[Mt - Istanbul] 02.07.2006 - Avrupaya Gidiyonuz & Geliyonuz

tuncel abim o gördüğüm fiyat açık büfe fiyatımı benmi yanlış gördüm eğer açık büfeyse bu adamlar kesin büyük zarar etti bizim nasıl yediğimizi bilmiyor galiba bunlar mt çekirge sürüsü gibidir ortalıkta bişey bırakmaz :queen: :queen: :queen:
SAYGILAR
MUSTAFA

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
destinyofrock' Alıntı:
Necdet abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yada baba mı demeliydim :p

Şimdi durum böleya
"Canlarım ben geldimmmmmm saat geç ama napim yeni eğitim bitti öğlen ders 2:30 da başlıyo akşam da 10:30 da bitiyo thy uçuş eğitim başkanlığında ders alıyoruz 15 gün böle sonra uçuşlar olcak ozaman aktim olunca hep sizle olcam görün bak"
AMA
değiştirebilirim yani
27.06.1984 YANİ BENİM TAM DOĞDUĞUM GÜN oluyoki ben aranızda olmayı yeğlerim olucamda galiba bi öğretmenimle konuşucam izin verirse o gece yanınızda pasta kesmek isterim duygulu anlar falan çünkü kerpeye gidemiyorum o kesin ama dersten 1-2 saat önce çıkmaya izin alırım sanki oke olsunmu böle necdet abiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ve sevgili mt üyeleri?:queen:

baba dersen öldürüm seni amca de dayı de dede de ama baba deme:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
-MUSTURAKİ-' Alıntı:
tuncel abim o gördüğüm fiyat açık büfe fiyatımı benmi yanlış gördüm eğer açık büfeyse bu adamlar kesin büyük zarar etti bizim nasıl yediğimizi bilmiyor galiba bunlar mt çekirge sürüsü gibidir ortalıkta bişey bırakmaz :queen: :queen: :queen:
SAYGILAR
MUSTAFA
:p :cat: :cat: :cherry: sen cok yasa emi..bizimkiler bi dalarsa oraya saat 10 da bişi kalmaz..:p hemde o fiyata..:p tuncel üstad bence herkes gelirken 2-3 poğaça bişi getirsemi acaba:silent: :cherry:
S&S

sahinhakan04' Alıntı:
Askolsun abilerim ben niye adımı göremedim. Yazınsana benide be
Yaw hani biz yaşlıyız da görmüyos sana noluyo.. 7 numarasın ya:p ilahi sahin:cat:

Super Moderator
yaw bu arada bende geliyomuşum ayrıca +1 varmış bende o kim yaw +1 ben çıkaramadım:silent:
inş. pazar hep beraberiz topiğe destek vermek lazım herkes duysun açık büfe 8 ytl ise adamlar battı ben sabah kahvaltıda dolu dolu 3 tabak yerim bi kere açık büfeden kovulmuştum:p
nese fiyatı sölemeden önce düşünselerdi:queen: :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi resimleri ekledin ağızımdan sular akmaya başladı ne olcak bu halim:cherry:

-MUSTURAKİ-' Alıntı:
SAYGILAR
MUSTAFA
Yaw açık büfe fiyatı, biz hizmet için var olmuş bir kuruluşuz:p da..haklı olabilebilirsin mustafa onun için.
Arkadaşlar lütfen açık büfe kahvaltısına gelirken kahvaltınızı yapında gelin:queen:

(şaka yaaaw aç gelin aççç)

007

Havuz gördüm resimlerde mayoda mı alsak acaba...:queen::queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben anlamam alırım 2 poğaca nolur nolmaz.:mrgreen: daa olmadı tuncel üstadın eve çökerim..:mrgreen:
S&S

alper_tim' Alıntı:
yaw bu arada bende geliyomuşum ayrıca +1 varmış bende o kim yaw +1 ben çıkaramadım:silent:
inş. pazar hep beraberiz topiğe destek vermek lazım herkes duysun açık büfe 8 ytl ise adamlar battı ben sabah kahvaltıda dolu dolu 3 tabak yerim bi kere açık büfeden kovulmuştum:p
nese fiyatı sölemeden önce düşünselerdi:queen: :queen:
Alpercim tek gezmene gölüm elvermedi bende birini bul diye +1 yazdım yanlız gelmeeee.:queen:

Super Moderator
bu arada tuncel abi saat yazılmamış kaçta gelicez nerde buluşma olucak napıcaz :silent:
ayrıca msn i açarsan seviniceemm:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
alper_tim' Alıntı:
bu arada tuncel abi saat yazılmamış kaçta gelicez nerde buluşma olucak napıcaz :silent:
ayrıca msn i açarsan seviniceemm:queen:
blockladı seni tuncel abin.. dedi bana..:p sana yok bulusma filen cezalısın sen.:p
S&S

necdet' Alıntı:
abi resimleri ekledin ağızımdan sular akmaya başladı ne olcak bu halim:cherry:
Necdet bunlar eksik olanlar daha zengin büfe olacak bizim için.(BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞININ KATKILARI İLE)

Forumdan Uzaklaştırıldı
tunoka' Alıntı:
Necdet bunlar eksik olanlar daha zengin büfe olacak bizim için.(BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞININ KATKILARI İLE)
üstad seninde bu deriiiin ilişkilerin yani..:bounce: :wiinkk:
S&S

tuncel abim fix menümü açık büfemi 1.sayfada fix menü yazıyo eğer açık büfeyse bence sen topiğin adını değiştir mesala sabah kahvaltısı açık büfe hemde 8 ytl diye bak ozaman topik nası iş yapıyo :mrgreen: :p :mrgreen:

-MUSTURAKİ-' Alıntı:
tuncel abim fix menümü açık büfemi 1.sayfada fix menü yazıyo eğer açık büfeyse bence sen topiğin adını değiştir mesala sabah kahvaltısı açık büfe hemde 8 ytl diye bak ozaman topik nası iş yapıyo :mrgreen: :p :mrgreen:
Tamam kardeş uyarın için teşekkürler.Fix menü diğer günler içinmiş.Pazar günü açık büfe.

Arkadaşlar kahvaltı sonunda süpriz vaarr...

Son düzenleme:
tuncel abi komtan'a pm attım, rica ettim topiği taşıması için.
beklicez:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
lespaul geliyon dime akşama donduma vaa:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar