[MT İstanbul] 07 Temmuz 2006 / Doğumgünüme herkesi bekliyorum - Jasmine

ben geleceğimi bildirmiştim fakat gelemeyeceğim.

Doğum günü olan arkadaşın doğum gününü, yıldönümü olan arkadaşın yıldönümlerini kutlarım tebrik ederim

iyiki doğdun jasmine iyiki doğdun jasmine iyki doğdun iyki doğdun iyki doğdun jasmiiiiiine

Valla bugün mesaiye kalacam bu nedenle işyerindeyim

sana mutlu nice doğum günleri, tüm sevdiklerinle birlikte mutlu bi ömür geçirmen dileğiyle,

İyiki dogdun ve nice mutlu yıllara.
Pazarda benim dogum günüm ama öyle mekanda kutlamak bozar beni.
Uydura bilirsek abantta kutlarız artık.

NİCE SENELERE. GÖZLERİNDEN GÜLÜCÜKLER EKSİK OLMASIN :rendeer: :rendeer:

iiki doğdun jasmin :rendeer:
valla kutlama yeri için daha güzel bir yr secemezdin. :cherry:

ataper' Alıntı:
Beni! kutlayan arkadaşlara çok teşekkür ederim. :rendeer: :rendeer: :mrgreen: :mrgreen:

ooo senin haberin yok bu gece asıl kutlanacak olan sensin herkes yaşlanır şekil a jasmine :( ama herkes bu kadar sene evli kalamaz baksana evlilik yaşın benim yaşım kadar yani 16 :) tebrikler :rendeer:

destina' Alıntı:
NİCE SENELERE. GÖZLERİNDEN GÜLÜCÜKLER EKSİK OLMASIN :rendeer: :rendeer:

teşekkürederim geliyorsun değil mi? seninle tanışmak isterim :)

Son düzenleme:
doğum günün kutlu olsun nice senelere eyer bir aksilik olmazsa ordayım

Nice seneler yeni yaşın kutlu olsun.

Sizlerinde evlilik yıldönümleri kutlu ve mutlu olsun sonuna kadar birlikte olmanız dileğiyle.

VAY BABAM VAYYYYYYYYYYY ne kadar sevenin var be kıskandım hocam sende kasılma patlarsın yasemin sevgilerleeeeeeeeeee:queen:

BAKSANA ben hayatımda hic d. gününe gitmedeim sana bişey soracağım bi hediye olayı var ben anlamıyorum bizmi sana alacağız senmi bize onu bi acıklasana bana ya şu kafam bunu bi türlü şarz etmiyo dalga gecmeyin arkadaşlar bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp:queen:

Son düzenleme:
ALBATROS-FB' Alıntı:
VAY BABAM VAYYYYYYYYYYY ne kadar sevenin var be kıskandım hocam sende kasılma patlarsın yasemin sevgilerleeeeeeeeeee:queen:

BAKSANA ben hayatımda hic d. gününe gitmedeim sana bişey soracağım bi hediye olayı var ben anlamıyorum bizmi sana alacağız senmi bize onu bi acıklasana bana ya şu kafam bunu bi türlü şarz etmiyo dalga gecmeyin arkadaşlar bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp:queen:

ya ama bende yalnızca bu kadarcık mı sevenim var diye düşünmeye başlamıştım MT nerede hani eller nerede ben yaşlanırken yasa bürünürken kimler bana destek olacak? :salut:
bana en güzel hediye siz güzel dostlarımı yanımda görmek olacak hediye kabul etmiyorum teşekkürler sevgiler saygılar
offf çok az kaldı hadi elleri görelim artık birdaha doğumgünü kutlamayabilirim jübilemi yapıyorum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yasemin ben bu işi dün olcak sanıyodum kafam dönmüş günleri karıştırdım galiba ben gelemicem bugün kusura bakma hediyeni ups ye verdim bostancı sürücü kursuna dogru yola cıktı :)

Olmaz

jasmine' Alıntı:
ya ama bende yalnızca bu kadarcık mı sevenim var diye düşünmeye başlamıştım MT nerede hani eller nerede ben yaşlanırken yasa bürünürken kimler bana destek olacak? :salut:
bana en güzel hediye siz güzel dostlarımı yanımda görmek olacak hediye kabul etmiyorum teşekkürler sevgiler saygılar
offf çok az kaldı hadi elleri görelim artık birdaha doğumgünü kutlamayabilirim jübilemi yapıyorum :)
Motorun var ama bende sana otomobil almıştım şimdi hediye kabul etmem diyosun hadi işi gücü bırak arabayı geri ver:p

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
iyiki doğdunnnnnn jasmineeeee
iyiki doğdunnnnnn jasmineeeee
iyiki doğduuuuunn jasmineeeeeeeeeeeee
mutlu yıllarrrrr sanaaaaaaaaa :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar