[Mt - Istanbul] 02.07.2006 - Avrupaya Gidiyonuz & Geliyonuz

donniedarko' Alıntı:
tuncel abi iyi akşamlar ne bu ya da vinci şifresi gibi :queen: geziye heyecan katmaya çalışıyoruz galiba :cat: bence son dakikaya kadar söylemeyin yeri
Söyleyemiyeceğim zaten hazırlanması birass sürecek...
Yanlız burda mekanın önemi yokk..Önemli olan motor gezisi sonunda dinlenme(mekanda)tanışma,muhabbet ve dönüş gezisi...(motorcu yol yapar oturmaz):cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
avrupaya mı gideceğiz, ne zaman ben pasaportu yenilemeliyim:p :p :p

tuncel abi, birşeyler ayarladınız, hatta belki programı da oturttunuz ama, şöyle bi denize girsek de fana olmazdı hani:)

necdet abi darılmak ne demek:) ama dondurma borcunu unutmam haberin olsun, fil hafızası var bende:queen:

tuncel abi benide liste yaparsan ekle kesin gelicem :cat: yengeye çok selam :rendeer:

ben ve o(skullhunter) da varız..
o daha bilmio ama kandırırım ben onu:queen: :queen:

teror' Alıntı:
tuncel abi benide liste yaparsan ekle kesin gelicem :cat: yengeye çok selam :rendeer:
Ne demek gelcem...Ev sahibiyiz davet mi bekliceniz.Mecbur geleceksiniz ve organize içindesiniz..

abzah +1'e orada olacaktır :)

gizli lerleri severim ben eheheheh..

tunoka' Alıntı:
Ne demek gelcem...Ev sahibiyiz davet mi bekliceniz.Mecbur geleceksiniz ve organize içindesiniz..

ok abi ne görev verirsen başım üstüne.Ben senin mekanı tahmin ediyorum sanki ama abi eğer orasıysa yani bizim mekanı diyorsan sabahları brunch açmışlar kahvaltı çeşitleride zenginmiş ama fiyatı bilmiyorum malesef.dur abi senin msn ye eklim bi isteğin olunca arama :cat: :rendeer:

tunoka' Alıntı:
Mekan tespiti yapıldı detaylar görüşülüyor,bilahere açıklanacak

Abi detaylar görüşülüyor dedin ya bişi sorucam ;

Topluca bir yere gittiğimizde yeme-içme v.s. fiyatlarda kuruş indirim olmaması garip değilmi?
30-40 kişi birden nereye gidersen git bi indirim alırsın her türlü.
Bu toplu gezilerde indirim alınmaması benim çok hoşuma gitmiyor açıkcası.
Detayları konuşurken bu konuda da birşeyler yapmanızı rica edicem.

Motorcu bu tür yerlerden yapacağı tasarrufla benzin alıp daha çok gezmeyi sever, bilirsin :)

Saygılar,

ataper' Alıntı:
Abi detaylar görüşülüyor dedin ya bişi sorucam ;

Topluca bir yere gittiğimizde yeme-içme v.s. fiyatlarda kuruş indirim olmaması garip değilmi?
30-40 kişi birden nereye gidersen git bi indirim alırsın her türlü.
Bu toplu gezilerde indirim alınmaması benim çok hoşuma gitmiyor açıkcası.
Detayları konuşurken bu konuda da birşeyler yapmanızı rica edicem.

Motorcu bu tür yerlerden yapacağı tasarrufla benzin alıp daha çok gezmeyi sever, bilirsin :)

Saygılar,
Bizim avrupada yaplıan bütün organizasyonlarda indirim yapılmıştır bildiğim kadarıyla karşıda yapılanlardada yapılıyodu ben bir çok gezide olduğunu biliyorum ama arada olmadığıda olmuştur.Bu konuda merak etmeyin tunoka abi bu konuyu mekan sahibiyle muhakkak görüşmüştür yada görüşecektir.Ben mekanı biliyorum çok nehiz ve güzel bir yer o konuda endişeniz olmasın saygılar:cat: :rendeer:

ergin ben semaver :) alıyorum yanıma bende geliyorum yazdır benide listeye beraber çay:) içicez olum sözün vardı gizleriz resimleri sen merak etme

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben gelmem resim çekmeden rahat yemek bile yiğemiyorum
utanıyorum yemek yerkene:queen:

gerçi ergin bizim 2 temmuz ve 15 haziran sonra çarşamba galata heycanlı geceler kuşagı var ona denk gelmesek :)

necdet' Alıntı:
ben gelmem resim çekmeden rahat yemek bile yiğemiyorum
utanıyorum yemek yerkene:queen:
Yok yok kardeş dua et cep ile çektim yerdeki DHA kamerasınıda kullanabilirlerdi..:p
Sadece MT biliyo seni (ne çok yemek yediğini)70 milyon henüz hazır değil bu habere...:bounce:

ashes' Alıntı:
gerçi ergin bizim 2 temmuz ve 15 haziran sonra çarşamba galata heycanlı geceler kuşagı var ona denk gelmesek :)
2 temmuza denk getirmiyelim o zaman,neyseki 15 haziran geçti..Birde Çarşamba olmamasında fayda var diye bir öneri aldık değerlendirilecek..:cat:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
vaaaay tuncel üstadıım..

Gün, saat, yer vs. farketmez. Sen nereye dersen gelirim..:cat:
Hadi özletme kendini en yakın tarihe yap organizasyonu...:queen:
Tek ricam olabilir uygun görürsen listebaşı olmak isterim..:wiinkk: Sanada bu kadar nazım gecer herhalde canım..:cherry:
S&S

zuhtupasa' Alıntı:
vaaaay tuncel üstadıım..

Gün, saat, yer vs. farketmez. Sen nereye dersen gelirim..:cat:
Hadi özletme kendini en yakın tarihe yap organizasyonu...:queen:
Tek ricam olabilir uygun görürsen listebaşı olmak isterim..:wiinkk: Sanada bu kadar nazım gecer herhalde canım..:cherry:
S&S
Yaw Paşam Dino gezi tertiplerde liste başına dinoları yazmazmı. :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar