Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar bende büyük bir ihtimal 8'den once gelemem. 8-8.30 gibi mekana geçerim
Büyük bir ihtimalle saat 8-30 dan önce orada olamam. Yazdığın mekanı tam olarak bilmiyorum bu yüzden yazdığın tel açık olsun muhakkak arıyacam senifragrance_chaplin' Alıntı:Bekliyorum :rendeer:
Valla sabah sabah fırçanıda attın eyvallah. Tamam arkadaşım yeri anladım. 8-30'da ordayımfragrance_chaplin' Alıntı:BOSTANCI sahilyolunda vapur iskelese arkanı ver hemn ortada karşında görürsün "BERKAY ÇAY BAHÇESİ"ni
zaten bostancı vapurlrının orda 1 tane çay bahçesi var.telefonum 4 buçuktan itibaren açık olacak merak etmeyin arkadaşlar.
Dürüm yediğimiz yerin karşısımı kıs pembişş..fragrance_chaplin' Alıntı:BOSTANCI sahilyolunda vapur iskelese arkanı ver hemn ortada karşında görürsün "BERKAY ÇAY BAHÇESİ"ni
zaten bostancı vapurlrının orda 1 tane çay bahçesi var.telefonum 4 buçuktan itibaren açık olacak merak etmeyin arkadaşlar.
Kardeşim sınava girdi, dışarıda beklerken ben girmişten beter oldum. Sınv yüzünden dün gece de erken kaçmak zorunda kaldım...LesPaul' Alıntı:sanırım orayı kastediyor tuncel abi. :cat:
khutuck, hayırdır? kendine gelemedin mi yoksa?:queen:
vedat kaya' Alıntı:fragrance-chaplin kardes gelicektim ama ayagimi burktum davul gibi oldu eve cakildim kusurta bakma..babana selamlar hurmetler..:rendeer:
zuhtupasa' Alıntı:sevgiliburcu senden ve babandan cok özür diliyorum..:rendeer: özel bir sebepten aranızda olamadım..ale: oysa dogma yı görmeyi cok istiyordum.
r: inşallah en kısa sürede birlikte oluruz ..zaten birazdan lespaul hep birlikte saptanan kadıköy yakası sabit buluşma mekanı için topik açacak..oraya nasılsa gelirsiniz.. bol bol görüşürüz..:rendeer:
S&S