[MT İstanbul] 07 Temmuz 2006 / Doğumgünüme herkesi bekliyorum - Jasmine

ataper kardeşime değerli eşine bir ömür mutluluklar dilerim bi ömür mutlu olun ve maydonoza dikkat edin mersinden kardeşin mehmet ÖZSAVRAN

Jasmine İnan Ailemi almaya gidicem yarın akşam Yoksa kesin gelirdik Halime ile ikimizde. Yolda olucam Kusurumuza bakma. Şimdiden Doğum Günün Kutlu Olsun.:rendeer:

Yaaaa arkadaşlar hala yasemini kutluyor beni pas geçiyorsunuz :mrgreen:
kilitlettirmeyin topiği, yönetimde tanıdıklarım var :p :p
En çok beni kutlayın :mrgreen: :mrgreen:

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN YASEMİN!:rendeer:
not: benim doğum günümde 14 temmuz.

ataper' Alıntı:
Jasmine Sakal'ı listeye niye ekledin. Edirneden mi gelicek çocuk :p
Sadece doğumgününü kutlamış :mrgreen: :mrgreen:

yasemincim benide yazmışsın ama ben gelmiyeceğim:salut: bir mazeretim var sana söylerim
gerçektende sakal arkadaşımız edirnede oturuyor ve yaşı 16-17 gelmesi imkansız
bunu hatırlatmamın nedeni rezervasyon yaparken 50 kişi dersin 20 kişi gelirse mekan sahipleri cuma akşamı size kaç masa ayırdık müşteri almadık diyebilir

neyse tekrar doğumgünün kutlu olsun:rendeer:

uzun ve sağlıklı bir ömür dilerim.
doğum günün kutlu olsun
mt.izmir adına sevgiler,
:rendeer:

hepinize çok teşekkürler arkadaşlar Ayrıca ataper b u kadar yıl evli kalmak gerçekten de çok büyük başarı aslında tebrik ediyorum ömür boyu devamını diliyorum (topiğimi sabote etmeeee :mrgreen: )

ataper' Alıntı:

walla ne diim bir yanda sevdiğim düşmesiyle ün yapmış :queen: bir arkadaşım grubumuzun tek kadın sürücüsü diğer yanda sevdiğim bir arkadaşım abim gevezeliği ile ün yapmış ataper :mrgreen: allah iyiliğinizi versin ne diyim yarın akşam gelebilsekte birlikte geyik yapabilsek...
hepinizi şimdiden kutlar yanaklarınızdan öperim arkadaşlarım...:rendeer:

listede adı olmayıp ta gelecek olan varmı? veya listede adı olup ta gelmeyecek olan? ona göre pasta olacak haberiniz olsun reservasyonu netleştiriyorum sayımıza göre hazırlık yapılacak
saygı ve sevgilerimle

Ben gelemeyeceğim ama şimdiden nice senelere demek isterim sana jasmine :)

aydın abi evlilik yıldönümünüz kutlu olsun allah tadınızı bozmasın en güzel günler sizin olsun:cherry:

yasemin seninde doğum günü kutlu olsun :rendeer:
yaş olayını fazla büyütmeyelim arkadaşlar insan olmak istediği yaştadır:cat:

yıldönümü olan çiftin mutlu günü, jasmine'in de doğumgünü çooook kutlu mutlu olsun, nice senelere...:rendeer:

-gelmeyi isterdim ama çok zor, iyi eğlenceler arkadaşlar!-

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dogum gunun kutlu olsun yasemın...gelmeye calısacagım bılıyorsun gelecem dedımmı yanındayım ama bu sefer kesın bısey soyleyemıyorum eger bı aksılık olmazsa ordayım....

ataper' Alıntı:

Yasemincim doğum günün şimdiden kutlu olsun :rendeer:

Aydın ben alışığım senin sabotajlarınada sırf yaseminin doğum günü de sabote etmek için o gün evlendin değilmi, itiraf et sen şimdi evlilik günü konuşmasıda yaparsın :queen: ama dikattet treder murat geliyor "bir dakka arkadaşlar haluk aydın susun be abicim " bu arada dün tanselde yedi fırcayı oda artık bizim tayfada "tansel bir dakka kardeşim bir şey anlatıyoruz ":queen: :queen:

hboyraz' Alıntı:
Yasemincim doğum günün şimdiden kutlu olsun :rendeer:

Aydın ben alışığım senin sabotajlarınada sırf yaseminin doğum günü de sabote etmek için o gün evlendin değilmi, itiraf et sen şimdi evlilik günü konuşmasıda yaparsın :queen: ama dikattet treder murat geliyor "bir dakka arkadaşlar haluk aydın susun be abicim " bu arada dün tanselde yedi fırcayı oda artık bizim tayfada "tansel bir dakka kardeşim bir şey anlatıyoruz ":queen: :queen:

benide kendinize benzettiniz sonunda :p fırçayı yedik trader murattan:queen:
bermuda şeytan üçgeni olduk galiba :queen:

jasmin nice mutlu senelere evlilik yıldönümü olan arkadaşlara da bir ömür sağlık huzur mutluluk diliyorum ....sanırım secret gardenda tanışmıştık...yarın akşam yemekte tuzlada olucam sonrasında kabul ederseniz seve seve gelirim ama geç gelebilirim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar