[MT İstanbul] 18 Haziran 2006 Pazar / Şaşkınbakkal Sahil buluşması

:(

Akira' Alıntı:
Hepiniz hoş insanlarsınız.

Genelde halimden pek yakınan bir insan değilim ama, sizin bu buluşmalarınız keşke İstanbul'da otursaydım dedirtiyor bazen.:pale:

İstanbulda olmasan da kalbin MT ile olduğu sürece bizimki de seninle...merak etme!:rendeer:

ertuğrul_öz ... en başta ilk yazını
Hepiniz boş insanlarsınız gibi okudum :D dedim noooluoruz
samsun grubuuuu size sesleniyor ertugrul.. canlanın biraz

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
nerdesiniz arkadaşlar pazar günü hava bomba gibi olacak :)
alperr kardeşimizi de yazın oda gelecek:)

PAZAR GÜNÜ HAVA 32 DERECE OLACAK ARKADAŞLAR.
ANIT BÜFEDEN SONRA SAHİLE KAÇARIZ MUTLAKA...
Alper gelmese şaşardım zaten :p Gelsin gelsin dogma ile RR muhabbeti yapsın yine :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
:queen:
fragrance_chaplin' Alıntı:
PAZAR GÜNÜ HAVA 32 DERECE OLACAK ARKADAŞLAR.
ANIT BÜFEDEN SONRA SAHİLE KAÇARIZ MUTLAKA...
Alper gelmese şaşardım zaten :p Gelsin gelsin dogma ile RR muhabbeti yapsın yine :)

:queen: :queen: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eğer bir aksilik olmazsa bende gelmek isterim. Ama pazar günü malum, ne olacağı belli olmayan bir gün....

Aklıma gelmişken neden bir cafede buluşmuyoruz diye soranlar vardır eminim içinizde.
Nedeni çok basit Bağdat caddesi pahallı bir yer.
Herkes 1 çaya,kahveye 4-5 ytl veremeyeceğinden veya vermeyeceğinden fiyatları gayet makul olan Anıt Büfeyi seçtim.
Hem tostları,hem taze sıkılmış meyve suları,hem kaşarlı dürüm döneri İstanbulda çok meşhur olan bir yer sonuçta burası.ANIT BÜFE=BAMBİ
Hem bağdat caddesinde oturup muhabbet edicez hem de aynı manzara sahip cafelerde ödeyeceğimiz paraların yarısından da az para ödiycez...
Mekanı beğenmeyen ve ben 1 çaya 5 ytl veririm diyenler olursa onlarla daha sonra başka mekana kayarız.
Not:Anıt büfe 24 saat açık!

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
fragrance_chaplin' Alıntı:
Aklıma gelmişken neden bir cafede buluşmuyoruz diye soranlar vardır eminim içinizde.
Nedeni çok basit Bağdat caddesi pahallı bir yer.
Herkes 1 çaya,kahveye 4-5 ytl veremeyeceğinden veya vermeyeceğinden fiyatları gayet makul olan Anıt Büfeyi seçtim.
Hem tostları,hem taze sıkılmış meyve suları,hem kaşarlı dürüm döneri İstanbulda çok meşhur olan bir yer sonuçta burası.ANIT BÜFE=BAMBİ
Hem bağdat caddesinde oturup muhabbet edicez hem de aynı manzara sahip cafelerde ödeyeceğimiz paraların yarısından da az para ödiycez...
Mekanı beğenmeyen ve ben 1 çaya 5 ytl veririm diyenler olursa onlarla daha sonra başka mekana kayarız.
Not:Anıt büfe 24 saat açık!

sen bir harikasın gerisini boşver, bu kadarını düşünüyorsun ya dert etme sen kendine, babacığın daha iyidir umarım

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
motorsezonu bitince fıçı gibi oluruz neyse 6ay diet altı ay yemek bence
çok adil:)

:))

halilertan' Alıntı:
sen bir harikasın gerisini boşver, bu kadarını düşünüyorsun ya dert etme sen kendine, babacığın daha iyidir umarım

Babam iyi allaha şükür.Tek sorun 6 ay ağır kaldıramaz ve motora binemez.:pr:

Düşünüyorum çünkü bir çay 4-5 ytl olunca kimse 2.yi içmek istemeyecek haklı olarak.Yarım saat oturup kalkacak halimiz yok ya.Ateş almaya gitmiyoruz sonuçta.Rahat rahat muhabbet edelim,bol bol...
Yanlış hatırlamıyorsam çay 1 ytl anıt büfede.Yarın bi uğrayıp fiyatlara bakıcam.Buraya yazarım.:cat:

necdet' Alıntı:
motorsezonu bitince fıçı gibi oluruz neyse 6ay diet altı ay yemem bence
çok adil:)
Hep ye ama spor yap :wiinkk:

Son düzenleme:
:rendeer: Borcu cum seni ve dogma abimi çok seviyorum biraz işlerim var ama işlerimi halledebilirsem gelmeye çalışacağım:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
burcu kardesim..gerci akşamda konusuruz ama..2 elim kanda olsa gelicem..:rendeer:
S&S

Arkadaşlar, akşamüstü - pazar trafiği demeyip bağdat caddesine çıkarak buluşmaya katılacaklara "gazanız bübarek ola" derim sadece :queen: ..
Şaka bir yana, sizlerle birlikte olacağım için mutlu olduğumu :) belirtiyor, beni görmek için geleceğini söyleyen arkadaşlara ayrıca teşekkürlerimi yolluyorum şimdiden...
Sevgiler.:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
dogma' Alıntı:
Arkadaşlar, akşamüstü - pazar trafiği demeyip bağdat caddesine çıkarak buluşmaya katılacaklara "gazanız bübarek ola" derim sadece :queen: ..
Şaka bir yana, sizlerle birlikte olacağım için mutlu olduğumu :) belirtiyor, beni görmek için geleceğini söyleyen arkadaşlara ayrıca teşekkürlerimi yolluyorum şimdiden...

abi seninle daha tanışamadım ama pazar inşallah tanışacağız bu arada çok
geçmiş olsun :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
dogma' Alıntı:

Eh be abi bu güzel sözlerin üstüne gelmeyen ne olsun yaw

Buluşmanın Bağdat caddesi-Anıt büfe faslından sonra talebe göre ya Sahile inicez ya da Feneryolu Cafe Sera'ya gidicez...
Duyurulur!

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
şaşkınbakkalı tam şaşırtırız inşallah:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar