[MT İstanbul] 10 Haziran Dostdark Gezisi

Cumartesi yağmurlu olursa

• ben şeker gibi eririm gelemem

Oy: 25 44.6%
  • yağmur kar vız gelir mutlaka geliyorum

Oy: 31 55.4%

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
Benim cok doğru dürüst ehliyetim var valla.. Nerden çıkardın ki AnTiKa kardeşim bu sonucu.. Buradaki bilinçli bütün arkadaşlarımız ya ehliyetlidir ya da ehliyet almak için kursa yazılmıştır..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
camadan' Alıntı:
ben seni alırım nasılsa arabada 1 kişilik yer var eşyalardan dolayı :queen:
Yer varsa oke no me problema fakat yer yoksa sıkıntıya gerek yok aynı akşam sezen aksu konseri var onuda düşünmüyo değilim yani neyse ben keisn dneize gircem abi sizlen ehhehehheehhehe oh mis gibi serin su kaçarmı be kurbalı gölden iyidir hehehheheh:p

ashes' Alıntı:
destinyofrock arkadaşım seni artçı olrak alıcaktı bruce ama senden net bir cevap gelmeyince hatta duymamazlıktan geldin gördügüm kadarıyla bol şans :)
Görmedim İŞTEN DOLAYI OKUYAMIYORUM bi bakıyorum sayfa ilerlemiş almış başını gidiyo okuyamıyorum tek tek akşamlarıda evde olursam ama şimdi şöle oluyor ben eğer camadan abi almazsa geliyorum artçı olarak :) ok:queen:

Son düzenleme:
Bende katılmak isterim geziye

Bu geziye katılabiliyormuyuz cuma günü ehliyeti almış olucam da bende gelmek isterim doğrusu plaj ve kamp için gerekli malzemelerle birlikte tabii neler yapmalıyım BP de olmam yeterlimi deneyimli arkadaşlar kamp için neler getirmeli çadır, mat, tulum saymıyorum onlar default gerekli zaten ama görüşmek dileğiyleee

guclu_karayel eger bomboş da gelecek olursan orda bungalovlar var ve zaten kurulan cadır ve tutlan bungalovlar soyunma odası olacak, uyumayacagız sabaha kadar eglence makara olacak, en buyuk ihtiyaç alkol gibi geldi bana, onu da sanıyorum ordan bir şekilde temin edebilecegiz...:mrgreen:

bu organızasyonda neden anadolu yakası bulusma noktası yok ? hadı olusturalım en mantıklı yerı ortaklasa karar verelım ?

Meraba MT;
dostark, saat kaçta tesiste olunacak? Ben maalesef fazla kalamayacağım gibi görünüyor, o az vaktimide sizi beklerken geçmesindense yerine sizlerle birlikte geçmesini tercih ederim. Ben kaçta geleyim.

Sizlerle az vakit geçirebilecek olsamda şafak sayıyom.3.şafak gezi günümüz.

şafak 2
hala kararsız olan arkadaşlar.....
biz kimseyi tanımıyoruz sıkılırız diyenlerrrr..
gözlerinizi kapatın ..kapatın hadi sende kapat...
dalgaların sesini duyun mangalda kızaran etin sesi..pişen etleri yerken cıkan catal bıcak seslerini duyuyormusunuz...
hayır daha açmayın gözünüzü....
yine dalgaların sesi arasında yanan ateşin cıtırtısı duyun..fonda gitar sesi eşliğinde söylenen şarkıları duyuyoarmusunuz..
ya sıcak ortamda sohbeti ve kahkahaları..
olooo adama kapa gözünü dedik uyumuş bak yaaa...:queen:

vedat bakıyorum gene formundasın maşallaah:)

destinyofrock' Alıntı:
Yer varsa oke no me problema fakat yer yoksa sıkıntıya gerek yok aynı akşam sezen aksu konseri var onuda düşünmüyo değilim yani neyse ben keisn dneize gircem abi sizlen ehhehehheehhehe oh mis gibi serin su kaçarmı be kurbalı gölden iyidir hehehheheh:p

Görmedim İŞTEN DOLAYI OKUYAMIYORUM bi bakıyorum sayfa ilerlemiş almış başını gidiyo okuyamıyorum tek tek akşamlarıda evde olursam ama şimdi şöle oluyor ben eğer camadan abi almazsa geliyorum artçı olarak :) ok:queen:
camadan alır seni bizde araba ile gidicez bruce ile bakarsın duruma çok malzeme olursa gerçi yer vardır yoksa yer irtibata geç özelden karşıdan senide alalım özelden yazarsın cep falan ararız mekan yer adres konuşulur alırız sorun olmaz

vedat kaya' Alıntı:
sorma peril felaket tatil krizim tuttu..:queen:
vedat ne yavrum pas vermiyorsun hiç biliyorsun suçunu diyimi sapancadan sonra bu sefer unutma artık yoksa fiki fiki :)

Son düzenleme:
:rendeer: Günaydın arkadaşlar
dün akşam cumartesi için denetlemelerimiz devam etti
ccbbdd barış arkadaşımızı dinlemek için galata köprüsüne gittik süperdi
eee cumartesi akşamı sabaha kadar gitar çalacak,bu arada bir iki de trakya havası çaldılarki:cat:
neyse dün akşamki denetleme komitesinin resimleri henüz elime geçmedi geçer geçmez burada olacak
hadi herkez içinin başına:queen:

hadi bakalım hazırlıklar nasıl tamam mı son rutuşlar hadi bakalım elleri görelim istanbul :)

mkmemory' Alıntı:
Meraba MT;
dostark, saat kaçta tesiste olunacak? Ben maalesef fazla kalamayacağım gibi görünüyor, o az vaktimide sizi beklerken geçmesindense yerine sizlerle birlikte geçmesini tercih ederim. Ben kaçta geleyim.

Sizlerle az vakit geçirebilecek olsamda şafak sayıyom.3.şafak gezi günümüz.

dostum herhalde 14.00 a kadar geliriz diye düşünüyorum

Ankete bakılırsa 21 kişi gidicez... ::miiz1:: Bekleyelim bakalım.. Belki şekerlikten Lokumluğa terfi edenler olur... ::haapppy:

destinyofrock' Alıntı:

Kadercim duymamış olayım:pale: bizim gurup toplanmış barışın gitarı eşliğinde hep beraber şerkılar söylüyor sende gidip sezen aksuyu mu dinliyeceksin:silent:
sen bizim sesimizi beyenmiyormusun yoksa :salut: :salut:

Tencere' Alıntı:
Ankete bakılırsa 21 kişi gidicez... ::miiz1:: Bekleyelim bakalım.. Belki şekerlikten Lokumluğa terfi edenler olur... ::haapppy:

dostum merak etme msn lerden görüştüğüm kadarıyla bayağı kalabalık olacağız
hem çekirdek kadronun gelmesi bile yeter:rendeer:

guclu_karayel' Alıntı:
Bu geziye katılabiliyormuyuz cuma günü ehliyeti almış olucam da bende gelmek isterim doğrusu plaj ve kamp için gerekli malzemelerle birlikte tabii neler yapmalıyım BP de olmam yeterlimi deneyimli arkadaşlar kamp için neler getirmeli çadır, mat, tulum saymıyorum onlar default gerekli zaten ama görüşmek dileğiyleee

Dostum BP de olman yeterli:cat:
yağmurda erimiyen bütün arkadaşlara kapımız açık:cat:

Son düzenleme:
dostdark' Alıntı:
:rendeer: Günaydın arkadaşlar
dün akşam cumartesi için denetlemelerimiz devam etti
ccbbdd barış arkadaşımızı dinlemek için galata köprüsüne gittik süperdi
eee cumartesi akşamı sabaha kadar gitar çalacak,bu arada bir iki de trakya havası çaldılarki:cat:
neyse dün akşamki denetleme komitesinin resimleri henüz elime geçmedi geçer geçmez burada olacak
hadi herkez içinin başına:queen:

Evet Herkese Selamlar,

Denetlemeyi yaptik hersey cok Güzeldi, Baris Süperdin yaaaa,,, Eeeee Soner hani Resim nerede ???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar