[MT] Hyosung Resimleri [BBRR firarda]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ayakta alkışlıyorum....:)

:queen:bende hyo olmak istedim bir an :queen::queen::queen:
düntyaya bir daha gelirsem hyo olarak gfelmek istiyorum:queen::queen:

Bastır 5 ytl.çektir fotonu motorla,ülkene döndüğünde bas havanı....Diye bir tabela var sanırım orda:queen::queen::queen:

bunlar ne abicim adamın direkt olarak hyosung alası geliyo tabi ajantiyon ürünleri ile puahaha :) bu yaz müsadenle senle takılalım :=)

vasco1925 ne iyi etmişsinde hortlatmışsın topiği,sayrnde barılş kankamı andım kanka motor naked çıtırlarda naked takım yapmışsın ama dikkat et mete resimleri kopyalayıp eve yollamasın:queen:

masallah tek basına ılk resımler bıle bu topıkı patlatır gerısıne gerenk yok:p:p:p:queen::queen:

plajda güneşlenen bayanların çoğu üstsüz...bunların çoğuda türk .. ...hatta motor ve araba fuarlarınada gitmeyin motor üstünde poz veren araba içinde poz veren bayanlarda yukarda ki resimleri aratmayacak pozlar veriyolar...

olleyyy nerde fuar orda RoLa :queen::queen:

20070702bikepics950616tw0.jpg

zuahhaha buna koptum yaaa:queen::queen:

motor tanıtımı bu işte hysong bu kadar güzel reklam yapsaydı şimdiye
kadar rekor kırardı

hocam sonuna kadar katılıyorum :queen: motor fuarlarında dikkat her tarafa dağılıyor. bir sürü motor bir sürü manken derken reklamlık pek bişey olmuyor. ama bu reklam var ya bu reklam bmw alacak olana bile hyo aldırır. (nişanlım buna baktığımı görmesin vurur beni:cherry:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar