[MT İstanbul]6 Ağustos pazar KEYİFCİLER havuzda

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın MT. Yaz ayının bitmesine çok az kaldı.hepimizin katılabileceği bir organizasyon yapalım ve otel i kapatalım:mrgreen: yaza veda başlığında topik açalım ve başka gezi ile çakışmayacak bir tarih seçelim. tüm MT gidelim ter yakın, otel çok lüks ,saunası hamamı havuzları denizi barı manzarası personel çok iyi motor park sorunu olmaz yol çok keyifli adam başı 20 ytl ye inanılmaz hizmet sunuyorlar. hadi arkadaşlar yaz bitiyor:pr: MT hadi organizasyon yapalım:cat: :rendeer:

vedat kaya' Alıntı:
ismet ve soner buraya yumruk havayaaaa.. :queen: :queen: :queen: :queen:
vedat kardeş,bizlere motorlarınızla eskortluk yapıp murat ı koruduğunuz için sana ,Aydın a ve soner e teşekkür ederiz. En kısa zamanda görüşmek üzere

Alona&Reha&murat
:cat: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

YAHU SONER GELDE ŞU RESİMLERİ GÖNDER NELER KAÇIRDIĞIMI İYİCE GÖREYİM. :pr:

camadan' Alıntı:
YAHU SONER GELDE ŞU RESİMLERİ GÖNDER NELER KAÇIRDIĞIMI İYİCE GÖREYİM. :pr:
Soner resimleri dizi film gibi koyacak galiba bölüm bölüm:queen: :queen: :queen: :mrgreen:

chopper250' Alıntı:
vedat kardeş,bizlere motorlarınızla eskortluk yapıp murat ı koruduğunuz için sana ,Aydın a ve soner e teşekkür ederiz. En kısa zamanda görüşmek üzere

Alona&Reha&murat
:cat: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

ne demek abim büyük zevkti..
çekirdekten yetişen bir motorcumuz var numune bırakmayız onu..
o artık MT İstanbul a mal olmuş bir cocuktur ona göre..
yani tehlike anında kurtarılması gereken öncelikli kişidir..
tehlike anında camı kır al kaç..
:cat: :cat:

hay yaaa hayyy
gelemedim o kadar plan yaptıgım halde, süper güzel ortam valla helede bu sıcaklarda, arkadaşlar adınıza çok sevindim, bi daha yapalım :pr:
benim motorun ruhsatını bulabilirsem tamir olcak ama bulamıoz :(
bi da yapalım bak rahmi abimde gelememiş camadan da gelemedi bende daha bi çok arkadaşımızda. bi daa yapalım yapalım ismetçimm sonercimm
not: ruslar turistler nerde kandırıkçılar sizi :mrgreen:

olum ertuğrul yazma öyle ruslar diye valla hanımdan yediğim dayaklar biri binpara olur valla gene gelemem ha :queen:

Herkese günaydınlar olsun.İyi hafta başları:) Dün bizi yalnız bırakmayan bütün dostlara teşekkür ederiz.Gerçektende çok keyifli bir gündü.Anlatılcak çok bir şey yok.Yine her zaman ki gibi çok eylendik.Gelemeyen arkadaşlar üzülmesin yakında çok daha güzel bir organizasyon var sabah sabah onun çalışmalarına başladım.Şimdilik sürpriz.Bu arada dün aramıza yeni katılan arkadaşlar varlığınızla bizi mutlu ettiniz,umarım yakın zamanda tekrar görüşürüz.Sevgiler saygılar...:rendeer:

Reha abi şu resimleri gönderinde millet turist görsün,benim yasaklı resimleri sakın koyma ama.:cherry:

Son düzenleme:
judas25' Alıntı:
Herkese günaydınlar olsun.İyi hafta başları:) Dün bizi yalnız bırakmayan bütün dostlara teşekkür ederiz.Gerçektende çok keyifli bir gündü.Anlatılcak çok bir şey yok.Yine her zaman ki gibi çok eylendik.Gelemeyen arkadaşlar üzülmesin yakında çok daha güzel bir organizasyon var sabah sabah onun çalışmalarına başladım.Şimdilik sürpriz.Bu arada dün aramıza yeni katılan arkadaşlar varlığınızla bizi mutlu ettiniz,umarım yakın zamanda tekrar görüşürüz.Sevgiler saygılar...:rendeer:

Reha abi şu resimleri gönderinde millet turist görsün,benim yasaklı resimleri sakın koyma ama.:cherry:
hahahahaahhaaa judas, eğer resimlerin yani yokinili :queen: rusların resimlerini koysak MT ye kırmızı nokta koymak gerekir birde siteden atılırız:queen: :queen: atılmayı bırak RÜTÜK te siteyi bir hafta kapatır:queen: :queen: :queen: :queen: :cat: :rendeer: :rendeer:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Siteden atılsak iyi hayal yüzüğü atarsa işte o zaman kötü:cherry:

judas25' Alıntı:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Siteden atılsak iyi hayal yüzüğü atarsa işte o zaman kötü:cherry:
haaahhhhaaaaahhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ALBATROS-FB' Alıntı:
Oğlum siz adammı kandırıyosunuz hani hamamdaki o hatunlar tanıtımda bi sürü hatun vardı siz gelince hepsi kacmış:queen:
Abi sen her resmi koyduğumuzu mu sanıyorsun:queen:
hem gelme hemde o resimlere bak :p

arkadaşlar aman dim farklı resim koymayın..
birdaha yaparsak evli arkadaşlar gelemez..
zaten otelde rus mus yoktuki...
::zencii:: ::blusssh: ::blusssh:

Arkadaşlar geç katılmama rağmen pazar günüm mükemmeldi iyiki gelmişim iyiki oradaydım judas25 organizasyonun için çok teşekkür ederim en kısa zamanda tekrar buluşup tekrarlayalım bu eğlenceyi .............Orada bulunan arkadaşlarada sonsuz teşekkürler......

aydinolmez' Alıntı:
Arkadaşlar geç katılmama rağmen pazar günüm mükemmeldi iyiki gelmişim iyiki oradaydım judas25 organizasyonun için çok teşekkür ederim en kısa zamanda tekrar buluşup tekrarlayalım bu eğlenceyi .............Orada bulunan arkadaşlarada sonsuz teşekkürler......
Memnun kaldıysan ne mutlu bize.Organizasyonda benim olduğu kadar sevgili Dostdarkın da emeği vardır.Bende namım adına ona teşekkür ederim.:rendeer: :cat:

ya rus mus dediniz eşim gitmeyelim dedi bizde denize gittik madem rus mus yoktu niye ole dediniz
valla bi arkadaş 3 otobus rus geldi deyince gelemedim:)

arkadaşlar çok güzel bir hafta sonuydu.
katılımcı ve düzenleyici arkadaşlara teşekkürler.
rus mus yoktu.olsada fark etmez
biz keyif için gittik.ve keyiflendik.

bir dahaki organizasyonu başka haftalara göre yapın
ben izine çıkıyorum.bir hafta aynı otele gidiyorum.
siz gelmeyinnnnn

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar