[MT İstanbul] 25 Temmuz 2008 Kadıköy Buluşması / Arka Oda

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben forumdan ayrılıyorum arkadaşlar, Kadıköy de oturuyorum zaten belki bireysel olarak tanışırız. Hoşçakalın....

GKN

biz sabah saat 10 gibi orda olacagız .. gkn ın elbisesi için prova var . bende ayakkabı alıcam 15.30 gibi cafe lö salsa da bekliyoruz (((((((:)

salsa, da çalışma olucakmış senin ayakkabıcı da iflas etmiş biz en iyisi S e gidelim olmadı biz e gideriz:p:cherry:

barlar sokagında hangi mekanmış bu adını yeni duyuyorum neyin sagında solunda kalır

barlar sokağınında karganın karşısı...girişinde vs bşy yok...bilen bilio işte..cafe gbi değil girişi

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben , insanlara göre ,sabaha kadar da kalabilirim , 1 saat sonrasına kadar da ...

genel ne kadar durursa....walla şunu sölim gelicem deyipte gelmeyen olursa gözümüze gözükmesin...işte perşembe günü net sayı ortaya çıksın sonuçta emeğe saygı yani...gzl gzl oturuup muhabbet etcez.yeni insanlar tanımak özellikle motor arkadaşlarımızla tanışmak gzl olacaktır..katılmların olması dileğiyle

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar yalovada festivalden sonra türkiye turuna çiktiğim için katilamiyorum:salut:herkeze iyi eylenceler:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
genel ne kadar durursa....walla şunu sölim gelicem deyipte gelmeyen olursa gözümüze gözükmesin...işte perşembe günü net sayı ortaya çıksın sonuçta emeğe saygı yani...gzl gzl oturuup muhabbet etcez.yeni insanlar tanımak özellikle motor arkadaşlarımızla tanışmak gzl olacaktır..katılmların olması dileğiyle

güzel .. katılıyorumm.. :rendeer:

walla üstüme alındım :pr:
ya pers. ya cuma olucak arkın doum gunu ona gore gelicem :S olmadı ugrarım diorm ama tabi bulabilmem lazım once...
kadıkoy u de pek bilmiorum

berk ozmn gelecek arkaların birnin telini al yada özelden sen yaz telini ben ararım seni o gün

Forumdan Uzaklaştırıldı
isteyenler için haldun taner sahnesinde durabilirim ben.. ordan toplaşıp gidebiliriz ..

vıy be şu gün gelsede hayırlısı ile görüşsek..amma kasmışız ya

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben hırs yaptım :)
bakalım toplu olarak kaç kişi gircez kadıköye :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar