[MT İstanbul] 07 Temmuz 2006 / Doğumgünüme herkesi bekliyorum - Jasmine

YASEMİNNNNNNNNN
KUTLASAMMI KUTLAMASAMMI :))))))))

Hadi hadi 15 nci yaşın kutlu olsunnnn :pPPP

LesPaul' Alıntı:
Ayrıca, Sevgili adminimiz SKULLHUNTER'ın pazar günü doğum günü olması sebebiyle, Beylikdüzü'nde yapacağımız kahvaltıdan sonra Anadolu Yakasına geçerek aşağıdaki konu başlığında buluşma yeri duyurulacaktır.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17383

Mekan henüz belli olmamakla birlikte, Skullhunter ve birkaç arkadaşımız tarafından araştırılmaktadır. En kısa zamanda sizlere duyuracağız.
Pazar gününüzü sakın ama sakın doldurmayın. Skullhunter'a şimdiden nice mutlu seneler diliyoruz:rendeer:
Allah başımızdan eksik etmesin:)

Arkadaşlar aynı gün MCGYVER' ın da doğum günü. böylece aynı gün ikisinide kutlarız. Haydi Regal Raptorcular bizim için de bir araya gelmek için bahane olsun

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=334181&posted=1#post334181
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=334175&posted=1#post334175
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=334191#post334191

nice mutlu senelere herşey gönlünce olsun.....bu akşam saat 20:00de eşimle tatile çıkıyoruz yoksa gelirdik.hemde tanışmış olurduk.. başka sefere temennisiyle.hoşçakalın.

ALBATROS-FB' Alıntı:
Motorun var ama bende sana otomobil almıştım şimdi hediye kabul etmem diyosun hadi işi gücü bırak arabayı geri ver:p
Ya yaşlılık işte pardon ben dediğimi ne yazdığımı biliyomuyum ki şimdi iade etmek sana zahmet olur sen getir hatırın için kabul ederim artık nappalım

serkan79' Alıntı:
yasemin ben bu işi dün olcak sanıyodum kafam dönmüş günleri karıştırdım galiba ben gelemicem bugün kusura bakma hediyeni ups ye verdim bostancı sürücü kursuna dogru yola cıktı :)

aaa ağlarım ama hediye sahibi olmadan hediye sayılmaz ben dostlarımı görmek istiyorum neyse belgeyi verdik bi kere artık canın sağolsun. ayrıca sınavında da başarılar dilerim

hepinize teşekkürler arkadaşlar iyi kide doğmuşum ve iyikide sizlerle tanışmışım hepinizi çok seviyorum

Son düzenleme:
Vay Yasemİn Hanim Vaaayyy.neden Bİze SÖlemedİnİz Toplantida..ÖzgÜr Ben..neyse Bende C.tesİ GÜnÜ Kutlarim İzmİtte İnsallah
Ok!

İyİkİ DoĞdun.nİce Senelere İnsallah.bu KÖrpe Yasinda Allah Karsina Hep Ii Insanlar Cikarsin:))))

BODYBODY' Alıntı:
Vay Yasemİn Hanim Vaaayyy.neden Bİze SÖlemedİnİz Toplantida..ÖzgÜr Ben..neyse Bende C.tesİ GÜnÜ Kutlarim İzmİtte İnsallah
Ok!

İyİkİ DoĞdun.nİce Senelere İnsallah.bu KÖrpe Yasinda Allah Karsina Hep Ii Insanlar Cikarsin:))))

:) :) çok teşekkürederim 2 gün içinde elimden geldiğince ulaşmaya çalıştım herkese ama işte ben biraz son dakikacıyım

Dishy ciğim çok teşekkürler inşallah bigün tanışmak biraraya gelmek kısmet olur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ağlama ağlama daha sonra yine beni görmek zorunda kalacaksın zaten :)

Akşam yanına kısa süreliğinede olssun uğrayacağım seni bu özel gününde yanlız bırakmamak için sevgiler
İyiki Doğdun nice senelere!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
canımm şimdiden mutlu yıllar dilerim.:)
Tekirdağ yolları beni bekliyor eğer bir aksilik olursa kesinlikle yanındayım...

İyi eğlenceler dilerimmmmmmmmm:)

yasemin benide yazmışsın ama ben gelemiycem güzelim kusura bakama.
nice mutlu güzel günlerde olmanı dilerim.
ataper abi sizleride kutlarım . daha nice yıllar bir yastıkta inşallah...

doğum gününüzü içten dileklerimle kutlar sevdiklerinizle beraber mutluluklar temenni ederim..
ayrıca seçtiğiniz mekan bana çok yakın,listeye bakılırsa can kardeşlerimin hepsi orada olacak...gelmeye gayret edeceğim....bu arada bende yengeç burcuyum.... hoşçakalın

yasemin nice mutlu yıllara arkadaşım,akşam sana uğrayacağız,başka bir doğum gününede davetli olduğumuz için fazla oturamıcaz kusura bakma olurmu:rendeer:

007

Yasemin cim nice senelere, sağlık ve mutluluk dilerim...:rendeer: Gelemiycem kusuruma bakma, daha önceden verilmiş sözüm vardı...:wiinkk:

Hiçbir buluşmaya gelemediğim gibiiii tabiiki bunada gelemeyeceğim. Ne yapalım sağlık olsun.
Sanada nice mutlu sağlıklı istediğin yönde senelere....

Neden böle ya tüm yazılar kusura bakma şeklinde !!!
ya gerçekten merak ettim kaçyaşına gireceksin jasmine?
NİCE SENELERE SAĞLIKLA!!!!!!!:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar