locco' Alıntı:burcu bende geliyorum eğer motornu 1 turluguna verirsen caddede![]()
necdet' Alıntı:şaşkınbakkalı tam şaşırtırız inşallah![]()
TRADER' Alıntı:
fragrance_chaplin' Alıntı:Aklıma gelmişken neden bir cafede buluşmuyoruz diye soranlar vardır eminim içinizde.
Nedeni çok basit Bağdat caddesi pahallı bir yer.
Herkes 1 çaya,kahveye 4-5 ytl veremeyeceğinden veya vermeyeceğinden fiyatları gayet makul olan Anıt Büfeyi seçtim.
Hem tostları,hem taze sıkılmış meyve suları,hem kaşarlı dürüm döneri İstanbulda çok meşhur olan bir yer sonuçta burası.ANIT BÜFE=BAMBİ
Hem bağdat caddesinde oturup muhabbet edicez hem de aynı manzara sahip cafelerde ödeyeceğimiz paraların yarısından da az para ödiycez...
Mekanı beğenmeyen ve ben 1 çaya 5 ytl veririm diyenler olursa onlarla daha sonra başka mekana kayarız.
Not:Anıt büfe 24 saat açık!
berkforce' Alıntı:merhaba arkadaşlar oraya çok yakınım vaktimi ayarlarsam yanınıza gelebilirim yanlız umarım pazar günü pazar yerine döndürmeyiz malıum pazarları gezmelerde olan çok
berkforce' Alıntı:teşekkür ederim saygılar sevgiler güzel akşamlar hepinize
marques' Alıntı:fragrance chaplin ben şimdi çıkıyorum kesin olarak buluşma yeri 16:45 cadde migros önümü? int e pazara kadar giremiyebilirimde.![]()
fragrance_chaplin' Alıntı:buluşma yeri SAHİL YOLUNDAKİ ŞAŞKINBAKKAL IŞIKLAR!
MİGROSLA ALAKAMIZ YOK ARKADAŞLAR!!!!
MEKAN ŞAŞKINBAKKAL BAĞDAT CADDESİ ANIT BÜFE...ŞAŞKIN GLORİA JEANS İ GEÇİNCE SAĞDA KALIYOR MARKS&SPENCER'A GELMEDEN ÖNCE...
BANA ULAŞABİLECEĞİNİZ NO: 0535 4137371(PAZAR GÜNÜ SAAT 16:30'DAN İTİBAREN)
fragrance_chaplin' Alıntı:hafta içi akşam karşı taraftan insanların gelmesi zor.hem bu hafta havalar sakat.sahil eser.babam da 3.5 litre kan kaybetmişti,üşür.bu arada az önce kıllanıp babama sordum o çay bahçesi duruyor mu diye.durmuyormuş.kapanmış
suadiye sahilde başka bir çay bahçesi varmış.biraz sonra pembişime atlayıp bir keşif'e çıkmam gerekecek anlaşılan.orası açıksa mekan oraya kaydı demektir.kadıköy'den bostancıya giderken şaşkınbakkaldan 1 durak sonra suadiye.suadiyeyi bilmeyenleri 16:45'de caddebostan migrosun önünden alabilirim.zaten o saate kadar caddebostan sahilde olucam başka arkadaşlarla.
pazar günü çok fazla trafik olacağını da sanmıyorum açıkçası.pazartesi okullar kapanıyor.karne günü.karneyi almadan tatile gidecek insanlar yolları cumartesiden biraz boşaltır gibime geliyor.
bana pazar günü saat 16:30'dan sonra 0535 413 73 71 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.o saatten önce boşuna aramayın bu numarayı kullanmıyorum normalde.
ayrıca çay içip sarhoş mu olacaksınız?
gideceğimiz yer bir çay bahçesi![]()
marques' Alıntı:saat 17:00 de, erenköy ışıklardan sonraki ışıklar mı? doğrumudur:bounce:
bu mesajdan dolayı soruyorum. emin olmak için. sonra başka bir gurubun yanına gideriz falan?:bounce: