakalayıp senmısın ole yapan dıe yere calmıs![]()
Konuyu Toplam 9 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
D C R, Eyong, hanedan12, GeCe__, yeditepeli34, efendy_iso
Eyong Göründü Kaçınnnnnnnnnn :queen:
emin gitmedim bollucaya, başka şirkete sattım müşteriyi
isocum benin gördüümü emin olki görmek isterdin ::winkwink
çok ii yorumlar yapılmış bazen gülsemmi alasammı diorum:queen:
hem uyumadık biz, uyumuş numarası yaptık mekan sahibini uyuttuk, hesabı ödemeden vınnnnnn:queen:
neyse küflendi artık bu konu
açarız yenisini yakına
onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine
özen film sundu
------son------
:cherry::cherry:
Oynayasaydın ne güzel lastikleri kapıcaktım şimdi sadece fena yenmiş oldumyok öyle diil, ben oynamadan fena yenildim bide oynasak ne olurdu bilemem :mrgreen:
Kilit bize ters olm, gelicek yeni fotolar var ama kimde bilmiyoruz:cherry:Bu konu hala nefes alıyomu ya :queen:
Pro kilit vurursa hepimiz içerde kalmayalım sonra :queen:
Topiği okuyan otomatikman bize benziyo, körle yatan şaşı kalkar hesabı :cherry:1 Uyumak için cafeye gidilirmi eviniz yokmu annem:cherry:
2 Gökhan o bakış ne abii gördüğün şey her neysee ben görmek istemiyorum:queen:
3 Pınar sana ne demeli, koltuk üzerinde dizler birbirine ters yönde kırılmış ,vücut sağa kaymış ,uyku modunda belden kırıkk ,o nasıl bi fizik anatomisi anlamadım, androitmisin :queen:
4 Tatlı su motorcusu yok piyasada heralde yağmurlu bi gündü:queen:
5 Deli mavili koyduğu yüksek çözünürlükteki fotolarla forum düzeninin jandarmasını kaçırmış:queen:
6 On tane foto var 35 sayfa gırgır var fotolara bakacam diye tüm yorumları okumak zorunda kaldım:cherry:
Ama süper bi organizasyon herşey çok güzel Pınarın tek çorabı hariçç madem o kadar çoktunuz aranızda para toplayıp ikinci çorabıda alsaydınız yazık kıza beaa:queen:
Geçmiş olsun:queen:
Saol teşekkür ederim :wiinkk:Motorcu olupta kaza yapmayan varmı acaba ....![]()
Yeni görüyoruım arkadaşıma geçmiş olsun dileklerimi sunarım öncelikle ...
Adam dövülmeye gidilecekse kenara beni de yazın ...
Seve Seve VARIM ...
Oynayasaydın ne güzel lastikleri kapıcaktım şimdi sadece fena yenmiş oldumale:
:mrgreen: olsun ya bi daa ki sefere artık, lastik dediğinde paket lastiği oluyo heralde dimi? alırdım valla sana bi koli:mrgreen:
Paket lastiği senin olsun satar motor parası çıkarırsın.. :cherry:
Motorcu adama motor lastiği alınır bi kerem :queen::queen:
doğru valla hiç fena olmaz aslında şöyle bi cbr 125 :mrgreen: hem ne demek oluyo bu son paragraf? ben paketçimi oluyorum bu durumda :queen:
niye çok mu kiloluyum ki? alt tarafı 80 kilo :mrgreen:Sen paketçiden ziyade tek tekercisin.. Tekere kalkmak isteyen seni artçı alır işe yararsın yani :queen::queen:
niye çok mu kiloluyum ki? alt tarafı 80 kilo :mrgreen:
abi Allah iyiliğini versin ilk başta anlamamıştın var ya :mrgreen: yok üstü altı toplam rakamı verdim ben merak etme çökmez :mrgreen: imzamı değiştirmem abi bakarsın birgün gerçek olur :queen:aman üst tarafı söyleme valla topik taşımaz çöker :queen::queen:
he şu alttaki imzanıda değiştir
İşiniz gücünüz klavye geyikçiliği sizinde... Harbi geyikçiler Tophanede sabahlar...
Tophaneden sevgilerle Pınar))))
bi imzalı klavyede ben alabilirmiyim nolur nolur :mrgreen: