[MT İstanbul] 10 Haziran Dostdark Gezisi

Cumartesi yağmurlu olursa

• ben şeker gibi eririm gelemem

Oy: 25 44.6%
  • yağmur kar vız gelir mutlaka geliyorum

Oy: 31 55.4%

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
ashes' Alıntı:
ya kimseyi düşünecek halim yok geliyorum dediysem gelirim bu kadar yagmur yok çamur farketmez yerde ayırttım yakıyorum mangalımı atıyorum etimi balıgımı tavugumu açıyorum içecegimi salatamı yaparım keyfimi soner her zaman yanındayız biraderim

Ersen Günaydin,

Süpersin benden de aynisi, hertürlü Sartta gelirim. Bende yer ayirttim zaten. Gelmeyenlerde Resimlere bakar:pr:

destinyofrock' Alıntı:
Yağmur var diyemi tırstı millet ya ben yağmurda denize girmeye bayılırım ya o kadar bikiniler aldık ıslatıcaz tabi hehehheheh ama kazadan kalan yaraları görmeyin sizde oke mi anlaştık gelenler kimler evet beni kim alıyodu ? almasalar gelemicem dost cummmmmmmmmmmmmmmm :( ama çok istiyorum bide bugün THY de iş görüşmem var arkadaşlar teknisyenlik mülakatım var hosteslik olmadı teknisyenliğe giricez inşallah bakalım MNG yeterli değil bu konuda bana THY teknisyeni olmak var anasını satıyim :))) hadi kalın sağlıcakla anam anam diim ben sizeeeee:mrgreen:

Kader biz MT dostlarını hiçbirzaman bırakmayız helle şeker değilse
cumaya kadar sana bir araç bulacağım merak etme:rendeer:

destinyofrock' Alıntı:
Yağmur var diyemi tırstı millet ya ben yağmurda denize girmeye bayılırım ya o kadar bikiniler aldık ıslatıcaz tabi hehehheheh ama kazadan kalan yaraları görmeyin sizde oke mi anlaştık gelenler kimler evet beni kim alıyodu ? almasalar gelemicem dost cummmmmmmmmmmmmmmm :( ama çok istiyorum bide bugün THY de iş görüşmem var arkadaşlar teknisyenlik mülakatım var hosteslik olmadı teknisyenliğe giricez inşallah bakalım MNG yeterli değil bu konuda bana THY teknisyeni olmak var anasını satıyim :))) hadi kalın sağlıcakla anam anam diim ben sizeeeee:mrgreen:

ben seni alırım nasılsa arabada 1 kişilik yer var eşyalardan dolayı :queen:

fragrance_chaplin' Alıntı:
yağmurda kamp alanında erimekten öte,sorun yağmurda motorla uzun yol yapamayacak ve uygun kıyafeti olmayan arkadaşlar var...
onlar ya gelemeyecek ya da allah korusun kaza yapacak!ÇOK SAKAT!

Burcu istanbul fay hattında biliyorsun yani evde oturmak ÇOK SAKAT
birde uzun yol dediğimiz 80 km desek ortada bir mola yani 40 km sürüp dinlenicek sonra tekrar 40 gideceğiz
yağmur yağarsa gelecek arkadaşların ona göre giyineceğinden eminim
kendine güvenmeyen arkadaşlarda arabalarıyla gelebilirler
aracı mı yok:silent: yenibosnadan her on dakkika silivriye otobüs kalkıyor biniyorsun otobüse silivridesin ,oradan çanta belediyesi gümüşyaka minibüslerine biniyorsun veee gelmişsin

ama gözün üzerindeki kaş olayına ben karışmam:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
destinyofrock arkadaşım seni artçı olrak alıcaktı bruce ama senden net bir cevap gelmeyince hatta duymamazlıktan geldin gördügüm kadarıyla bol şans :)

Muhabbetinin üstüne bide akşam Bira ve Dünya kupası maçı... Kaçmaz bu ortam...

fly

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Havada karada Marsta olsa bile gelirim :rendeer:

Motorla gelemesem bile arabayla gelicem anasını satiim. Hem de mangal getiririz bari...:queen:

Rahmi&Halime' Alıntı:
Motorla gelemesem bile arabayla gelicem anasını satiim. Hem de mangal getiririz bari...:queen:

:rendeer: :rendeer: budur ya
ateş başında gitar müziği eşliğinde rakılarımızı yudumlar şarkılar söyleriz:rendeer:

dostdark' Alıntı:
Burcu istanbul fay hattında biliyorsun yani evde oturmak ÇOK SAKAT
birde uzun yol dediğimiz 80 km desek ortada bir mola yani 40 km sürüp dinlenicek sonra tekrar 40 gideceğiz
yağmur yağarsa gelecek arkadaşların ona göre giyineceğinden eminim
kendine güvenmeyen arkadaşlarda arabalarıyla gelebilirler
aracı mı yok:silent: yenibosnadan her on dakkika silivriye otobüs kalkıyor biniyorsun otobüse silivridesin ,oradan çanta belediyesi gümüşyaka minibüslerine biniyorsun veee gelmişsin

ama gözün üzerindeki kaş olayına ben karışmam:rendeer:
valla ben vınvının arabasıyla geliyorum.
onu acemi motorcular için söyledim sonercim :)

Ahmet Abi, Ersen,,,,

nerdesiniz yaw, bak dün gelmediniz ben gittim Sonere Masayi Kurduk Resimlerde cektik artik Ögleden sonra koycazz buraya iyi Sohbet ettik yani....

Highway' Alıntı:
Ahmet Abi, Ersen,,,,

nerdesiniz yaw, bak dün gelmediniz ben gittim Sonere Masayi Kurduk Resimlerde cektik artik Ögleden sonra koycazz buraya iyi Sohbet ettik yani....

:rendeer: muzo dün akşam çok keyifliydi tşk:cat:

bu arada geziye az kaldı evli arkadaşların eşleri meze ve ev yemekleri listesi yapmaya başlamışdır umarım

hiç merak etmeyein ev yemeklerinizi itinayla koruyacağım (etrafda otlakcılar olabilir:queen: )

dostdark' Alıntı:
:rendeer: muzo dün akşam çok keyifliydi tşk:cat:

bu arada geziye az kaldı evli arkadaşların eşleri meze ve ev yemekleri listesi yapmaya başlamışdır umarım

hiç merak etmeyein ev yemeklerinizi itinayla koruyacağım (etrafda otlakcılar olabilir:queen: )

ne demek herzaman, ben Tesekkür ederim....

az önce aradım adamları iki kişilik bungalow kiralamak istiyorum diye bana söylenilen yanıt iki gün fiyatı alınacak oldu ????? soner bu konu ile ilgilenebilirmisin ??

dostdark' Alıntı:

hiç merak etmeyein ev yemeklerinizi itinayla koruyacağım (etrafda otlakcılar olabilir :queen: )

sen yanında iken en güvenilir kasadaymış gibi olur :queen:

NicemaN' Alıntı:
az önce aradım adamları iki kişilik bungalow kiralamak istiyorum diye bana söylenilen yanıt iki gün fiyatı alınacak oldu ????? soner bu konu ile ilgilenebilirmisin ??

Arkadaşlar tümer in sorununu halettim
motosiklet gurubuyla geleceğiz diyen arkadaşlardan bir günlük para alınacak bilginize:cat:

camadan' Alıntı:
sen yanında iken en güvenilir kasadaymış gibi olur :queen:
:queen: :queen: evey ya misal sapanca:queen: :queen:

Son düzenleme:
Soner,

Ya ben yengeme arattim burdan Tel, acamiyom diye demistim ki söyle Motorcu grubu diye Insallah demistir yoksa banada cift yazmasinlar....

Arkadaşlar üzüldüm...İlgisizliğe.
Açıkçası hiç beklemediğim bişidi bu.
Biliyorum ki bu sitede çok değerli insanlar var ve bu iş olur elbirliği ile buna adım gibi eminim ALLAHIN izniyle...

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=279625#post279625

konu hakkında ayrıntıları, semizkumda deve güreşi müsabakaları sırasında konuşuruz artık :mrgreen:

ne yağmuru yaaa, asıl yağmurda süperdir kaderinde dediği gibi denize girmek
yol da tehlike konusunu bende düşündüm ama grup olarak ağır gidilir ve grup gezisi kurallarına herkes uyarsa hiç bir soruna mahal vermeyiz.

geliyorum işte anasını satim, yer süper, ist e yakın, motorcu kankalar bi arada,
daha ne isticem yaaaa :rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar