[MT İstanbul] 16-Mart-08 Pazar Bahçelievler Özürlü Çocuklar yurduna ziyaret

Güzel gelişmeler oluyor.Fakat benim gibi elinden geldiğince nakit yardımı düşünen arkadaşlar ne şekilde değerlendirmeli , buna bi açıklık getirelim.Yani kendi imkanımızca kırtasiye ürünü mü alalım , yiyecek içecek konusunda mı bişeyler yapalım.Toplu şekilde nakit toplanıp değerlendirilme imkanı varsa ona da uyarım.

Buluşma saatinden 1-2 saat erken buluşup kırtasiye tanıdığı olan varsa topluca oradan ihtiyaçları karşılasak nasıl olur? ( sadece bir fikir )

Selam hakan abi ve okan daha önce de yazdım ama bir açıklama gelmedi orada toplam kaç kişi var, 13 mü yoksa daha mı fazla? eşofman ve spor ayakkabı bu 13 kişi için geçerli sanırım ve daha fazla engelli arkadaşımız var.

Basket-voleybol topu da lazım olur mu bu spor yapan arkadaşlara. Bunun dışında kırtasi ve yiyecek için de gelirken birşeyler alırız. Orada görüşmek üzere.

NOT: Toplu alış verişi için İSTOÇ toptancılar çarşısını öneririm hem yakın hem de çok çok ucuzdur. Ayrıca Honda Özen motorun servis yeri var :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en son gelişmeler şöyle abiler cocuk sayımız 20 basket ve voleybol topu için yarın tmoka tel acıcam ayrıca bukadar ilgi beklemiyodum gercekten cok saolun cocuklarla bulusma yerinde bulusup farklı yerede gidebiliriz biz bukadar ilgi olucagını sanmıyoduk salonun bahcesi yetmez ben yarın tmoka tel acıp en son halini belirticem saatler aynı bulusma yeri aynı fakat ordan farklı daha guzel bir yere gidileblir cocuklar servisle giderken bizde motorlarla eslik ederiz cok guzel olucak TEŞEKKURLER MT

harika bir organizasyon elbette geliyorum.

ben içeceklere talibim, yaklaşık kaç kişi olacak ne kadar ne alınmalı bildirirseniz sevinirim.

Metin Koca
0533 322 00 85

harika bir organizasyon elbette geliyorum.

ben içeceklere talibim, yaklaşık kaç kişi olacak ne kadar ne alınmalı bildirirseniz sevinirim.

Metin Koca
0533 322 00 85

abi senin ustune yıkmayalım alınıcak nasılsa ortak cıkarsın sende ihsan abiyle bir gorus bu arada 12-30da cadde bostan migrostan hareket edilicek ordan burdan gelenler için soyluyorum sonra burhan felegin onunden bir kişi konvoya dahil olucak burdan gelenler dedgim saatde dedigim yerde olursa sevinirim ordan merter mcdonaldsa gidilcek karsı taraftakilerde orda toplanıcak onlarıda alıp bahcelievlerdeki salona gidilcek ya orda kalınıcak yada ordan daha guzel bir yere gidilcek saygılar

Ota b.ka her halta onca adam toplanır günlerce organizasyondan hahsedilir topic hit yapar bre zındıklar işin ucunda hayır işi var ne durursunuz bi elde siz atın korkmayın

Onlar daha çocuk size bişey yapmazlar.

Sadece sizden birşeyler beklerler....küçük bişey..

Hadi bakalım MT göreyim seni.

Forumdan Uzaklaştırıldı
geliyim mi lan bende :))))

Arkadaşlar ilgi ve hassasiyetiniz için çok teşekkürler,girişe şimdi eklemiş olduğum gibi bu organizasyona sanatçı olarak katılıp destek verenler AYLİN COŞKUN-GÖKTAN-KÜRŞAT ve EMİRKAN ayrıca çeşitli Medya kuruluşuda orda olacaktır.

hadi MT sadece sadece 2 teker kullanmadıgımızı gerektiginde yardım sever oldugumuzu gostermemiz için en iyi fırsat bugun antremanda bir cocuk yanıma gelip hocam bizi ziyarete gelicekler cok mutluyum onları guzel karsılıycam dedi ve gulumseyip goz kırptı işte orda umut vardı ilginiz için teşekkürler

evet arkadaşlar kampanyamız çığ gibi büyüyo evet istanbul mt gururumuzu gösterelim

eylemlerimiz devam edicek :mrgreen: gunceelllll...........

Güncelllllllllllllll................
Haydi arkadaşlar,MT ailesi bu kadarmı,daha kalabalık olmalıyız

Haydi MT elleri görelim :rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar