Yer varsa oke no me problema fakat yer yoksa sıkıntıya gerek yok aynı akşam sezen aksu konseri var onuda düşünmüyo değilim yani neyse ben keisn dneize gircem abi sizlen ehhehehheehhehe oh mis gibi serin su kaçarmı be kurbalı gölden iyidir hehehhehehcamadan' Alıntı:ben seni alırım nasılsa arabada 1 kişilik yer var eşyalardan dolayı :queen:
Görmedim İŞTEN DOLAYI OKUYAMIYORUM bi bakıyorum sayfa ilerlemiş almış başını gidiyo okuyamıyorum tek tek akşamlarıda evde olursam ama şimdi şöle oluyor ben eğer camadan abi almazsa geliyorum artçı olarakashes' Alıntı:destinyofrock arkadaşım seni artçı olrak alıcaktı bruce ama senden net bir cevap gelmeyince hatta duymamazlıktan geldin gördügüm kadarıyla bol şans![]()
sorma peril felaket tatil krizim tuttu..:queen:Peril' Alıntı:vedat bakıyorum gene formundasın maşallaah![]()
camadan alır seni bizde araba ile gidicez bruce ile bakarsın duruma çok malzeme olursa gerçi yer vardır yoksa yer irtibata geç özelden karşıdan senide alalım özelden yazarsın cep falan ararız mekan yer adres konuşulur alırız sorun olmazdestinyofrock' Alıntı:Yer varsa oke no me problema fakat yer yoksa sıkıntıya gerek yok aynı akşam sezen aksu konseri var onuda düşünmüyo değilim yani neyse ben keisn dneize gircem abi sizlen ehhehehheehhehe oh mis gibi serin su kaçarmı be kurbalı gölden iyidir hehehheheh
Görmedim İŞTEN DOLAYI OKUYAMIYORUM bi bakıyorum sayfa ilerlemiş almış başını gidiyo okuyamıyorum tek tek akşamlarıda evde olursam ama şimdi şöle oluyor ben eğer camadan abi almazsa geliyorum artçı olarakok:queen:
vedat ne yavrum pas vermiyorsun hiç biliyorsun suçunu diyimi sapancadan sonra bu sefer unutma artık yoksa fiki fikivedat kaya' Alıntı:sorma peril felaket tatil krizim tuttu..:queen:
mkmemory' Alıntı:Meraba MT;
dostark, saat kaçta tesiste olunacak? Ben maalesef fazla kalamayacağım gibi görünüyor, o az vaktimide sizi beklerken geçmesindense yerine sizlerle birlikte geçmesini tercih ederim. Ben kaçta geleyim.
Sizlerle az vakit geçirebilecek olsamda şafak sayıyom.3.şafak gezi günümüz.
destinyofrock' Alıntı:Yer varsa oke no me problema fakat yer yoksa sıkıntıya gerek yok aynı akşam sezen aksu konseri var onuda düşünmüyo değilim yani neyse ben keisn dneize gircem abi sizlen ehhehehheehhehe oh mis gibi serin su kaçarmı be kurbalı gölden iyidir hehehheheh![]()
Tencere' Alıntı:Ankete bakılırsa 21 kişi gidicez... ::miiz1:: Bekleyelim bakalım.. Belki şekerlikten Lokumluğa terfi edenler olur... ::haapppy:
guclu_karayel' Alıntı:Bu geziye katılabiliyormuyuz cuma günü ehliyeti almış olucam da bende gelmek isterim doğrusu plaj ve kamp için gerekli malzemelerle birlikte tabii neler yapmalıyım BP de olmam yeterlimi deneyimli arkadaşlar kamp için neler getirmeli çadır, mat, tulum saymıyorum onlar default gerekli zaten ama görüşmek dileğiyleee
dostdark' Alıntı::rendeer: Günaydın arkadaşlar
dün akşam cumartesi için denetlemelerimiz devam etti
ccbbdd barış arkadaşımızı dinlemek için galata köprüsüne gittik süperdi
eee cumartesi akşamı sabaha kadar gitar çalacak,bu arada bir iki de trakya havası çaldılarki:cat:
neyse dün akşamki denetleme komitesinin resimleri henüz elime geçmedi geçer geçmez burada olacak
hadi herkez içinin başına:queen: