[MT İstanbul]6 Ağustos pazar KEYİFCİLER havuzda

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:queen: :queen:
dostdark' Alıntı:
yok ya abi görmüyormusun İsmetin kucağında tatlı Murat var İsmet çocukları çok sever Hayal yenge neden kızsınki:p
Hem biz MT erkekleri eşlerinden hiç korkmaz
bak serinliyoruz ve bazı arkadaşlar deve güreşi moduna geçmiş bile:p

ama bizim keyifli MT erkeği masaya elini bir vuruyor işte deve güreşi takımı:queen: :queen: :queen: :queen:

Elini masaya sert vuracaksın di mi yaa:queen: :queen: :queen:

ismettt duydunmu MT erkekleri eşlerinden korkmazmış:queen: :queen: :queen: :queen: korkmuyon demi :queen: :queen: ahhhhhh kafam aha alona arkadaymış yok yavrum bildiğin gibi ahhhhhhh değil yaa sonerrrrrrrrrrrrrrrrrrr:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

ismettt duydunmu MT erkekleri eşlerinden korkmazmış korkmuyon demi ahhhhhh kafam aha alona arkadaymış yok yavrum bildiğin gibi ahhhhhhh değil yaa sonerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Abi sen çok yaşa emiiii

camadan' Alıntı:
yokmu yafu başka resim
ne yediniz ne içtiniz arkadaşlar
Cem abi herkez yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat der sende tam tersini soruyorsun

al işte yedik:p

içtik:p

oh oh afiyet olsun ne yapayım gördüklerini anlat dersem hanım kafamızı kırar valla o neden ile böyle demek zorundayız soner abi

Hadi 20 ağustos ta tekne gezisine haydiiiiiiiiii:cat: :rendeer:

camadan' Alıntı:
oh oh afiyet olsun ne yapayım gördüklerini anlat dersem hanım kafamızı kırar valla o neden ile böyle demek zorundayız soner abi
abi şifreli konuşuyorum desene yaaa:queen: :queen:

Nerde Reha abi o tekne fazla açılmayalım isterseniz batırırız valla bu tekneyi .........................benden söylemesi

evet en neşeli üyelerimizde geldi

ahanda kayıyorlar:queen: :queen:

aydinolmez' Alıntı:
Dostdark diğer resimler nerde merakla bekliyoruz.........
aydın daha birsürü resim var ekleyeceğim ama şu anda internetden büyük bir oyun indiriyorum o bitene kadar birşey yapamam:pale:
güzel dostlarımızla güzell bir gün geçirdik

:rendeer:

:rendeer:

Ooo dostdark, baba tam deşifre olduk :mrgreen:
Eline sağlık hem bu fotoğrafları çekip hem de yüklediğin için. Görüşmek üzere.

august' Alıntı:
Ooo dostdark, baba tam deşifre olduk :mrgreen:
Eline sağlık hem bu fotoğrafları çekip hem de yüklediğin için. Görüşmek üzere.
ne demek abi biz büyük bir ailleyiz
ve sizde bu aillenin içinde süper bir aillesiniz Allah mutluluğunuzu bozmasın sizleri çoook sevdik :rendeer:
her gezide sizleri görmekten mutluluk duyarız:rendeer:

yaa arkadaşlar aslında çocuk olmak vardı değil mi:cat:

bu kadar mutlu bir tebessüm gördünüzmü arkadaşlar.bence her resimin dili olduğu gibi bu resimde konuşuyor hatta şarkı söylüyor şöyle diyor

şaha kalkmış gidiyor atın yavuzu
ne güzelmiş bu otelin havuzu

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

günaydın hamamcılar yaw nerede bu resimler:mrgreen:

Son düzenleme:
reha abi çok tşk ederim iltifatın için ben eda cücüyle beraberiz çok güldüm ya ne o yazı öyle keyifler nasıl özledim vallaha sizi yenge nasıl küçük şebek ne yapıyor çok şeker maşallah yav sorma bu aralar cüneytte sıkı çalışma içersinde ama bir türlü tutturamıyor şimdi işyerindeki internetide bozuk benle daha çok ilgileniyor neyse abicim en kısa zamanda görüşmek dileğiyle tekne iptal olmuş sağlık olsun başka zaman umarım ya valla ben sizle olayım tekne falan hikaye.
DOSTLARK sana teşekkür ederim ben eda bizi neşeli insanlar diye yazmışsın inan sizi tanıdığım için çok mutluyum inşallah bende kendimi sevdirebilmişimdir bütün arkadaşlar çok senpatik insanlar hepinizi çok özledim

cuneyt034' Alıntı:
reha abi çok tşk ederim iltifatın için ben eda cücüyle beraberiz çok güldüm ya ne o yazı öyle keyifler nasıl özledim vallaha sizi yenge nasıl küçük şebek ne yapıyor çok şeker maşallah yav sorma bu aralar cüneytte sıkı çalışma içersinde ama bir türlü tutturamıyor şimdi işyerindeki internetide bozuk benle daha çok ilgileniyor neyse abicim en kısa zamanda görüşmek dileğiyle tekne iptal olmuş sağlık olsun başka zaman umarım ya valla ben sizle olayım tekne falan hikaye.
DOSTLARK sana teşekkür ederim ben eda bizi neşeli insanlar diye yazmışsın inan sizi tanıdığım için çok mutluyum inşallah bende kendimi sevdirebilmişimdir bütün arkadaşlar çok senpatik insanlar hepinizi çok özledim
cüneyt hala yaşıyomu edacım:queen: :queen: şaka bir yana sizi çok özledik. tekne olayı iptal ama hayat süprizlerle dolu bilirsin.tekne olayı her zaman olur ama gönüller bir olsun yeter.numaramı kaydedin 05366849797:rendeer:
ayrıca bizimle mutlu olmana sevindim.Sizi özledik bilesiniz. iyi sabahlar reha

Eda bizde sizlerle güzel bir gün geçirdiğimiz için teşekkür ederiz güzel dostlar edinmek bu sitenin en güzel yanıdır
başka gezide görüşmek üzere
mutlu kalın:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar