Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şiisssşşştt uleyn topik çıplaklar kampına benzedi:queen: :queen: :queen:
iyigeceler reha abi bende birazdan yatacağımchopper250' Alıntı:her ne kadar keyif adamıysakta ,zor durumlarda ,yardımlaşma ihtiyaç duyulduğunda yardım adamı haline geliriz.yakın zamanda tekrar yeni bir organizasyonda görüşmek dileği ile tüm dostlara iyi geceler.Bugünün vermiş olduğu huzur ve rahatlık ile yatmaya gidiyorum:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Veysel bundan sonra kimse bize pissiniz diyemiyecek:queen: :queen: :queen:brubaker' Alıntı:valla ne diim soner yarın işbaşı yapıcamın stresiyle hiç bir yere gitmek gelmedi içimden ..ama maşallah siz harika eglenmişsiniz..artık bundan sonra kimse bize pis motorcu diyemiycekler :queen: :queen:

dostdark' Alıntı:
Rahmi&Halime' Alıntı:Soner Kardeş Ben Maalesef gelemedim.:salut: Dönüşte hanımla gelicektik fakat Annem, Ananem, Çocuklar tutturdular biz de İstanbul'a dönücez diye onlarla beraber gelemezdim otel'e. Onları eve bırakmam saat:15.30 u buldu o saatten sonra da açıkçası gitmek canım istemedi moralim çok bozuldu. Tüm arkadaşlardan özür diliyorum.::uzgunum: Çok güzel eğlenmişsiniz onları görünce daha da üzüldüm.
Saygılar,
Rahmi
abi keşke gelseydin bende ögleden sonra 3 de gittim akşam 7 ye kadar süper eylendik havuzda gülmekten 1 kilo su yutmuşumdur..
süper moral olurdu sana..:cherry:
camadan' Alıntı:ana sulu fırıldak :queen: