[MT İstanbul] 10/06 Cumartesi Akşam Kadıköy-Moda Buluşması

tunoka' Alıntı:
Akşamki güzel resimlerimi yüklememişsinizzzz
henüz yükleyemedim gerçekten.:pale: onları gitarist-aslan nickli arkadaşın makinasıyla çekmiştim. fotoğrafları bana yollamasını bekliyorum. gelir gelmez siteye koyacağım:cat:
gecikme için üzgünüm:pale:

necdet' Alıntı:
lespaul kardeş organızasyon muhteşemdi ellerine ayaklarına sağlık zannederim
baya koşuşturdun dün bütün gelen arkadaşlara teşekkür ediyorum çok güzel bir akşam geçirdik burada bizim ekibede ayrı teşekkür ediyorum bir telefon
yetiyor vallah uzaya çıkalım desek hadi gidelim diyorlar motorcu kanı bu işte
ama kartal sana ceza kesmemiz lazım kimin peşinde uçtun çok merak ettim:que
:mrgreen: bizden çokmu güzeldi:queen: neyse gençsin uçabilirisin dikkat et
kanatlarına zarar verme:queen: batuhanada helal olsun dün baya motorunu
üzdü ben 80ile giderkene hala arkamdaydı:queen: herkese saygılar sevgiler:)

kusura bakmayın... o arkadaş korna çaldı ve bu taraftan der gibi elini sallayınca bir an kapıldım tabiki...:pale: ama gece o anda bitmedi... boğaz köprüsünden geçerkene artçıma kaskını ve montunu veren bir dostum vardı adı ORHAN o aradı... kanca dedi taksimdeyiz grupla (şirketten) beraber... gel sende diyince taksime uçuverdim eve geldiğimde saat 2:00 di...:queen: çayın üzerine cila olarak 1 bardak bira çok güzel gitti wallahi... 1 bardaktan fazlası zarar. birde idare ye girişte COŞKUN SUCUK larının önünde çevirme vardı sadece ehliyet sordular memurlar... :cat: :cat:

Güzel bir aksam oldu fotoğraflarda güzel gelen bütün arkadaslara teşekkürler. serkan sanada ayrıca teşekkürler iyi bir organizasyon yaptın devamını getirirsin artık:) :cat:

les, biz bi dünya derinleri olarak toplantı yapacağız. derinlerin derini ben olduğum için de arkadaşları kızılcıklan ikna ederek toplantı için türkiye'yi seçtim. bize bi organizasyon ayarlar mısın?

güzel miydi bari geceniz?

tabi water ne demek, hemen:mrgreen:
uzman devamı gelecek hiç merak etme. hatta bu akşam da vardı ama sanırım sen ondan haberdar olamadın:pale:
2 akşam üst üste patlattık walla buluşmaları. 2 günde 60 kişiye ulaştık. rekora koşuyoruz:queen:

Hasan ; vınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ehehehe

Necdet abi; karşına bi otel açacam senin :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ABZAH' Alıntı:
Hasan ; vınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ehehehe

Necdet abi; karşına bi otel açacam senin :)

niye gelmedin beş kağıtcı :queen: abinin kahvesini içerdin falada bakardım:)

hoş 1 akşamdı. ama ben nargilecileri göremedim.serkan organize için saol.
ya bide kardeşim neydi o bilgisaray muhabbeti yaww. harbi fransız kaldık:)

Kartal23' Alıntı:
çok güzel bir akşamdı... herkese teşk. ederim...:cat:

bir deee. yanlışlık la ilk çevre yolu sapağına dönen en son sırada bir arkadaş vardı bende yanlışlık la onun arkasından daldım ve diğer 2. köprüyü kullanacak olan arkadaşlardan istemeyerek ayrıldım... batuhan... necdet...tunoka.. abicim kusura kalmayınnn...:pale:

kartal kardesım aksam kopruden gecerken sureklı dıkız aynasından kontrol ettım ama bır turlu sızı goremedım kopru cıkısında
mecıdıyekoy-caglayan yol ayrımında durdum sızı bekledım ama gelen gıden olmadı sonra mesajını aldım ve yoluma devam ettım
bıran taksıme gıdıp kulaklarını cekmeyı dusundum...:p
neyse cok guzel bır aksamdı....:cat: katılımcı arkadaslara tesekkur edıyorum
necdet abıı affet benı...:pale: fotograf makınesını aldım ama pıllerı evde unutmuşum....:cherry:

necdet abı anlastıgımız gıbı artık yemek yemıyorum cunkı kerpe de tıka basa balık yıyecegız degıl mı.....:queen: :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
guzel aksamdı resımlerde guzel cıkmıs:p lespaul saol:cat:

Bi Mt de iki muhabir çok birinin çıkışı olacak ama du bakalımm...:p

tunoka abı o gun otobanda cok yavaş kaldın....:queen:
bana kalsa 130-150km arası gecerdım kopruden....:mrgreen:
ama sızı bekledım.....:)

batuhan35' Alıntı:
tunoka abı o gun otobanda cok yavaş kaldın....:queen:
bana kalsa 130-150km arası gecerdım kopruden....:mrgreen:
ama sızı bekledım.....:)
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :cherry:

geziyi planlayan arkadaşa buradan teşekkürlerimi iletiyorum akşam güzel geçti maksat sizlerle tanışıp dolaşmaktı. kerpe öncesi sizleride tanımış oldum. haftaya gene görüşürüz inşallah.

Geceye biraz geç katıldım ama iyikide katıldım çok güzeldi.tabii bu güzel geceye dostluklara doyamayınca 5 kişi soluğu fenerbahçede aldık sadobey,erdem gündüz,slwer,sahinhakan ve ben. güzel deniz manzarası dolunay ve yakamoz tanımını kapsayan kültürel bir sohbet :) bol meyveli pardon böcekli bir ağaç :p ve güzel sohbetler.bu gece için katılan tüm arkadaşlara ve düzenlediği için serkan a teşekkürler. Ayrıca gece 02:30 da eve ulaştığımız için eve kadar bana eşlik eden erdem gündüze teşekkür ederim .Ama resimlerimiz nerde?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar