Ne tesadüf tamer abi bende bir hafta o otelde olucam.Ama bi kaç kişiyede söylemiştim.Keşke daha önce söyleseydin gelmeyin diye...Neyse tanımamazlıktan geliriz artık.:cherry:tmrbaykal' Alıntı:arkadaşlar çok güzel bir hafta sonuydu.
katılımcı ve düzenleyici arkadaşlara teşekkürler.
rus mus yoktu.olsada fark etmez
biz keyif için gittik.ve keyiflendik.
bir dahaki organizasyonu başka haftalara göre yapın
ben izine çıkıyorum.bir hafta aynı otele gidiyorum.
siz gelmeyinnnnn
judas 3 kişide fiyat kaça iner acep??judas25' Alıntı:Ne tesadüf tamer abi bende bir hafta o otelde olucam.Ama bi kaç kişiyede söylemiştim.Keşke daha önce söyleseydin gelmeyin diye...Neyse tanımamazlıktan geliriz artık.:cherry:
Ne o Reha abi sizdemi geleceksiniz yoksa, ne güzel iyi iyi tamer abide ordaymış. Fiyatlarda yaparız bişeyler:cherry:chopper250' Alıntı:judas 3 kişide fiyat kaça iner acep??![]()
Abi dört kişi daha ucuz olmazmı:queen: :queen:chopper250' Alıntı:judas 3 kişide fiyat kaça iner acep??![]()
ne o kadro kuruluyo galiba :mrgreen: :queen: :queen:dostdark' Alıntı:Abi dört kişi daha ucuz olmazmı:queen: :queen:
MAKİNİSTTTTTTTTTTT RESİMLER NE OLDU :silent: YOKSA ONLARI PENTHOUSE MU :rendeer: :rendeer: SATIN ALDI:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:judas25' Alıntı:Rseimler nerde abi bi dünya resim çekildik:salut:
4 Kişide ucuz olur ama bence bi 5 kişi daha ucuz olur:cherry:dostdark' Alıntı:Abi dört kişi daha ucuz olmazmı:queen: :queen:
şiişşşşşşşşşştttttttttt rütüğün ayak seslerini duyar gibi oldum şişttttttttdostdark' Alıntı:
İsmet benden aman dileme makina sonerde akşam verdim:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:judas25' Alıntı:Aman derim abi tamam resim falan istememr: Yok Yok.Ötekileri gösterme anlarsın ya:rendeer:
Ben zaten onu çok seviyorum.Cici soner,güzel soner:rendeer: :cherry:chopper250' Alıntı:İsmet benden aman dileme makina sonerde akşam verdim:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
chopper250' Alıntı:şiişşşşşşşşşştttttttttt rütüğün ayak seslerini duyar gibi oldum şiştttttttt
ustaaaaaaa ne MURATmı judas hayal seni aha şimdi ooyy oyyyyy:queen: :queen: :queen: :queen: