[MT İstanbul] 18 Haziran 2006 Pazar / Şaşkınbakkal Sahil buluşması

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
burcu bende geliyorum eğer motornu 1 turluguna verirsen caddede:)

fragrance_chaplin' Alıntı:
Aklıma gelmişken neden bir cafede buluşmuyoruz diye soranlar vardır eminim içinizde.
Nedeni çok basit Bağdat caddesi pahallı bir yer.
Herkes 1 çaya,kahveye 4-5 ytl veremeyeceğinden veya vermeyeceğinden fiyatları gayet makul olan Anıt Büfeyi seçtim.
Hem tostları,hem taze sıkılmış meyve suları,hem kaşarlı dürüm döneri İstanbulda çok meşhur olan bir yer sonuçta burası.ANIT BÜFE=BAMBİ
Hem bağdat caddesinde oturup muhabbet edicez hem de aynı manzara sahip cafelerde ödeyeceğimiz paraların yarısından da az para ödiycez...
Mekanı beğenmeyen ve ben 1 çaya 5 ytl veririm diyenler olursa onlarla daha sonra başka mekana kayarız.
Not:Anıt büfe 24 saat açık!

hadi hadi kıvırma asenayı geçtinn !!! ortaksın dimi ANIT büfeyeeee :) :queen: sole yaa cekınme yabancı yok :p

merhaba arkadaşlar oraya çok yakınım vaktimi ayarlarsam yanınıza gelebilirim yanlız umarım pazar günü pazar yerine döndürmeyiz malıum pazarları gezmelerde olan çok

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
berkforce' Alıntı:
merhaba arkadaşlar oraya çok yakınım vaktimi ayarlarsam yanınıza gelebilirim yanlız umarım pazar günü pazar yerine döndürmeyiz malıum pazarları gezmelerde olan çok

hoşgeldin cbf 500 :cat:

kızılkayalarda buluşalım o zaman diycem ama orada çay yok malesef.sadece kahvaltıda var...bulun şaşkınbakkalda 1-2 ytl ye çay içilecek yer hemen değiştireyim mekanı...benim için sorun yok valla :p
Buluşmamız herkese açıktır.Yenileri de yemiyoruz korkmayın
:cherry:

fragrance chaplin ben şimdi çıkıyorum kesin olarak buluşma yeri 16:45 cadde migros önümü? int e pazara kadar giremiyebilirimde.:)

marques' Alıntı:
fragrance chaplin ben şimdi çıkıyorum kesin olarak buluşma yeri 16:45 cadde migros önümü? int e pazara kadar giremiyebilirimde.:)

buluşma yeri SAHİL YOLUNDAKİ ŞAŞKINBAKKAL IŞIKLAR!
MİGROSLA ALAKAMIZ YOK ARKADAŞLAR!!!!
MEKAN ŞAŞKINBAKKAL BAĞDAT CADDESİ ANIT BÜFE...ŞAŞKIN GLORİA JEANS İ GEÇİNCE SAĞDA KALIYOR MARKS&SPENCER'A GELMEDEN ÖNCE...
BANA ULAŞABİLECEĞİNİZ NO: 0535 4137371(PAZAR GÜNÜ SAAT 16:30'DAN İTİBAREN)

buluşma yeri SAHİL YOLUNDAKİ ŞAŞKINBAKKAL IŞIKLAR!
MİGROSLA ALAKAMIZ YOK ARKADAŞLAR!!!!
MEKAN ŞAŞKINBAKKAL BAĞDAT CADDESİ ANIT BÜFE...ŞAŞKIN GLORİA JEANS İ GEÇİNCE SAĞDA KALIYOR MARKS&SPENCER'A GELMEDEN ÖNCE...
BANA ULAŞABİLECEĞİNİZ NO: 0535 4137371(PAZAR GÜNÜ SAAT 16:30'DAN İTİBAREN)

saat 17:00 de, erenköy ışıklardan sonraki ışıklar mı? doğrumudur:bounce:

hafta içi akşam karşı taraftan insanların gelmesi zor.hem bu hafta havalar sakat.sahil eser.babam da 3.5 litre kan kaybetmişti,üşür.bu arada az önce kıllanıp babama sordum o çay bahçesi duruyor mu diye.durmuyormuş.kapanmış :(
suadiye sahilde başka bir çay bahçesi varmış.biraz sonra pembişime atlayıp bir keşif'e çıkmam gerekecek anlaşılan.orası açıksa mekan oraya kaydı demektir.kadıköy'den bostancıya giderken şaşkınbakkaldan 1 durak sonra suadiye.suadiyeyi bilmeyenleri 16:45'de caddebostan migrosun önünden alabilirim.zaten o saate kadar caddebostan sahilde olucam başka arkadaşlarla.
pazar günü çok fazla trafik olacağını da sanmıyorum açıkçası.pazartesi okullar kapanıyor.karne günü.karneyi almadan tatile gidecek insanlar yolları cumartesiden biraz boşaltır gibime geliyor.
bana pazar günü saat 16:30'dan sonra 0535 413 73 71 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.o saatten önce boşuna aramayın bu numarayı kullanmıyorum normalde.
ayrıca çay içip sarhoş mu olacaksınız?
gideceğimiz yer bir çay bahçesi :)

bu mesajdan dolayı soruyorum. emin olmak için. sonra başka bir gurubun yanına gideriz falan?:bounce:

Son düzenleme:
marques' Alıntı:
saat 17:00 de, erenköy ışıklardan sonraki ışıklar mı? doğrumudur:bounce:

bu mesajdan dolayı soruyorum. emin olmak için. sonra başka bir gurubun yanına gideriz falan?:bounce:

O mesaj çok eskidi yav :)

saat 16:45 Erenköy ışıklardan sonra Suadiyeye gelmeden önceki ışıklar...Şaşkınbakkal ışıklar...
viraja girmeden...sol tarafında açık otopark ve çiçekçi var...
17:00 Anıt Büfe...

ya millet beni niye davet veya habardar etmiyorsunuz ya ben bu içadı kullan mayı fazla bilmiyorum insan bi arar ya bak şimdi kızdım işte neyse ogün o saatte ordayım inşallah görüşmek üzere HE BU ARADA JASMİN BENİ COK MKIRDIN İNSAN Bİ ARAR KARDEŞİNİ YA BAY...........DOPİNG.....

geliyorum

ben de katılayım istedim, ozellikle fragrance_chaplin'in (Burcu dimi?) yenileri yemiyoruz mesajından sonra. pazar gunu sizlerle tanısmayı cok isterim. saglıcakla

eşim ve bende sizlerle tanışmak ve kaynaşmak için 16:45'de şaşkında olmaya çalışacağız. bu ilk motor grubum. şimdiden heyecanlandım..

Haha Ben Biraz önce Ordaydim
Yemek Yedim Sizden önce
Cok Kiyak Mekan Ama Aksam Full Cakar Yer Olmazbence

buyrun gelin tabi...biz yenileri yemiyoruz...sadece dövüyoruz:queen:
şaka şaka:rendeer:
unutmayın eski görünen her üye bir zamanlar yeniydi...
hepimizin bir ilk buluşması var :)
buluşma eski-yeni,motorlu-motorsuz tüm MT dostlarına açıktır.Rahat olun!
Yarın hepinizi bekliyoruz dogmayla beraber...

HATIRLATMA:
TARİH:18 HAZİRAN PAZAR
BULUŞMA NOKTASI-SAATİ:SAHİLYOLU ŞAŞKINBAKKAL IŞIKLAR(MEKANI BİLMEYENLERLE) 16.45
BULUŞMA MEKANI VE SAATİ:BAĞDAT CADDESİ -ANIT BÜFE(Şaşkınbakkal Gloria Jean's Coffees ile Cadde İskender'in yan binası) 17:00

BANA SAAT 16:30'DAN İTİBAREN ULAŞABİLECEĞİNİZ TELEFON NUMARASI: 0535 413 73 71(Burcu)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yazınbakaklım,bir aksilik olmazsa ordayızzzzzzzzz

peril+1

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar