jasmine' Alıntı:hepinize çok teşekkürederim arkadaşlar
ataper' Alıntı:Beni! kutlayan arkadaşlara çok teşekkür ederim. :rendeer: :rendeer: :mrgreen: :mrgreen:
destina' Alıntı:NİCE SENELERE. GÖZLERİNDEN GÜLÜCÜKLER EKSİK OLMASIN :rendeer: :rendeer:
trenox' Alıntı:isteyen spor da yapabilir mi jasmin![]()
ALBATROS-FB' Alıntı:VAY BABAM VAYYYYYYYYYYY ne kadar sevenin var be kıskandım hocam sende kasılma patlarsın yasemin sevgilerleeeeeeeeeee:queen:
BAKSANA ben hayatımda hic d. gününe gitmedeim sana bişey soracağım bi hediye olayı var ben anlamıyorum bizmi sana alacağız senmi bize onu bi acıklasana bana ya şu kafam bunu bi türlü şarz etmiyo dalga gecmeyin arkadaşlar bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp:queen:
Motorun var ama bende sana otomobil almıştım şimdi hediye kabul etmem diyosun hadi işi gücü bırak arabayı geri verjasmine' Alıntı:ya ama bende yalnızca bu kadarcık mı sevenim var diye düşünmeye başlamıştım MT nerede hani eller nerede ben yaşlanırken yasa bürünürken kimler bana destek olacak? :salut:
bana en güzel hediye siz güzel dostlarımı yanımda görmek olacak hediye kabul etmiyorum teşekkürler sevgiler saygılar
offf çok az kaldı hadi elleri görelim artık birdaha doğumgünü kutlamayabilirim jübilemi yapıyorum![]()