dostdark' Alıntı:yok ya abi görmüyormusun İsmetin kucağında tatlı Murat var İsmet çocukları çok sever Hayal yenge neden kızsınki
Hem biz MT erkekleri eşlerinden hiç korkmaz
bak serinliyoruz ve bazı arkadaşlar deve güreşi moduna geçmiş bile![]()
ama bizim keyifli MT erkeği masaya elini bir vuruyor işte deve güreşi takımı:queen: :queen: :queen: :queen:
Elini masaya sert vuracaksın di mi yaa:queen: :queen: :queen:
:queen: :queen: :queen:dostdark' Alıntı:
dostdark' Alıntı:
ne demek abi biz büyük bir ailleyizaugust' Alıntı:Ooo dostdark, baba tam deşifre olduk :mrgreen:
Eline sağlık hem bu fotoğrafları çekip hem de yüklediğin için. Görüşmek üzere.

cüneyt hala yaşıyomu edacım:queen: :queen: şaka bir yana sizi çok özledik. tekne olayı iptal ama hayat süprizlerle dolu bilirsin.tekne olayı her zaman olur ama gönüller bir olsun yeter.numaramı kaydedin 05366849797:rendeer:cuneyt034' Alıntı:reha abi çok tşk ederim iltifatın için ben eda cücüyle beraberiz çok güldüm ya ne o yazı öyle keyifler nasıl özledim vallaha sizi yenge nasıl küçük şebek ne yapıyor çok şeker maşallah yav sorma bu aralar cüneytte sıkı çalışma içersinde ama bir türlü tutturamıyor şimdi işyerindeki internetide bozuk benle daha çok ilgileniyor neyse abicim en kısa zamanda görüşmek dileğiyle tekne iptal olmuş sağlık olsun başka zaman umarım ya valla ben sizle olayım tekne falan hikaye.
DOSTLARK sana teşekkür ederim ben eda bizi neşeli insanlar diye yazmışsın inan sizi tanıdığım için çok mutluyum inşallah bende kendimi sevdirebilmişimdir bütün arkadaşlar çok senpatik insanlar hepinizi çok özledim
reha abi çok tşk ederim iltifatın için ben eda cücüyle beraberiz çok güldüm ya ne o yazı öyle keyifler nasıl özledim vallaha sizi yenge nasıl küçük şebek ne yapıyor çok şeker maşallah yav sorma bu aralar cüneytte sıkı çalışma içersinde ama bir türlü tutturamıyor şimdi işyerindeki internetide bozuk benle daha çok ilgileniyor neyse abicim en kısa zamanda görüşmek dileğiyle tekne iptal olmuş sağlık olsun başka zaman umarım ya valla ben sizle olayım tekne falan hikaye.
DOSTLARK sana teşekkür ederim ben eda bizi neşeli insanlar diye yazmışsın inan sizi tanıdığım için çok mutluyum inşallah bende kendimi sevdirebilmişimdir bütün arkadaşlar çok senpatik insanlar hepinizi çok özledim