Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
guncelllllllllllllll.................
hadi arkadaşlar yaz sezonunu hayırlı bir buluşmayla daha cok katılımla açalım iki tekerin ne kadar çok olduhunu gözterelim haydi daha cok katılım :rendeer:
cocuklar rockcı deil aral kusura bakma hehe saka biyana konusuruzokan gelemezsem eğer ve siz de extra olarak üst baş götürcekseniz bizde de war bikaç parça bişey.düşünüyoduk kime versek diye bu iyi oldu.warsa böyle niyetiniz bi ara veriyim sana bi torba.
ORTAKLAŞA YÜRÜTÜLEN BİR ORGANİZASYONMU BU?
http://www.ikitekerim.com/showthrea...lar-yurdunu-ziyaret-ediyoruz-2782.html?t=2782
ASLINDA VAR DEDİĞİN NE?aslında var sen sizin sitedekilere haber ver onlara gelsin bak sızın sıteye boyle bır sey yazmak ıstedım ama uyeolmalısın dıyor
ASLINDA VAR DEDİĞİN NE?
SİZİN SİTE NE DEMEK ? BENİM SİTEMİN MOTOSİKLETLE ALAKASI YOK
BEN ORAYI TESADÜFEN GÖRDÜM ÜYE OLMAN GEREKİYORSA OL AYRICA ADAMLARIN HABERİ VAR İYİCE OKUSAN ANLARSIN
BEN NE SORDUM SEN NE ANLATIYORSUN BANA?
abi gönüllü olarak zor ya biz spor akademisinde okuyoruz ve bu iş için ders goruyoruz pedagoji pskoloji falan yani bu tip bir işte gonullu zor ama genede bi sorarım senin içinyaa okan gizem sana sesleniyorum ben yazın bir fabrikada falan çalışmayı düşünüyoum her yaz çalıştığım biryer var ve cumartesi pazar günleri boş oluyorum doğal olarka tek yasadığımdan da canım sıkılıyor anne bab köyde oluyor tabı ve gecemıyorum gönüllü olarak nasıl çalısılır oralarda bir bilgi versene bana uyarsa çalısırım