Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mt ailesi ben yarın tmoka gidiyorum pazara onlarıda davet edicem sonucta oranın yoneticileri onlar umarım guzel gecicek
Hakan abim dün konuştuk biz geliyoruz ama orada toplam 13 çocuk mu var? toplam kaç kişi ye yaş aralıkları ne 0-8 yaş mı 8-16 yaş aralığı mı ona göre birşeyler alalım. Kırtasiye ihtiyaçları neler toptan alışveriş yapalım? Kendinize iyi bakın kazasız sürüşler orada görüşmek üzere.
Bir de piknik diyoruz 2-3 saat orada birlikte piknik yapıcaz herhalde ona göre de birşeyler hazırlayalım mı? Muzodan mangal mı istesek acaba? yoksa kuru fasülye yeter mi?![]()
Arkadaşlar özgürlüğü yüreğinde hissedenlerin kalplerinin sevgi dolu olduğuna inanan bir kişi olarak,hepinizi bu kardeşlerimizi sevindirmeye,birkaç saatliğinede olsa gözlerinde mutluluğun ışıltılarını görmeye davet ediyorum.MT ailesini eğer gerçekten tanımışsam (ki bundan şüphem yok),katılımınızı bekliyorum.
Okan kardeşimizin sayesinde yetkili Cem beyle görüşüp 16 Mart pazar günü saat 14:30'da Bahçelievler Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme kurumunun bahçesinde ufak çapta bir piknik şeklinde buluşma sağlandı.Bu arada Cem beyden aldığım bilgiler ışığında bu kardeşlerimizin eşofman ve spor ayakkabısı ihtiyaçları olduğunu ayrıca renkli boya kalemi ve kırtasiye gereksinimleri bulunduğunu belirtirim.
Ayakkabı No:
3 adet 34 1 adet 40
3 adet 35 1 adet 41
1 adet 36 2 adet 42
1 adet 38 1 adet 45
Arkadaşlar ayrıca meyva suyu kek gibi şeylerde olabilir.
By ihsanhakan
2- ihsanhakan
3- ümmet perkitan
4- ist.burak
5- delimavi
6- hoxy
7- erdincpolat
8- silah1
9- denizcimuzaffer
10- burak77
11- mete_han
12- syriana+1