[MT İstanbul] 16-Mart-08 Pazar Bahçelievler Özürlü Çocuklar yurduna ziyaret

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
okan ben de tenis işi arıyorum
müfideye syle bulsun. fikriden hayır yok.

çok güzel ve anlamlı bir organizasyon.. resimleri sabırsızlıkla bekliyorum... Ama bir ricam var.. yurda kadıköy yakasından deniz otobüsü ile nasıl gelinir tarif ederseniz sevinirim, söz vermesemde orada olmak isterim.. O bölge hiç bilmediğim bir yer de :pale:

delipoyraz abi de geliyorsa çok süper olur :) bu arada 2 arkadaşımız daha geliyor orada görüşürüz.

delipoyraz abi de geliyorsa çok süper olur :) bu arada 2 arkadaşımız daha geliyor orada görüşürüz.

Canlarım sizi görmek de süper olur... hiç bilmediğim yerler, silah1 e sordum vapura bin tranvaya bin metroya bin dedi... ehh dedim kesin kaybolduk... artık motorada binmiyorum... o güne kadar farklı bir yol bulabilirsem; anadolu yakasından gelinebilen rahat bi yol , orada olmaya çalışacağım...:rendeer::rendeer:

part timemı abi yoksa full mu kulagımda olsun arastırırım abi senin için :cat:

HAFTA SONLARI BEN GELİP ÇALISAYIM NE DERSIN

Canlarım sizi görmek de süper olur... hiç bilmediğim yerler, silah1 e sordum vapura bin tranvaya bin metroya bin dedi... ehh dedim kesin kaybolduk... artık motorada binmiyorum... o güne kadar farklı bir yol bulabilirsem; anadolu yakasından gelinebilen rahat bi yol , orada olmaya çalışacağım...:rendeer::rendeer:

ABİ BENDE GEBZEDEN GELECEĞİM İMKANIN VARSA BİRLİKTE GECELİM BANA BİR YER SÖYLERSIN BEN ORAYA GELİRİM ORDAN BIRLIKTE DEVAM EDERİZ

Son düzenleme:
Motosikleti
Dl650vstorm
arkadaşlar ben gelemiyeceğim. haftasonu şehir dışından ağır misafirlerim var ayrıca 16 mart pazar günü işyerinden arkadaşın nişanı var orayada gidemicem başta ihsan abi olmak üzre herkesten özür dilerim birdahaki sefere SÖZ....
adımı yazdırmamıştım ama genede açıklama yapiim dedim.....

kadıköy harem yada üsküdar size hangisi uyuyorsa vapurla eminönüne geçiyorsunuz eminönünden tramvaya binip son durakta yani zeytinburnunda iniyorsunuz üst geçiti kullanarak e-5 karayolunun karşısına geçiyorsunuz kendinizde görebilirsiniz göremezseniz merter mc donalds diye birine sorun mutlaka yardımcı olacaktır.

çok güzel ve anlamlı bir organizasyon.. resimleri sabırsızlıkla bekliyorum... Ama bir ricam var.. yurda kadıköy yakasından deniz otobüsü ile nasıl gelinir tarif ederseniz sevinirim, söz vermesemde orada olmak isterim.. O bölge hiç bilmediğim bir yer de :pale:
abicim en kısa yol eger burdan gelicek motoruyla gecicek birisi varsa saat 13 -30da burger king migrosun onunde olucaz ordan gecicez birinin arkasına atlarsın yada yolu soyluyorum mecidiyekoye gecin ordan enson duraktan 85m otobusune binin tam onunden gecio zaten yolu uzatmaya gerek yok en kısa yol burası ya burgerking onunde olun varsa arkasına atlıyıcagınız birisi yada direk dedigim yoldan gelin

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Bu haftasonu sehir disindayim. Haliyle katilamiyorum, uzgunum.
Katilimcilara simdiden "helal olsun" diyorum. Duyarliliginiz icin ne desek az...
Saygilar.

abı anadolu yaaksında oturuyorum.motor yolda bıraktı bı aksılık olmazda yaptırabılırsem gelecegım.bulurum herhalde merter mc donaldsı

arkadaslar dostlar abiler ablalar anadolu yakasından motorsuz gelicekler mecdiyekoye ordan 85m otobusune binip onunde inebilirler eger motorla gelicekseniz ben toplayıcı olarak saat 13-30da caddebostan migros otoparkında toplıyıp gecicem haberiniz olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar