[MT İstanbul] 21 Haziran 2006 / Galata Der Saadet.2

camadan' Alıntı:
abi atıp tutuyor arkadaşlar işte varmı benle yarışacak göbekte

abi zaten kamp da çiğdem sen ve ahmet abinin resimlerinden sonra kader ortalardan yok oldu:p

Bu başlık açıldığından beri yaklaşık 4,5 saat içinde 120 mesaj :silent:

Valla Bravo. Daha çarşambaya kadar ne olur, düşünemiyorum. :mrgreen:

Valla massa başında da böyle olursa, Barışı dinleyemeceğim diye korkuyorum :cherry:

ledo abi merak etme orada barışı biz güzel güzel dinliyoruz ama aralarda da çoşuyoruz.

ledo' Alıntı:
Bu başlık açıldığından beri yaklaşık 4,5 saat içinde 120 mesaj :silent:

Valla Bravo. Daha çarşambaya kadar ne olur, düşünemiyorum. :mrgreen:

Valla massa başında da böyle olursa, Barışı dinleyemeceğim diye korkuyorum :cherry:

abi CAMADAN ın yegenleri geliyor..
FERNİ geliyor ...
onları susturabilirsen kalkıp oynarsın diye düşünüyorum..:queen: :queen:

vedatkaya' Alıntı:
FERNİ geliyor ...
onları susturabilirsen kalkıp oynarsın diye düşünüyorum

senin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmicek buna ferni de katılacak sanırım ::sapka::

vedat kaya' Alıntı:
FERNİ geliyor ...
onları susturabilirsen kalkıp oynarsın diye düşünüyorum..:queen: :queen:

vedat asıl eğlence sen gidince başlıyor nasıl oynuyoruz nasıl
ankara misketden girip oooooooooooo:queen: :queen:

tweetys' Alıntı:
tatiliniz yarıda keserseniz karışmam.
iki zilli...
bilmem valla..:):p

sen o iki zilliyi bize emanet ediver bir kac günlügüne. nolli almanca bende biraz agroca ögretirim, hem siz tatil yapar bizi de cocuk yapmaktan kurtulmus oluruz belki?

intercom' Alıntı:
sen o iki zilliyi bize emanet ediver bir kac günlügüne. nolli almanca bende biraz agroca ögretirim, hem siz tatil yapar bizi de cocuk yapmaktan kurtulmis oluruz belki?

acaba KEYİF ADAMLARI nın büyütüğü bir çocuk nasıl olurdu:silent: :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaz abi benide yaz çekmece gezisinden sonra katılamadım dogru dürüst aranıza :pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya arkadaşlar galata altı üstü yol köprü falan herhalde almıyacak bizi vay babam vay vay yılılıyorrr galata elleri görelim rock&roll dan her tür esintiye :)

intercom' Alıntı:
sen o iki zilliyi bize emanet ediver bir kac günlügüne. nolli almanca bende biraz agroca ögretirim, hem siz tatil yapar bizi de cocuk yapmaktan kurtulmus oluruz belki?

Süper ya..:)
Kızların taliplisi çoğalıyor ihale açacağım artık...
Çocuk yapmaktan vazmı geçersiniz yoksa bir an önce bebek mi istersiniz...!!!?
Bilemem....
Ama geç kalmayın "hayatın en güzel doğrsu" çocuklar..:)

Amaaan banada bak :queen: coştum:)

dostdark' Alıntı:
acaba KEYİF ADAMLARI nın büyütüğü bir çocuk nasıl olurdu:silent: :)

Bizimkiler zilli oldu:queen:

Son düzenleme:
Ok Dostdark Bende Gelmek Istiyorum Ama Motorlari Nereye Park Ediyorsunuz Dersaadet In Oyle Bi Imkani Yok Sanirim
Ve Yeni Uyeler Masalarda Yalniz Kaliyor Artcisi Yaninda Olmazsa(benimgibi) Ilgi Istiyoruz Be Karanlikdostum

UNFORGETABLE' Alıntı:
Ok Dostdark Bende Gelmek Istiyorum Ama Motorlari Nereye Park Ediyorsunuz Dersaadet In Oyle Bi Imkani Yok Sanirim
Ve Yeni Uyeler Masalarda Yalniz Kaliyor Artcisi Yaninda Olmazsa(benimgibi) Ilgi Istiyoruz Be Karanlikdostum

ben geçen hafta araba ile gittim neredeyse köprünün dibine parkettim. bu arada yenileri bi yiyoruz :queen:

kim yanlız kalmış

ferni sen banadamı catlak diyorsun bak abla catlaktım ama yapıştırdım şimdi eskisinden daha sağlamım benim bi sorum var sizlere ickiliyken teknemi benmi kulanayım yoksa kaptanımımı getireyim anadolu yakasına dönecekler adını yazdırsın dönüşe tekneyle dönücez bide venezüela lı kız arkadaşımı getireceğim ama o dili bilmiyorum bildiğiniz bi kurs varmı hızlandırılmış dil öğretecek ::belge:: ::cekic::

albatros, sen getir biz hallederiz

aman ah karıcım dur vurma::cekic::

::stretche

abi o akşam cekim yapacağız ona göre zart tv canlı yayın, zurt tv de bantan tüm görüntüleri anında dünyaya duyuracak

UNFORGETABLE' Alıntı:

Merak etme Dostum,

Yeniler simdiye kadar yanimizda hic yabancilik cekmedi, Park yeri sorun degil, Galata Köprüsüne sirkeci tarafindan girdinmi Karaköye dönerken tam sag yapiyorsun ( Yol Aksam 18:00 den sonra araclara acik ) Iskelenin önünden Köprüye dogru gittinmi Motorlari görürsün zaten, orada Güvenlikde var Birsey olmaz. oturdugumuz yerden motorlari zaten görebiliyoruz....

Kroki yakinda Sayfaya eklenecek.....:cat:

Konuyu Toplam 16 üye okuyor. (16 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
camadan, ALBATROS-FB, araltı, donniedarko, dostdark, erayatlı, erdem.gunduz, hunluata, intercom, judas25, MrSandman, Muzo, sametcakar, Thunder79, tmrbaykal, tweetys

isimleri yazılmamış arkadaşlar sizleride bekleriz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar