[MT İstanbul] 07 Temmuz 2006 / Doğumgünüme herkesi bekliyorum - Jasmine

optik1907' Alıntı:
Neden böle ya tüm yazılar kusura bakma şeklinde !!!
ya gerçekten merak ettim kaçyaşına gireceksin jasmine?
NİCE SENELERE SAĞLIKLA!!!!!!!:rendeer:
TŞK.Ohalde sen geliyorsun dimi? :) yaşın ne önemi var canım :p

haydi arkadaşlar ben çıkıyorum görüşmek üzere hepinizi bekliyorum gelmediğiniz takdirde günah benden gitti benden söylemesi ona göre :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yasemİn 29. Dogum GÜnÜn Kutlu Olsun Gelemİcegİm İÇİn ÜzgÜnÜm Hala ÇaliŞiyorum Gelmeyİ DÜŞÜnsem Bİle Gelene Kadar Saatler Gecer İnŞallah 30. YaŞ GÜnÜnde Yaninda Olurum :)

Bazen bazı şeyleri çok istersin ama elde edemessin.

Sevgili Yasemin, Sevgili Ataperler sizi bu güzel gecenizde Bizzat kutlamayı ve yanınızda olmayı çok istememe rağmen gerçekleştiremedim.
Beni bağışlayın.

Sevgili arkadaşlarım ataperler Rabbimden önünüzdeki yılların uzun zahmetsiz mutluluk içinde geçmesini dilerim. Nice mutlu yıllara.

Sevgili Yasemin her ne kadar bu kıymetli saatlerinde yanında olamasamda hediye hakkın bakidir ve şu an bendedir emanettir. İlk etkinlikte sahibine ulaşacaktır. nice mutlu yıllara.

Ayrıca oradaki bütün arkadaşlara yanlarında olamamaktan dolayı derin üzüntü içinde bulunduğumu belirtir. Sizin nezninizde aflarına sığınırım.

saygılarımla

T.D.

jasmine' Alıntı:
Merhaba sevgili dostlarım yarın onbeşinci doğumgünümü

1-Ataper ve eşi nice yıllara
2-Sahinhakan04
3-Sevgi
4-enişteeee
5-Mutlu emlak ve eşi
6-Rüzgarın oğlu ve eşi ?
7-hboyraz
8-Trader
9-Serdark
10-Er5 ve +1
11-uzman
12-Türkay
13-Emine
14-Ümit
15-Alaattin
16-Ebru
17-Turgay
18-Hakanacan ve eşi
19-Futureshock
20-Zühtüpaşa+1
21-Necdet
22-Skullhunter
23-harfendaz
24-Erdoğan Aktaş
25-hunter2 +1
26-Albatros -FB
27-the wall
28-zealsunchopperSanlı
29-Ashes
30- Lucid
31-macgavyer
32-Fatoş
33-Seher
34-Akalteke
35-Muzo
36-Eroles
37-Slewer
38-Texasozgur
39-eguilibrium
40-efendi kaplan
41-Vedo
42-erhan
43-Alestevardiya
44-Trenox
45-ErdemGündüz
46-Frangles-chaplin (dogma yı kandırırsa birlikte gelecek :) )
47-Tycon
48-vınvın
49-kırmızı
50-cenkmenderes
51-ccbbdd
52-bruce
53-eko81
54-shamyl
55-kaldera
56-

gız JASMINE allah canını almaya emi...yav bu ambians bu akşammı...yahu bu kadar elemanı nasıl topladın...valla gizli bir elektrik ve sempati vermişin tayfaya belli...56 hemi...vay vay vay...ulan ölüyomm yetişinn desemm bu kadar elemanı başıma toplayamam başıma...ama ölsem bak gelirler cenazeme...valla helal olsun sana...ne diyeyim...hepi börtdey du yu diyim...neden türkçemi demedim...çünküm because iyikii doğddunnn jasminnee deyince antipatik oluyor...güzel ve canım İngilizcemi kullanmayı tercih ediyorum...çok geyik yaptım...:p

bak bi yorgun geldimki istesemde gelemezdim...anla beni nolur...neyse bu doğum gününü bensiz kutla...eniştemede sevgiler...bir sevdiceğin olsa gerek...hadi size iyi eğlenceler...:p :) :cat: :rendeer: :wiinkk: :rendeer:

nice senelere casmin iyiki doğdun iyiki kulupdesin :queen: :queen: :rendeer:

doğum gunun kutlu olsun jass :) bızım butun kafıle orda ama ben çalısıyoruuuum :(:(:( er5 akıllı uslu dur orda yaramazlık yapma :p

Sevgili Jasmine, dogum gununde fazla kalamadık ben ve KARAKIZ ama umarım kusurumuza bakmamışsındır.. Özel bir durum vardı ve erken kalkmamız gerekti.. Anlayışla karşıladığını umarım.. :rendeer:

Sevgili yasemin inan doğum günün cok güzeldi,her şey icin cok tşk her ne kadar fazla sıplayamasanda yeterince oynadın oynama hakkını bi başka zaman bi başka yere sakla orda istediğin kadar coşar oynarsın:flower: :flower: ::pulp:: ::pulp:: ::pulp:: ::blusssh: ::blusssh: ::xrock:: ::comico::

Hepinize çok çok teşekkürederim arkadaşlar gelen gelemeyen herkese, bizim gönüllerimiz bir bütün artık buna iyice inanıyorum dediğin gibi Mete-han 1 günde yapabildiğim bi organizasyonada hayal kırıklığına uğramadım bu tamamen MT ailesinin gönlündeki sıcaklığı ve hergün artan dolup taşan sevgisinin bir görüntüsü idi ben bu sevgi denizinin bir damlasıyım sadece.Ve böyle güzel bi ailem varken ne ben yaşlanırım nede burda cenazeden söz edebiliriz bizler herzaman birlikte varolucaz. sevgili Akalteke akşam sesini duymak bile benim için çok değerliydi sevgi dolu yüreğinle yanımızdaydın başka hediyeye ne hacet çok tşk.sevgili Cenkmenderes ve karakız geceye başlarken ilk siz yanımdaydınız sizleri görmek çok güzeldi bunda daha kusur aranmaz çok teşekkürederim.Albatros FB dediğin gibi kurtlarımızı pek dökemedik artık galatayı kurtlar vadisine çeviririz. :mrgreen:
Tekrardan tüm MT yi sevgiyle kucaklıyorum

Hayırlı ve mutlu yıllar dilerim jasmine.
Ataper çiftini de kutlar ayrılıksız ve acısız, sıcak ekmek tadında uzun bir birliktelik dilerim.
Saygılar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaslar bilen var bilmeyen var yasemin aksamları, cumartesi ve pazarları saymazsak 30 yasına girdi:p :p :p

akalteke' Alıntı:
Bazen bazı şeyleri çok istersin ama elde edemessin.

Sevgili Yasemin, Sevgili Ataperler sizi bu güzel gecenizde Bizzat kutlamayı ve yanınızda olmayı çok istememe rağmen gerçekleştiremedim.
Beni bağışlayın.

Sevgili arkadaşlarım ataperler Rabbimden önünüzdeki yılların uzun zahmetsiz mutluluk içinde geçmesini dilerim. Nice mutlu yıllara.

Sevgili Yasemin her ne kadar bu kıymetli saatlerinde yanında olamasamda hediye hakkın bakidir ve şu an bendedir emanettir. İlk etkinlikte sahibine ulaşacaktır. nice mutlu yıllara.

Ayrıca oradaki bütün arkadaşlara yanlarında olamamaktan dolayı derin üzüntü içinde bulunduğumu belirtir. Sizin nezninizde aflarına sığınırım.

saygılarımla

T.D.

sevgili akalteke,
güzel cümlelerin ve dileklerin için çok teşekkürler. :rendeer:
gelemediysen de gönlümüzdeydin, başka bir toplantıda görüşürüz inşallah.
Allah'a emanet ol.

ataper ve eşi

bende pastanızı tadamadan ayrılmak zorunda kalmıştım....
sahi çok foto olması lazım..

geçmiş doğum günün kutlu olasun..bende orada olmak isterdim ama motor yok motor hala motorsuzum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar