[MT İstanbul] 16-Mart-08 Pazar Bahçelievler Özürlü Çocuklar yurduna ziyaret

Sevgili İstanbul MT
Bu hafta sonu tekerlerinizi böyle hayırlı bir aktivite için döndürmenizi takdir ediyor ve gönül veren tüm arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum.

Öncelikle ihsan abimize , Okan ve Cem kardeşimize bizlere bu güzel günü yaşattıkları için teşekkürlerimi iletiyorum.Okan ve Cem kardeşimizin o küçük kardeşlerimizle olan iletişimi , şakalaşmaları gerçekten görülmeye değerdi.Okan ve Cem kardeşim gerçekten sizler özel insanlarsınız , sizin gibi bu kardeşlerimize sevgisini gösterip elinden tutan insanlar sayılıdır.İyiki varsınız.Bundan sonra artık yalnız değilsiniz.Bizlerde en elimizden geleni yapmaya çalışacak ve daha güzel orgaanizasyonlarla yine birlikte olacağız inşallah.

Katılan , katılamayan , gelmek isteyip de çeşitli sebeplerle gelemeyen bütün arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum...

İşte budur MT. Herkese sevgiler ... :rendeer:

Emeği geçen herkese teşekkürler...nadir düzenleyebildiğimiz çok anlamlı bir organizasyon oldu......:cat:

Gaziantep İl Temsilcisi
Sizi canı gönülden alkışliyorummmmm ::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::

gerçekten şunu söylemek istiyorum bu çok harika gurur verıcı bir organizasyon olsu okan ve cem kardeşime ardından ihsan baba ya ve kalıan emeği geçen herkeze çok teşekkür ediyorum. ogün okadar güzel bir gün düki inanın çocukların yüzündeki o mutluluk bana bütün dertlerimi unutturdu. sabah ben kaan ve kız arkadaşı çocuklar için elimizden geldiği kadar bişeyler aldık.ve o hediyeleri verirken inanın çocuklar o kadar mutlulardı ki benım mutluluğum onlardan fazlaydı.Çok duygu yüklü ve anlamlı bir buluşmaydı.Herkeze yürekten teşekkür ediyorum.:rendeer::rendeer:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Suzan hanımdan gelen mesajı sizlere iletiyorum.

ENGELLİ ÇOCUKLARIMIZA KAVAKLI ÇAY BAHÇESİNDE GÜZEL BİR PAZAR GÜNÜ YAŞATTIKLARI O DUYGU DOLU GÜN İÇİN AYRICA CUMA GÜNÜ FUAR DA BİZLERİ YİNE O KOCAMAN YÜREKLERİ İLE AĞIRLAYIP , ÇOCUKLARIMIZI SONSUZ SEVGİLERİYLE KUCAKLAYAN , BAŞTA İHSAN HAKAN BEY'E , HAKAN NARMAN BEY'E , OKAN CAN CEVİK'E VE TÜM MOTORCU ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİYORUM.. İYİ Kİ VARSINIZ ,

TÜRKİYE MİLLİ OLİMPİYAT KOMİTESİ , ÜCRETSİZ SPOR OKULLARI KOMİSYONU ADINA SUZAN

çocuklar bir parça olsa mutlu olabiydiyse çok güzel bir iş
ortaya çıkmış demektir .. :cat:
ne mutlu herkeze...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla fuarda cok guzeldi yaaa herkese tekrar teşekkurler gene mutlu ettik fuara ve motorlara bayıldı cocuklar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vala hepinize halal olsun söylenecek başka bir şey yok :rendeer:

Yüreğinize sağlık kardeşlerim...:cat:

Başka İhsanhakan abime, Okan kardeşime ve tüm katılan arkadaşlarıma

sonsuz sevgiler....:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Emeği geçen herkesin ellerine ve yüreğine sağlık, bu organizasyonda bulunmadık ama bir sonrakinde olmak isteriz...:rendeer:

Emeği geçen herkesin ellerine ve yüreğine sağlık, bu organizasyonda bulunmadık ama bir sonrakinde olmak isteriz...:rendeer:

Gerçektende çok anlamlı bir ziyaret olmuş, böyle bir organizasyonu kaçırdığımız için üzgünüm. İnşallah bu tür başka bir organizasyonda buluşmak dileğiyle emeği geçen tüm arkadaşlara başta ihsanhakan'a ve katılan MT üyelerine teşekkürler.:rendeer:

çok anlamlı bir ziyarret yapmışsınız arkadaşlar yüreyinize sağlık insanlık adına sizinle gurur duyuyorum saygılar :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar