[MT İstanbul] 18 Haziran 2006 Pazar / Şaşkınbakkal Sahil buluşması

beni de yazın lütfen.
bu akşamki rock gecesinden sora yorgun olmazsam oradayım:) :cat:
bu arada, peril sen de her yere adını yazdırıyosun gelmiosun:) perşembe akşamı niye gelmedin?

31 kişi olduk yav :)
sanırım anıt büfeye sığamıycaz biz :)
malum pazar günü...rezervasyon imkanı da yok :)
neyse ben bi çaresine bakıcam artık.
olmadı başka mekana kayacağız...

sonradan cafe seraya gıdebılırız hıc gıtmedım ama baya buyuk bı yer ooldugunu bılıorum..(her gun o cevrede kopek gezdırınce ınsan:))

:)

praetorian' Alıntı:
sonradan cafe seraya gıdebılırız hıc gıtmedım ama baya buyuk bı yer ooldugunu bılıorum..(her gun o cevrede kopek gezdırınce ınsan:))

bana da öyle geliyor...
Ya Cafe Sera ya da Bostancı sahildeki Berkay çay bahçesi...
fiyatları daha makuldür..hem sonradan geleceklerin bulması da daha kolay...bostancı vapur iskelesinin tam karşısı ne de olsa...

bu arada PAZAR GÜNÜ HAVA 28 DERECE OLACAK...akşam üstü/akşam serinleyebilir tedbirli olun...

bir aksilik olmazsa bende ordayım yeri tam anlamadım ama :silent:+1

doping' Alıntı:
ya millet beni niye davet veya habardar etmiyorsunuz ya ben bu içadı kullan mayı fazla bilmiyorum insan bi arar ya bak şimdi kızdım işte neyse ogün o saatte ordayım inşallah görüşmek üzere HE BU ARADA JASMİN BENİ COK MKIRDIN İNSAN Bİ ARAR KARDEŞİNİ YA BAY...........DOPİNG.....

Haklısın kardeşim ya inan üzgünüm o gün nasıl oldu anlamadım ya hoşgör napıyım ben yaşlı ve hasta bir bayanım hafızam arada bi gidiyo işte :pale: bu seferlik kusura bakma söz bundan böyle her toplantıyı sana direkt olarak haber vericem. mesela yarın saat 16:00 gibi tansel bana uğrayacak sen gel üçümüz beraber geliriz caddeye. hatta Sevgiye de haber verelim sevgi dolu bi ortamımız olsun dimi ama :)

jasmine' Alıntı:
Haklısın kardeşim ya inan üzgünüm o gün nasıl oldu anlamadım ya hoşgör napıyım ben yaşlı ve hasta bir bayanım hafızam arada bi gidiyo işte :pale: bu seferlik kusura bakma söz bundan böyle her toplantıyı sana direkt olarak haber vericem. mesela yarın saat 16:00 gibi tansel bana uğrayacak sen gel üçümüz beraber geliriz caddeye. hatta Sevgiye de haber verelim sevgi dolu bi ortamımız olsun dimi ama :)

jasmine sen trader ın düzenlemiş olduğu yeşil vadi gezisine gidiyomusun? ona göre önlem alalım dimi ehüehüee satışa gelmeyelim haybeye beklemeyelim senin evin orda :p

arkadaşlar merhaba sizlerle tanışmak için orda olmaya çalışacam bir aksilik çıkmazsa tabii malum dünya halleri hepinize saygılar

arkadaşlar saat 18:30-19.00 arası BOSTANCI BERKAY ÇAY BAHÇESİNE KAYICAZ...REZERVASYON YAPTIRDIM...BU SAATLERDE KATILACAK OLANLAR DİREK ORAYA GELSİNLER.

ÇAY BAHÇESİ FİYATLARI : ÇAY 0.75 YTL/ 750 BİN TL
NESCAFE:2.50 YTL/ 2 BUÇUK MİLYON
KOLA 2.25 YTL.../ 2 MİLYON 250 BİN
MEKAN BÜYÜK VE FERAHTIR...
ÜŞÜRSEK GEÇEBİLECEĞİMİZ KAPALI BÖLÜMÜ DE VARDIR.

TELEFONUMU YİNE VERİYORUM...
SAAT 16:30'DAN İTİBAREN BANA BU NUMARADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.(Bu yedek hattım,normalde hep kapalı) 0535 413 73 71

fragrance_chaplin' Alıntı:
arkadaşlar saat 18:30-19.00 arası BOSTANCI BERKAY ÇAY BAHÇESİNE KAYICAZ...REZERVASYON YAPTIRDIM...BU SAATLERDE KATILACAK OLANLAR DİREK ORAYA GELSİNLER.

ÇAY BAHÇESİ FİYATLARI : ÇAY 75 YTL/ 750 BİN TL

SAAT 16:30'DAN İTİBAREN BANA BU NUMARADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.(Bu yedek hattım,normalde hep kapalı) 0535 413 73 71

gene nereye ortak oldun :p

Bukalemoon' Alıntı:
ehehe çay 75 ytl mi...
ben su içsem

hiç kaçırmam :)
pardon başına "0" koymayı unutmuşum :rendeer:

NeTMaViSi' Alıntı:
gene nereye ortak oldun :p

:pale:
uleyyynnn yeter beaaa.büfe,çay bahçesi yok size.
herkes evden yiyecek içecek getirsin sahilde çimenlerin üzerinde piknik yapalım :p
nedir bu çektiğim kardeşim beeee:salut: :salut::salut:
pis iftiracı!:queen:

:pale:
uleyyynnn yeter beaaa.büfe,çay bahçesi yok size.
herkes evden yiyecek içecek getirsin sahilde çimenlerin üzerinde piknik yapalım :p
nedir bu çektiğim kardeşim beeee:salut: :salut::salut:
pis iftiracı!:queen:[/QUOTE]

heheh sen sımdı sole ! buyuk oynuyosun peki hangı beledıyeye ortaksın :p :p :pr: :pr: :queen:

hehe yedırırler bee :p
eee reklam kokusu gelıo burnuma hangı beledıyeden para aldında bızım burada toplanın haber olsun beledıyemıs guzel cımlerını sergılıyelım olayı yani kapişş... :)

Topic şişiyo hoop...Millet kasmasın buluşma detayları için...

Tarih:18 Haziran 2006 Pazar

Mekana gidiş için buluşma saati: 16:45(Şaşkınbakkal ışıklar@Sahil yolu)

Saat:17:00-...

Mekan:ŞAŞKINBAKKAL ANIT BÜFE.(Bağdat caddesinde marks & spencer a gelmeden az önce sağ kolda.Gloria jeans cafenin yan binası.)

Amaç:Bağdat caddesine karşı çay-kahve-soğuk meşrubatlarımızı yudumlarken muhabbet edicez...
RR'ci dogma'yı özleyenler de dogma ile hasret giderecek!

Onur konuğu: 1 ay önce ciddi bir ameliyat geçiren ve yeni yeni sokağa çıkan babam dogma

Arkadaşlar saat 18:30-19.00 arası BOSTANCI BERKAY ÇAY BAHÇESİNE KAYICAZ...(Bostancı vapur iskelesi karşısı)
REZERVASYON YAPTIRDIM...BU SAATLERDE KATILACAK OLANLAR DİREK ORAYA GELSİNLER.

ÇAY BAHÇESİ FİYATLARI : ÇAY 0.75 YTL/ 750 BİN TL

Katılımcı listesi:
1-dogma(onur konuğu)
2-fragrance_chaplin
3-khutuck
4-vedat kaya
5-ceko 35
6-necdet
7-demonicdreams
8-tunoka
9-dostdark
10-şahinhakan04
11-hakanacan
12-Bukalemoon
13-marques
14-hboyraz
15-erdem.gunduz
16-jasmine
17-uzman_1907
18-Rüzgarınoğlu
19-Zühtüpaşa
20-alper_tim
21-Thai
22-serdark
23-locco
24-TRADER
25-koyulacivert
26-doping
27-equilibrium
28-burakizar(+1)
29-peril(+ enişteeeeeeeeeeeeeeee)
30-LesPaul
31-praetorian
32-eko81(+1)
32-berkforce.
.
.

fragrance, bizim necdet abi ile ufak bir işimiz var. sanırım direk çay bahçesinde size katılıcaz. bulamazsam ararım verdiğin numaradan:cat:

LesPaul' Alıntı:
fragrance, bizim necdet abi ile ufak bir işimiz var. sanırım direk çay bahçesinde size katılıcaz. bulamazsam ararım verdiğin numaradan:cat:
E..Serkan eğer bensiz gidin sizi naparım biliyonmu..NNEECCCDEEETTTTTT.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar