praetorian' Alıntı:sonradan cafe seraya gıdebılırız hıc gıtmedım ama baya buyuk bı yer ooldugunu bılıorum..(her gun o cevrede kopek gezdırınce ınsan)
doping' Alıntı:ya millet beni niye davet veya habardar etmiyorsunuz ya ben bu içadı kullan mayı fazla bilmiyorum insan bi arar ya bak şimdi kızdım işte neyse ogün o saatte ordayım inşallah görüşmek üzere HE BU ARADA JASMİN BENİ COK MKIRDIN İNSAN Bİ ARAR KARDEŞİNİ YA BAY...........DOPİNG.....
jasmine' Alıntı:Haklısın kardeşim ya inan üzgünüm o gün nasıl oldu anlamadım ya hoşgör napıyım ben yaşlı ve hasta bir bayanım hafızam arada bi gidiyo işteale: bu seferlik kusura bakma söz bundan böyle her toplantıyı sana direkt olarak haber vericem. mesela yarın saat 16:00 gibi tansel bana uğrayacak sen gel üçümüz beraber geliriz caddeye. hatta Sevgiye de haber verelim sevgi dolu bi ortamımız olsun dimi ama
![]()
fragrance_chaplin' Alıntı:arkadaşlar saat 18:30-19.00 arası BOSTANCI BERKAY ÇAY BAHÇESİNE KAYICAZ...REZERVASYON YAPTIRDIM...BU SAATLERDE KATILACAK OLANLAR DİREK ORAYA GELSİNLER.
ÇAY BAHÇESİ FİYATLARI : ÇAY 75 YTL/ 750 BİN TL
NESCAFE:2.50 YTL/ 2 BUÇUK MİLYON
KOLA 2.25 YTL.../ 2 MİLYON 250 BİN
MEKAN BÜYÜK VE FERAHTIR...
ÜŞÜRSEK GEÇEBİLECEĞİMİZ KAPALI BÖLÜMÜ DE VARDIR.
TELEFONUMU YİNE VERİYORUM...
SAAT 16:30'DAN İTİBAREN BANA BU NUMARADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.(Bu yedek hattım,normalde hep kapalı) 0535 413 73 71
pardon başına "0" koymayı unutmuşum :rendeer:Bukalemoon' Alıntı:ehehe çay 75 ytl mi...
ben su içsem
hiç kaçırmam![]()
NeTMaViSi' Alıntı:gene nereye ortak oldun![]()
NeTMaViSi' Alıntı:heheh sen sımdı sole ! buyuk oynuyosun peki hangı beledıyeye ortaksın![]()
![]()
r:
r: :queen:
E..Serkan eğer bensiz gidin sizi naparım biliyonmu..NNEECCCDEEETTTTTT.LesPaul' Alıntı:fragrance, bizim necdet abi ile ufak bir işimiz var. sanırım direk çay bahçesinde size katılıcaz. bulamazsam ararım verdiğin numaradan:cat: