lan oğlum leke sürüyosun.camadan' Alıntı:havuz, sauna, jakuzi oy oy oy ne güzel şeylerde hanımdan izin yok bi kopartırasam yardıracam asfaltları ağlatacam :queen:
dostdark' Alıntı:yafu bende evleneceğim masaya elini vurma eylemini sevdim:mrgreen:
camadan' Alıntı:vedat azınlık şimdi erkekler
dünya nüfusunda bile böyle
august' Alıntı:Arkadaşlar sıcak mesajlarınıza çok teşekkür ederim sizlerle tanışmayı çok istiyorum.
O zaman bir aksilik olmazsa (eşim doktor vs.) Pazar günü görüşmek üzere diyelim.
Gelişmeleri buradan takip edeceğim.
Selamlar.
Ya abi kısmet olursa seneye bende evlenicem hanginizi örnek alayım bilmiyorum:silent: Deneyimli abilerimin engin bilgilerine ihtiyacım var.Masaya kolu kırmadan nasıl vurulur,mesela bunun bi ayarı varmı.Bilmem kaç derece yükseklikten bilmem kaç derece açıyla falan gibi.Yardımlarınızı bekliyorum.Sevgiler saygılar:rendeer:tmrbaykal' Alıntı:yau dostum elini vurmak için evlenmene gerek yok.
ben senin yerinde olsam.ah ah :queen:
elini nereye istiyorsan git . ne zaman istiyorsan
vurabilirsin.![]()
duğru ya neden evleneyim ki :silent:tmrbaykal' Alıntı:yau dostum elini vurmak için evlenmene gerek yok.
ben senin yerinde olsam.ah ah :queen:
elini nereye istiyorsan git . ne zaman istiyorsan
vurabilirsin.![]()
camadan' Alıntı:arkadaşlar benim hatun masaya elini güm diye koydu ben gelemiyorum :salut:
program kesin haberin varmı bilmiyorum ama havuz 20 ytl ye düştü,saat ve buluşma yeri birinci sayfada bi değişiklik yok:rendeer:cinedev' Alıntı:Merhaba arkadaslar,
program kesinlesti mi simdi havuz icin? Saat kacta gidiyoruz nerede bulusuyoruz...