[MT İstanbul] 16-Mart-08 Pazar Bahçelievler Özürlü Çocuklar yurduna ziyaret

Arkadaşlar özgürlüğü yüreğinde hissedenlerin kalplerinin sevgi dolu olduğuna inanan bir kişi olarak,hepinizi bu kardeşlerimizi sevindirmeye,birkaç saatliğinede olsa gözlerinde mutluluğun ışıltılarını görmeye davet ediyorum.MT ailesini eğer gerçekten tanımışsam (ki bundan şüphem yok),katılımınızı bekliyorum.

Okan kardeşimizin sayesinde yetkili Cem beyle görüşüp 16 Mart pazar günü saat 14:30'da Bahçelievler Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme kurumunun bahçesinde ufak çapta bir piknik şeklinde buluşma sağlandı.Bu arada Cem beyden aldığım bilgiler ışığında bu kardeşlerimizin renkli boya kalemi ve kırtasiye gereksinimleri bulunduğunu belirtirim.
Arkadaşlar ayrıca meyva suyu kek gibi şeylerde olabilir.

Arkadaşlar şimdi yaptığım görüşme sonucunda maalesef sanatçı ve medya gelemiyor,bu çocukların reklam!!! amaçlı kullanılabilecekleri iddiasıyla TMOK kabul etmemiştir.

Buluşma noktası: Meter McDonalds - 13:30=14:00

By ihsanhakan

By ihsanhakan

2- ihsanhakan
3- ümmet perkitan
4- ist.burak
5- delimavi
6- hoxy
7- erdincpolat
8- silah1
9- denizcimuzaffer
10- buraki77
11- mete_han
12- syriana+1
13- emin_arikoğlu
14- okan-gizem
15- harbiturk
16- jackaan
17- os.ozgen
18- gece
19- alper_tim
20- tugcetugce
21- aparat
22- darkdiamond
23- thaii_vtec
24- headbanger
25- crazyusufcuk(+gökhan+selçuk)
26- ysnbyzt
27- vreon
28- tanrınınkırbacı
29- muratdiksöz
30- herman
31- metinkoca
32- dreal
33- oğlumveben
34- sedat2020
35- kuyucadısı
36- babaçi
37- ibrahimaktaş
38- hanedan12
39- --volkan--
40- uğurataç
41- dcr
42-efedrin
43-mhrrmkpnr
42- sen....?

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hakan abi cumartesi buluşmada görüşelim bukonuyu benide yaz listeye

Arkadaşlar sizlerden ricam ltf yardım etmeyi düşünen arkadaşlar ne şekilde yapacaklarını bana bildirsinlerki aynı şeyleri almıyalım,onun yerine başka bir gereksinimlerini karşılıyabilelim.

tlf: 0555 4984757
0532 5278878

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok anlamlı bir organizasyon daha, şimdiden yüreğinize sağlık :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
allahtan bir mani cıkmazsa benide yaz abi bende gelirim

Motosikleti
Dl650vstorm
ihsan abi gelmek istiyorum ayın 14 de bildiricem gelip gelmiceğimi kesin olarak.zira söz verirsem tutarım ben..
çok yerinde bir faaliyet tebrikler.:cat:

Arkadaşlar,daha öncede yazdığım gibi sağolsunlar duyarlı arkadaşlarımızdan çok arıyanlar oldu ve inanın çok sevinçliyim sağolsunlar eşofman ihtiyacımız karşılanmıştır,katkıda bulunmak istiyenler spor ayakkabısı-meyve suyu-kek-çeşitli yiyecek-kırtasiye konularında yardımcı olabilirler :rendeer:

mt dostları abilerim kardeslerim ben turkıye milli olimpiyat komıtesinde zihinsel engelli kucuk kardeslerimizle sporla rehabilitasyonda gorevli antrenorum onlar bizim gibi bizler gibi motora atlayıp özgurce dolasamıyolar onlar istedikleri seyleri giyemiyolar gezmekten bizimi özgurce bir hayat yasamaktan maalesef mahsun kaldılar gorunuslerinden dolayı otobuse binince onlara ters bakıldı bizlere degil onlar anne ve babalarından baska el tutmadılar zihinsel engelliler belki ama inanın gonul gozleri okadar acıkki bunu size sarıldıklarında anlıyosunuz cunku saf sevgiyle hiçbirşey beklemeden yapıyolar bunu cunku hiç birsey istemiyolar sizden tek istedikleri FARKEDİLMEK bukadar basit otistik mental rotardasyon down sendromlular ben bu cocuklara spor yaptırıyorum hayattan sogumasınlar dige sosyal bir yasam birazda olsa surdurmek için inanın tek ihtiyacları sevgi birgun sizinde basınıza gelir ismi emrah 14 yasında dogumunda bir problem yok 8 yasına kadar herkes gibi buyudu taki o arabayı gorene kadar arabayı gordu kendini cekti ama arabanın dikiz aynası kafasına kafası yere carptı 8 ay komada kaldı uyandıgında beyin hucreleri aşırı zarar gomustu ve hayata donusu zihinsel engelli olaraktı orda inanın hayatın farklı bir yuzunu goruceksiniz ben ve cem sadece haftada 6 saat beraberiz onlarla inanın hiç kolay degil ve o cocuklarla bir omur gecirmek zorunda onun anne ve babası cocuk için onemli degil 5 dakika onceki olayı hatırlamıyo ama anne ve baba cocugunun o durumu hep onlarla ve bunun yanında birde yoksulluk vurmus maalesef tmok bu ailelerden kesinlikle para almıyo ucretsiz olarak yapıyor ama yetmiyor ben konuyu ihsan abime actıgımda hemen kabull etti sagolsun varolsun sizleride orda gorursem inanın cok mutlu olucam sadece ben degil cocuklar degil anne ve babaları cok sevincek ve tekrar ihsan abiye teşekkur etmek isterim sizlerinde motorcu olarak duyarlı oldugunuzdan adım gibi eminim hadi motosiklet.net bir kerede bu özel kardeslerimiz için acalım kontaklarımızı bir kerede zihinsel engelli kardeslerimiz için donsun bu tekerler kırmadıgınız ve bu yazıyı okudugunuz için teşekkurler herhangi bir sorunuzda özelden burdan telden arayabilirsiniz saygılar.....................:):cat::cat::wiinkk::rendeer::rendeer::cat:

Bu çevredeki birçok insanın desteği o kurumu ayakta tutmaktadır. Güzel bir organizasyon. Duzenleyen arkadaşlara teşekkürederim.

Gelin bahçelievlere bu vesile ile tanışmış oluruz...hava güzel olmazsa ben yürüyerek gelirim peşin peşin söölim...

mutıs guzelbır organızasyon yaz benıde ıhsan abı bır aksılık olmazsa ordayım +1

herkese cok teşekkur ederim ilginizden dolayı

hocam beni en başa yaz ama ben gebzede oturuyorum bana nasıl gılebileceğimide tarif edermisizin motorum yok kusura bakmayın ve bir arada cocuk esırgeme yurduna gıdelım derım zamnında bende sokak cocugu olmuslugum var onun ıcın o cocuklara yanlız olmadıklarını hatırlatalım

Gaziantep İl Temsilcisi
::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::

sizi canı gönulden alkişliyorum

gelmeyi çok isterim gerçekten ama du bakalım

Orada olsaydım ,kesinlikle katılırdım..
Güzel bir organizasyon olmuş,elinize sağlık şimdiden..:cat:

Super Moderator
bu anlamlı organizasyonda tüm MT dostlarını bekliyoruz
hakan abi organizasyonumu aldın bunuda yazıyorum bi kenara:p

hocam beni en başa yaz ama ben gebzede oturuyorum bana nasıl gılebileceğimide tarif edermisizin motorum yok kusura bakmayın ve bir arada cocuk esırgeme yurduna gıdelım derım zamnında bende sokak cocugu olmuslugum var onun ıcın o cocuklara yanlız olmadıklarını hatırlatalım

ordan mecidiyekoye gecersen mecdiye koyden 85m ler tam onunden geciyor donustede birinin arkasına binersin abi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar