Eveeetttt arkadaşlar bi buluşmayı daha noktaladık ve eve geldim. Beklemediğim oranda katılımcısı olan bir buluşma oldu. Asker arkadaşım Timuçin'in telefonu ile askerden sonra ilkkez buluşma kararı almıştık. Adam kısmetliymiş be! Bir geldi, hızlı motorcu olmaya karar verdi! Sizin anlayacağınız onu da fena gazladık! :queen:
Timuçin namı diğer Timoti taksimden geliyordu, moda'ya ulaşmış ve tabanvayla

çaybahçelerine doğru yolalıyordu. Hal böyle olunca ben buluşma yerine Türkpetrole gelemedim. Timuçini alıp bomontiye geldiğimiz de saat 19:30 du ve vakit vardı. Bizde motoru otoparka bırakıp sahile aşağı indik. Onunla ufaktan askerlik hatıralarımızı yaad edelim, yüzbaşı Sivcanı ve başçavuş Hayatiyi çekiştirelim, deriiin mi derin sevgili mevzularına değinelim derken bir baktık saat 20:25 olmuş! Ahada geç kaldık! Haldur huldur yukarı çıktık bomontiye geldik ama oda ne! Kimsecikler yok!
Abi dedim daha toplanma yerindelerdir hadi oraya gidelim! motora bindik tam kafayı çevirdi kiiiii Har har har bi grup motosikletli geliyo! AMA VARRYA ARKADAŞLAR GELİŞİNİZİ Bİ GÖRSEYDİNİZ. MÜK-KEM-MEL-Dİ. sizin biraz altınızda kaldık ve süper geçişinizi bizim 295 KD Timotiyle izledik! Bu arada ben de 299KD :cherry: Bizim timoti benim 4. göbekten dedem oluyo askerde! dede-torun muhabbetleri hey gidi günler heey!

kolu kırmış devre kaybetmiş!

ale: Olsun kaderde onla tanışmakta varmış. Neyse, Lafın evirip çevirip başını döndürmiyeyim, Otoparka sırayla girşiniz harikaydı. Tam kameraya alınacak bi manzaraydı, sizi izleme konumumuzda çok güzeldi. Valla içimi hoplattınız beh! Allah canınızı almasın emiii! Çoook yaşayın çoooookk :mrgreen:
Velhasılı kelam tüm aradaşlar otoparka girdiler bizde hooop peşinizden oraya damladık
Ya Allah kahsretsin kamerayı alıp gelmedim. Oysa süper bi ortam vardı çekim için, herkesi süper tanıtırdık ama sağlık olsun bidaha ki sefere sizi ünlü yapacam :queen: :bounce: Karar verdim MT çekim ekibini kuracam
Kamera ve ÇENE benden eşlik etmek isteyen buyursun :queen:
Etkilendiğim birşeyde Yenibosnadan gelen MT cilerdi. VALLAHİ HELALLL OLSUN DİYORUM. Kadıköy Maltepe grubu olarak Yenibosnaya gelmek bize farz oldu
açın bi topik gelelim vallaaa, süper olur :queen:
Çok güzel bi akşamdı, hem asker arkadaşımı, askerlik sonrası ilkkez gördüm hem harika MT grubuyla biraradaydık, hemde sektörel sohbetler ve tabiki motosiklet sohbetleri çoook ama çoook güzeldi
herkese kucaklar dolusu sevgiler :rendeer:
gazlabeni / orhan