OY OY OY YEMEDE YANINDA YAT VARYADOSTDARK' Alıntı:süper yaa hele dilimliyip teflonda pişireceksin nar gibimmm
BEN BAYILIRIM ÜFFF
benim yemek konusunda pek bayılmadığım bişey yoktur. (sorunuz Karım)
OY OY OY YEMEDE YANINDA YAT VARYADOSTDARK' Alıntı:süper yaa hele dilimliyip teflonda pişireceksin nar gibimmm
***AŞİL***' Alıntı:getıreyım ya afıyet olsunnnn :mrgreen:
ferni' Alıntı:camadan naapalım oyle olsun, iki yeni uye, taze kan naapalım ama esine ısmarlamam o bizden cook eski![]()
ferni' Alıntı:camadan naapalım oyle olsun, iki yeni uye, taze kan naapalım ama esine ısmarlamam o bizden cook eski![]()
***AŞİL***' Alıntı:helim nedir :mrgreen:
Sütten yapılan bir üründür.Kaşar,beyaz,diet,mozarella,hellim gibi gruplara ayrılır.Lezzetlidir.İnsanların bir yedimi vazgeçemeyeceği Mammamia bir lezzet!![]()
ALBATROS-FB' Alıntı:OĞlum Gel Gel Batan Gemİnİn Malari Ya Burda Tek Kaldim Balik Tutuyorum Belkİ Mektebede UĞrarim Ordan Alirsin Benİ Ya Ne Yapayim Vakİt Gecmİyo Ben Saat 7 Dİyİnce Sabah Anladim Sabah sAbah GelmİŞİm Hadİ Bİdaha Yol Masrafi Olmasin Dedİm Ama Burda Cok sıkıldım
ALBATROS-FB' Alıntı:OĞlum Gel Gel Batan Gemİnİn Malari Ya Burda Tek Kaldim Balik Tutuyorum Belkİ Mektebede UĞrarim Ordan Alirsin Benİ Ya Ne Yapayim Vakİt Gecmİyo Ben Saat 7 Dİyİnce Sabah Anladim Sabah sAbah GelmİŞİm Hadİ Bİdaha Yol Masrafi Olmasin Dedİm Ama Burda Cok sıkıldım
camadan' Alıntı:yok abi ben aslan getireyim bari onun sütünden de beynir yapıyorlarmış bi denicem biraz meşekkatli olacak ama neyse :queen:
hayvandan süt alırken hırlayıp duruyo valla kapcak kolumuzu bacağımızı :queen: