Doğru sölüyonda resimler gelsin o zaman herkes görecek abartmak istemedim..87 çeşit aslında..necdet' Alıntı:abi yanlışın olmasın 80çeşit kahvaltı türü dedi oranın sahibi yoksa
gelmem zaten:queen:
Hehe..Kimse kırmızı kaskımı sevmiyor ama bak hemen tanınıyoruzz.Doğrudur Alicim sen takside çayını sigaranı gazeteni okuyup beklerken biz hanımla hisarda çay içiyorduk(Allahtan sende motorcusun yoksa bi koşu motor alırdın herhalde)alikara' Alıntı:Tuncel Abi
18:30 civarı E-5 Çağlayan taraflarında, gümüş bir CBF500 ve 2 tane kırmızı kask gördümsizden başkası olamaz
Ben taksideydim, yanımdan geçtiniz.
LesPaul' Alıntı:aa mekanın fotoları gelmiş.
dondurma da var ohhdondurma yeriz yine di mi necdet abi:queen:
alikara' Alıntı:Tuncel Abi
18:30 civarı E-5 Çağlayan taraflarında, gümüş bir CBF500 ve 2 tane kırmızı kask gördümsizden başkası olamaz
Ben taksideydim, yanımdan geçtiniz.
necdet' Alıntı:bende gördüm ama itfayi zannettim fazla dikkatle bakmadım:queen:
Serkancım dilekçemi yazıcaz baş mı vuracaz yoksa olmazsa kask mı vuracaz bilmiyorum.Sen bi hallediver de şunu duyurulara aktarsınlar.LesPaul' Alıntı:tuncel abi, naptın sen yaaa???
abi biz direk o 8 ytl2leri toplayıp necdet abiye teslim edelim en iyisi. o kafasına göre takılsın orda yemeklerle:mrgreen: bize bişey kalmıcak nasıl olsa:mrgreen:
darılmaz necdet abim bana, hoşgörüsüne sığınarak yazıyorum
tuncel abi bir de şunu sölicem. ya bu topiği duyurular kısmına taşıtsak artık? kimse görmüyo, haberi olmuyo.
ben de zor buldum walla ya![]()
yönetimm uyamaaatunoka' Alıntı:Serkancım dilekçemi yazıcaz baş mı vuracaz yoksa olmazsa kask mı vuracaz bilmiyorum.Sen bi hallediver de şunu duyurulara aktarsınlar.![]()