[MT İstanbul] 10 Haziran Dostdark Gezisi

Cumartesi yağmurlu olursa

• ben şeker gibi eririm gelemem

Oy: 25 44.6%
  • yağmur kar vız gelir mutlaka geliyorum

Oy: 31 55.4%

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
not_fear' Alıntı:
Arkadaşlar üzüldüm...İlgisizliğe.
Açıkçası hiç beklemediğim bişidi bu.
Biliyorum ki bu sitede çok değerli insanlar var ve bu iş olur elbirliği ile buna adım gibi eminim ALLAHIN izniyle...

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=279625#post279625

konu hakkında ayrıntıları, semizkumda deve güreşi müsabakaları sırasında konuşuruz artık :mrgreen:

ne yağmuru yaaa, asıl yağmurda süperdir kaderinde dediği gibi denize girmek
yol da tehlike konusunu bende düşündüm ama grup olarak ağır gidilir ve grup gezisi kurallarına herkes uyarsa hiç bir soruna mahal vermeyiz.

geliyorum işte anasını satim, yer süper, ist e yakın, motorcu kankalar bi arada,
daha ne isticem yaaaa :rendeer:

yazını okudum ama şişmesin diye birşey yazmadım
dediğin gibi deve güreşi yaparkan konuşuruz:cat:

not_fear, bencede güzel yazmışsın. deve güreşi, uzun eşşek, birdir bir, seksek, yakar top vb çocukluğumuzun oyunlarınıda oynasak yaw

Evet arkadaşlar dün akşam muzaffer arkadaşımızla küşük bir semizkum provası yaptık:queen:

muzobenbira4jm.jpg
[/URL][/IMG]

sonrada hadi bakalım gelsin göbek rakıları:queen:

muzobenrak0vf.jpg
[/URL][/IMG]

dostdark' Alıntı:
Evet arkadaşlar dün akşam muzaffer arkadaşımızla küşük bir semizkum provası yaptık:queen:

Evet Arkadaslar,

Resim olacakti bunun altinda ama beceremedi Dost Dark, ilk defa imis de Azimle deniyormus.....Beklicezzz yani :pr:

dostdark mangal konusunu konuştunuzmu mekan sakinleriyle ayarlayabileceklermi..:silent:

arkadaslar kuzenim de bir mangal getirecek arabanın arkasına atıp.

İntercom' Alıntı:
baba, o motorcu kiyafetine bira sisesi de heec yakismamis!

Evdeyizzz Hocam,

Motorlar Park halinde zaten, sen gelecek resimlere bak bide o Yakismismi???

vedat kaya' Alıntı:
dostdark mangal konusunu konuştunuzmu mekan sakinleriyle ayarlayabileceklermi..:silent:

:cat: :cat: vedat merak etme bize yardımcı olacaklar:cat:
zaten çu anda kesin gelecek 4 ad mangalımız var sorun yaşamayız baktık yetmiyor 15 ytl 2 ad alırız:cat:

ferni' Alıntı:
arkadaslar kuzenim de bir mangal getirecek arabanın arkasına atıp.

:rendeer: kuzene çok teşekkürler:rendeer:

Son düzenleme:
şafak 3 heyooo...:flower: :flower: :flower:

ya zaten nedirki olmadı yoldan alırız 3-5 mangal, arabalı gelenler var nasılsa:cat:

Highway' Alıntı:
Ahmet Abi, Ersen,,,,

nerdesiniz yaw, bak dün gelmediniz ben gittim Sonere Masayi Kurduk Resimlerde cektik artik Ögleden sonra koycazz buraya iyi Sohbet ettik yani....
kusura bakma muzo,ancak bu saatde girebildim cevap yazmak için,valla bravo muhabbet sohbet resimler güzel,en kısa zamanda buluşucaz,ben zaten cuma'dan itibaren yıllık izine çıkıyorum:)

fly

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
3 gun sonra guzel bir ates yakicaz:cherry:

BRUCE' Alıntı:
kusura bakma muzo,ancak bu saatde girebildim cevap yazmak için,valla bravo muhabbet sohbet resimler güzel,en kısa zamanda buluşucaz,ben zaten cuma'dan itibaren yıllık izine çıkıyorum:)

Sorun degil Ahme Abi,

Azzz Kaldi Safak 3.......:cat:

arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Bu geziye bende gelmek istiyorum ama ehliyetim yok sorun olurmu acaba.Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Dostdark, sizin oradan 80 km olabilir bilemiyorum ama Gebze'den 200 km. o yol.. onu belirtmek istedim.. Ayrıca bir motosiklet gezisine motorum olduğu halde araba ile gelmeyi de uygun bulmuyorum. SEvgiler :)

judas25' Alıntı:
arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Bu geziye bende gelmek istiyorum ama ehliyetim yok sorun olurmu acaba.Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

eğerki iyi kullanıyorsan senin bileceğin şey
biliyorsun çevirme olursa başı derde girecek sensin
ama ben yinede ehliyetli bir arkadaşınla gelmeni tafsiye ederim için rahat olur yada arabalı bir arkadaşın varsa arabayla gel:cat:

cenkmenderes' Alıntı:
Dostdark, sizin oradan 80 km olabilir bilemiyorum ama Gebze'den 200 km. o yol.. onu belirtmek istedim.. Ayrıca bir motosiklet gezisine motorum olduğu halde araba ile gelmeyi de uygun bulmuyorum. SEvgiler :)

cenk dostum size uzak biliyorum
maksat herkezin motorla gelmesi değil maksat hep beraber tanışmak kaynaşmak :rendeer:

Son düzenleme:
slm arkadaşlar yahu benim şafak ise 2.5 bölgeye daha yakınımya:) ondan sizden avantaşlıyım:) vedat abim dayan yahu az kaldı ya sabır de:)

judaş hoşgeldin aramıza yok can sorun olmaz kimsenin dogru dürüs ehliyeti yok sen gel yeterki ok görüşmek üzere:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar