[MT İstanbul] 18 Haziran 2006 Pazar / Şaşkınbakkal Sahil buluşması

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
fragrance_chaplin' Alıntı:
hafta içi akşam karşı taraftan insanların gelmesi zor.hem bu hafta havalar sakat.sahil eser.babam da 3.5 litre kan kaybetmişti,üşür.bu arada az önce kıllanıp babama sordum o çay bahçesi duruyor mu diye.durmuyormuş.kapanmış :(
suadiye sahilde başka bir çay bahçesi varmış.biraz sonra pembişime atlayıp bir keşif'e çıkmam gerekecek anlaşılan.orası açıksa mekan oraya kaydı demektir.kadıköy'den bostancıya giderken şaşkınbakkaldan 1 durak sonra suadiye.suadiyeyi bilmeyenleri 16:45'de caddebostan migrosun önünden alabilirim.zaten o saate kadar caddebostan sahilde olucam başka arkadaşlarla.
pazar günü çok fazla trafik olacağını da sanmıyorum açıkçası.pazartesi okullar kapanıyor.karne günü.karneyi almadan tatile gidecek insanlar yolları cumartesiden biraz boşaltır gibime geliyor.
bana pazar günü saat 16:30'dan sonra 0535 413 73 71 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.o saatten önce boşuna aramayın bu numarayı kullanmıyorum normalde.
ayrıca çay içip sarhoş mu olacaksınız?
gideceğimiz yer bir çay bahçesi :)

sen yeri ayarla gerisi kolay zaten bu gidişte oranın trafiğine ve yoluna
alışıyoruz lespaul sağolsun:mrgreen:

aksam gelemıyorum......emır buyuk yerden....
kız arkadasımda sarıyer sahılde olacagız...:p sıze ıyı eglenceler...:mrgreen:

17 Haziran Rock gecesinin ertesi günü olması benim için pek iyi olmadı açıkcası:)
yorgunluğumu nasıl üstümden atıcam da gelicem ben oraya...

necdet' Alıntı:
gel dostdark gel seni özledik vallah gezinede gelemedim çalıştım:pale:
telafi olarak ilk birayı ben ısmarlıcam sana kabul edersen

oki dostum:cat:
bu internet de ne biçim birşey yaa mecidiyeköy de oturan iki kişi şaşkın bakkala gidip bira içiyor:silent:
ama orası çay bahçesiymiş o zaman bir çayını içeyim bari:rendeer:

dogma abiyi geçen hafta emar dosyası elinde harbiyenin arka sokağında gördüm.polis karakolunun orada... araç içindeydim duramadım... gördüğüm kadarıyla 3,5lt kan bile duruşundan bişey kaybettirmmemiş... ne de olsa o bir MT ci....:rendeer:

ben gelemiyorum...malesef.. o akşam yeğenimin sünnet düğünü var...:wiinkk: yiyin için buraya fotoları koyun bende bakayım...:cat:

BULUŞMA YERİ SAHİL YOLU ŞAŞKINBAKKAL IŞIKLAR...
GİDİLECEK MEKAN BAĞDAT CADDESİ ŞAŞKINBAKKALDAKİ "ANIT BÜFE".
SAHİLDE ÇAY BAHÇELERİNİN HEPSİ KAPANMIŞ SAHİL YOLU DÜZENLEME ÇALIŞMALARI YÜZÜNDEN.
DEĞİŞİKLİK İÇİN ÖZÜR DİLİYORUM...
İLK MESAJI DEĞİŞTİRDİM AYRINTILAR ORADA..

ben de varımm heryerde varım.. oley oley ne güzel geziyoruz toplanıyoruz.. er5 sen yokmusun pazar günüüü

bende geliyorum 12 den buluşma saatine kadar dövme yapıyor olucam migrosun sokağında migrosun önünde 16:45 de buluşuruz

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
dostdark' Alıntı:
oki dostum:cat:
bu internet de ne biçim birşey yaa mecidiyeköy de oturan iki kişi şaşkın bakkala gidip bira içiyor:silent:
ama orası çay bahçesiymiş o zaman bir çayını içeyim bari:rendeer:

lafı bile olmaz dostum çay o saate iyi gider güzel bir sohbetin yanına:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
fragrance_chaplin' Alıntı:
Eee hadi elleri görelim!Başka gelen yok mu?
Alkolsüz toplantı işte :cherry:

gelir gelir esas motorcu iradesi güçlü olandır nezaman içeceğini bilir:)

17-18 de karasuda olacağım o saatlerde dönüşte olacağım için gelemem. ancak döndüğüm zaman ararım sizi toplantı devam ediyorsa katılırım

Büyük bi aksilik olmazsa ki olmayacağını düşünüyorum bende orada sizlerle olacağım.

Walla bende gelmek istiyorum ancak ismimi yazdırıpta gidemediğim her toplantı için mahçup olduğumdan ismimi yazma ancak geleceğim bi aksilik çıkmazsa ok....:cat:

arkadaşlar 16.45'de SAHİL YOLUNDA ŞAŞKINBAKKAL IŞIKLARDA BULUŞUYORUZ.MİGROSLA ALAKAMIZ YOK!

Rüzgarınoğlu' Alıntı:
Walla bende gelmek istiyorum ancak ismimi yazdırıpta gidemediğim her toplantı için mahçup olduğumdan ismimi yazma ancak geleceğim bi aksilik çıkmazsa ok....:cat:
yazdım bile:queen:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hepiniz hoş insanlarsınız.

Genelde halimden pek yakınan bir insan değilim ama, sizin bu buluşmalarınız keşke İstanbul'da otursaydım dedirtiyor bazen.:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar