[MT İstanbul] 16-Mart-08 Pazar Bahçelievler Özürlü Çocuklar yurduna ziyaret

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
guncelllllllllllllll.................

hadi arkadaşlar yaz sezonunu hayırlı bir buluşmayla daha cok katılımla açalım iki tekerin ne kadar çok olduhunu gözterelim haydi daha cok katılım :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
okan gelemezsem eğer ve siz de extra olarak üst baş götürcekseniz bizde de war bikaç parça bişey.düşünüyoduk kime versek diye bu iyi oldu.warsa böyle niyetiniz bi ara veriyim sana bi torba.

Haydiiiiii millet , bu kadarmıyız? Duyanlar duymayanlara anlatsın , katılımı arttıralım.

Güncelleyelim.....

okan gelemezsem eğer ve siz de extra olarak üst baş götürcekseniz bizde de war bikaç parça bişey.düşünüyoduk kime versek diye bu iyi oldu.warsa böyle niyetiniz bi ara veriyim sana bi torba.
cocuklar rockcı deil aral kusura bakma hehe saka biyana konusuruz

yaa okan gizem sana sesleniyorum ben yazın bir fabrikada falan çalışmayı düşünüyoum her yaz çalıştığım biryer var ve cumartesi pazar günleri boş oluyorum doğal olarka tek yasadığımdan da canım sıkılıyor anne bab köyde oluyor tabı ve gecemıyorum gönüllü olarak nasıl çalısılır oralarda bir bilgi versene bana uyarsa çalısırım

aslında var sen sizin sitedekilere haber ver onlara gelsin bak sızın sıteye boyle bır sey yazmak ıstedım ama uyeolmalısın dıyor
ASLINDA VAR DEDİĞİN NE?
SİZİN SİTE NE DEMEK ? BENİM SİTEMİN MOTOSİKLETLE ALAKASI YOK
BEN ORAYI TESADÜFEN GÖRDÜM ÜYE OLMAN GEREKİYORSA OL AYRICA ADAMLARIN HABERİ VAR İYİCE OKUSAN ANLARSIN
BEN NE SORDUM SEN NE ANLATIYORSUN BANA?

ASLINDA VAR DEDİĞİN NE?
SİZİN SİTE NE DEMEK ? BENİM SİTEMİN MOTOSİKLETLE ALAKASI YOK
BEN ORAYI TESADÜFEN GÖRDÜM ÜYE OLMAN GEREKİYORSA OL AYRICA ADAMLARIN HABERİ VAR İYİCE OKUSAN ANLARSIN
BEN NE SORDUM SEN NE ANLATIYORSUN BANA?

hoca yaa sen alta bir site koymussun sen o sıteyede uye flan degılmısın neden ben ondan bahsettım sadece benım o sıteye ıhtıyacımda yok cunku motosiklet.net bana ıstedıgımden cok daha fazlasını verıyor dımı arkadaslar sen sadece bu konuyu yaymak ıstemıssın ama oraya uye olan da sensın dımı bence orda yazıdıgın sıteye sen bu konuyu acmalısın okış

idrak yollarında sorun var galiba ben orayı tesadüfen gördüm oraya üye değilim benimde ne oraya ne buraya ihtiyacım yok üye aynı konuyuda burda görünce bu organizasyon ortaklaşamı yürütülüyor dedim .
orda aynı konu var ben niye konu açayım orda neyse konu uzamasın.
umarım pazar günü sende orda olursunda anlayabileceğin şekilde o gün izah ederim ben sana

Forumdan Uzaklaştırıldı
güncel arkadaslar hadı...

yaa okan gizem sana sesleniyorum ben yazın bir fabrikada falan çalışmayı düşünüyoum her yaz çalıştığım biryer var ve cumartesi pazar günleri boş oluyorum doğal olarka tek yasadığımdan da canım sıkılıyor anne bab köyde oluyor tabı ve gecemıyorum gönüllü olarak nasıl çalısılır oralarda bir bilgi versene bana uyarsa çalısırım
abi gönüllü olarak zor ya biz spor akademisinde okuyoruz ve bu iş için ders goruyoruz pedagoji pskoloji falan yani bu tip bir işte gonullu zor ama genede bi sorarım senin için

okan eleman arıyorum arnavutköy gop civarında
reklam şirketinde imalat kısmında

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar