Benzin Kuyruğu!

Komik olmuş, aynı pompacıya denk gelmiştir inşallah :)

Fakat motorcu arkadaş öyle kibar kibar konuşurken karşındaki "boş yapma, boş yapıyon" vs laçkalaşınca ifrit oluyorum. Yavrum sana anan baban küçükken, bak öyle konuşma, bi tarafına pompayı saplarlar, üzerine de 500 liralık mazot basarlar diye öğretmedi mi? Neyseki şiddete karşıyım.

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
temiz olmuş böyle olayları görmek güzel oluyor

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Motorcu en son benzin alır, motorsun sen en sağda gitsene, motor şerit mi ortalarmış vs. vs.
Motorcu kadar başınıza taş düşsün.

Çok iyi olmuş içimin yağları eridi.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ben anlamadım; protesto etmek için kazma elemanın çalıştığı istasyona para mı kazandırdılar?

Evet, her motosiklet azıcık 2-3L benzin alsa ve o istasyon normal zamanlarda yoğun bir istasyon ise, totalde hasılat kaybı olabilir tabi. Ama yine de adamın hatasının cezasını istasyon işletmesine kesmiş oluyorsunuz. Önce işletmeye şikâyette bulunup onların tepkisine göre hareket etmek gerekirmiş.

Ben anlamadım; protesto etmek için kazma elemanın çalıştığı istasyona para mı kazandırdılar?

Evet, her motosiklet azıcık 2-3L benzin alsa ve o istasyon normal zamanlarda yoğun bir istasyon ise, totalde hasılat kaybı olabilir tabi. Ama yine de adamın hatasının cezasını istasyon işletmesine kesmiş oluyorsunuz. Önce işletmeye şikâyette bulunup onların tepkisine göre hareket etmek gerekirmiş.
Abi depoyu başka yerde fulleyip benzinliğin etrafında tur atıyorlar aldıkları gün boyu taş çatlasın 3 4Litre benzindir. Videoyu izlerken Goldwing'li bir abi her tur attıktan sonra yeniden depoyu fulleyin diyor motosiklet 100 150ml benzin alıp devam ediyordu 😂

Yurdum insanı isteyince güzel çözümler üretiyor. Çözmek istemeyince de kulağının üstüne yatıyor.

Motosikleti
Cruiser
Ben de Aralık ayında evime en yakın benzinlikte üst üste 3 kez sorun yaşadım, kesinlikle geçinmesi zor birisi de değilim. Yaşadığım sorunlarda da anlık olarak düzgün bir üslupla oradakilere ifade ettim çünkü sorunum firma ile ilgili değil oradaki şahıslarla ilgiliydi.
Otopark mafyası kılıklı tiplerdi.
Baktım olmayacak üçüncü sıkıntıdan sonra yaşadıklarımı gün, saat, plaka bilgisi vererek tek tek ifade ettim ve istasyonun karnesine işlendi, aşağıdaki şekilde geri dönüş aldım;

Degerli müşterimiz, istasyonumuzla ilgili bizlere aktardığınız şikayet hakkında tüm değerlendirmeler yapılarak istasyonumuz uyarılmış ve bayimizin karnesine işlenmiştir. Yaşanan aksaklık için özür dileriz. Konu ile ilgili daha detaylı bilgi almak istemeniz durumunda her zaman xxxxxxx nolu Müşteri Hizmetleri'mize ulaşabileceğinizi hatırlatır, xxxxxx'i tercih ettiginiz için teşekkür ederiz.

Çocuk gibi firmaya küsmemeliydim aslında ama inadım tuttu işte😊

Xlerle sansürledim, firma direkt anlaşılmasın diye 😊 O zamandan beri irite oldum resmen o firmadan, artık başka bir yerden alıyorum. Yolda kalsam almam diğer firmadan artık (büyük konuşmuyorum) 😊

Protesto iyidir, ne şekilde olursa olsun.
Şimdiki yakındığımız çoğu duruma da susarak gelmedik mi ?

Anlaşılabilir ve zekice protestolar içimin yağlarını eritiyor ama yalan yok 😅

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar