[MT İstanbul]6 Ağustos pazar KEYİFCİLER havuzda

kimyacı_23' Alıntı:
arkadaslar artcımla birlikte saat 10 gibi bahausun önünde olurum ama her ihtimale karsı ulasabilicegim bi numara verirseniz sevinirim.yarın görüsme üzere...
alo dostdark soner:0538 617 14 85

Ben bugünden kumburgaza gidiyorum.Buluşma yerine kumburgazdan gelicem.Beylikdüzünde toplanıp mekana geçeriz.Bu arada akşam çay,deniz,mehtap,yakamoz muhabbeti yapmak isteyen arkadaşları beklerim:)

judas25' Alıntı:
Ben bugünden kumburgaza gidiyorum.Buluşma yerine kumburgazdan gelicem.Beylikdüzünde toplanıp mekana geçeriz.Bu arada akşam çay,deniz,mehtap,yakamoz muhabbeti yapmak isteyen arkadaşları beklerim:)
slm aksam kac gıbı kumburgaza yolculuk ben hergun gıdıp gelıyorum yol arkadası oluruz barı tek cekılmıyor herhalde bakırkoydesın aynen bende oyle olmasa aksam kumburgazdada gorusuruz tanısmıs oluruz

Leventte bulusacaklara

Arkadaslar ben bugunku programimda bir degisiklik oldugu icin yarin sabah kendim gidecegim otele. Muhtemelen saat 9 gibi otelde olurum. Orada gorusmek tanismak uzere.

karınca ezmez' Alıntı:
slm aksam kac gıbı kumburgaza yolculuk ben hergun gıdıp gelıyorum yol arkadası oluruz barı tek cekılmıyor herhalde bakırkoydesın aynen bende oyle olmasa aksam kumburgazdada gorusuruz tanısmıs oluruz
dostum ilk sayfada detaylar var
yarın görüşürüz

İyi eğlenceler arkadaşlar....Fazla yanmayın gece uyuyamazsınız....:) Yoğurt servisimiz gece 24.00 den sonra yok...:mrgreen:

oyy oyyy arkadaşlar bu kavurucu sıcakta buz gibim havuza nasıl atlıyacağiz beyaaa:queen:
belki bı amele yanıklarından da kurtulurum:queen:

Rüzgarınoğlu' Alıntı:
İyi eğlenceler arkadaşlar....Fazla yanmayın gece uyuyamazsınız....:) Yoğurt servisimiz gece 24.00 den sonra yok...:mrgreen:

evet ya dostum oyy şimdi canım kaymaklı yoğurt istedi
keşki saat 01.40 olmasaydı:pale: :queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
keyif adamları her zaman olduğu gibi çok keyifli bir pazar yaşattınız.teşekkürler .sauna ,hamam,havuz,deniz ve eğlenceler süper güzeldi.
yeni organizasyonları ayarlayalım. bu sıcaklar gitmeden şöle püfür püfür:queen: :queen:

EEE nerede resimlerrrrrrrrrrrrr:mrgreen: :cherry: :rendeer:

makinistttttttt resimmmmmmmm:queen: :cat:

brubaker' Alıntı:
ee hadi resimleri merak ettim şimdi ...e hadiii
yafu merak edilecek birşey yok 40 derece sıcakta ne yapılırsa onu yaptıkkk:queen:

işte gezimizin en genç keyifcisi:rendeer:
Reha abinin oğlu Murat

vay sonerim vaayy 40 derece sıcak haa ..:pr: :pr: alacagın olsun.:mrgreen:
helal size sulu bir günmüş..:cat:

Otel beş yıldızlı ve çok güzel aktiviteler vardı,keşki tüm dostlarımızıda aramızda görebilseydik.:rendeer:

sanki kulağıma birazdan su sesleri gelicekmiş gibi garip bir his var içimde hayırdır inşallah:p :mrgreen: :rendeer:

dostdark' Alıntı:
yafu merak edilecek birşey yok 40 derece sıcakta ne yapılırsa onu yaptıkkk:queen:

işte gezimizin en genç keyifcisi:rendeer:
Reha abinin oğlu Murat
Oğlum ,seninle gurur duyuyorum:cat: :cat: :cat:

Son düzenleme:
brubaker' Alıntı:
vay sonerim vaayy 40 derece sıcak haa ..:pr: :pr: alacagın olsun.:mrgreen:
helal size sulu bir günmüş..:cat:
veysel gelmediydin
bize pis keyifciler diyorlar diye bütüngün sudan şıkmadık
açık havuz
kapalı havuz
sahuna
jakuzi
türk hamamı (gerçi rus doluydu yaa:silent: )
Tamer işi biliyor jakuzinin sıcak sularında ısınıp sonrada suğuk hevuza atlıyordu
gün bitiminde hepimizin elleri buruş buruştu yüzgeçlerimiz çıkacak diye çok korktum:queen: :queen:
hele Reha abimizin Oğlu tam bir motorcu babasının birasını dikiyor ve iskeledeki bir rus bayanı öptüüüüü:queen:
Havuzda Muratı kucağıma alıyorum bak bana baba diyeceksin annemiz yok bizi terketti ve şevkate açız:queen: sonra hemen hanımların yanına -nekadar sevimli degilmi:queen:

ccbbdd' Alıntı:
çooook güzel olmuş,belli ki keyif adamı işi...:cherry:
sağol kardeşim bir dahaki organizasyonda senide aramızda görmek isteriz:rendeer: :rendeer:

chopper250' Alıntı:
sağol kardeşim bir dahaki organizasyonda senide aramızda görmek isteriz:rendeer: :rendeer:

abi bu keyifci demek ne demek:silent:
jakuzixo3.jpg

hele Reha abimizin Oğlu tam bir motorsu babasının birasını dikiyor ve iskelede gitti bir rus bayanı öptüüüüü

neydi adı:silent: ha tamam hatırladım gelini ANASTASSİA:queen: :queen: :queen:

dostdark' Alıntı:
veysel gelmediydin
bize pis keyifciler diyorlar diye bütüngün sudan şıkmadık
açık havuz
kapalı havuz
sahuna
jakuzi
türk hamamı (gerçi rus doluydu yaa:silent: )
tamer işi biliyor jakuzinin sıcak sularında ısınıp sonrada suğuk hevuza atlıyordu
gün bitiminde hepimizin elleri buruş buruştu yüzgeçlerimiz çıkacak diye çok korktum:queen: :queen:
hele Reha abimizin Oğlu tam bir motorsu babasının birasını dikiyor ve iskelede gitti bir rus bayanı öptüüüüü:queen:
Havuzda Muratı kucağıma alıyorum bak bana baba diyeceksin annemiz yok bizi terketti ve şevkate açız:queen: sonra hemen hanımların yanına -nekadar sevimli degilmi:queen:
valla ne diim soner yarın işbaşı yapıcamın stresiyle hiç bir yere gitmek gelmedi içimden ..ama maşallah siz harika eglenmişsiniz..artık bundan sonra kimse bize pis motorcu diyemiycekler :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar