[MT] Hyosung Resimleri [BBRR firarda]

Süper Moderatör (BBRR)
ya aralarda kaybolup gidiyo buraya hyo larımızın resimlerini yükleyelim ...
Ben yeni çektikçe ilk mesajıma ekliyeceğim diğer arkadaşlarda ilk mesajlarına eklerlerse manyak bi albüm olur...

Şeftesi benden bereketi sizden ...

23r7cow.jpg

24m7qmu.jpg

24m7qeu.jpg

22 / 08 / 2006

23 / 08 / 2006

Son düzenleme:
1 tane hyo varr fakatt tek basına hatunların ustesınden gelmiş keretaa :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :cat:

13,14,15 hariç bütün çıtırlar güzel fakat dediğim resimdeki çıtır çok sexi çıkmış

rakiii çokk guzelll....şişşş kebaaapppp çokkk guzeell...

yineee gelecekkk bennn...:) (Metin Akpınar & Zeki Alasya...bu nakaratları gençler bilmez...)

Barış Abi dövme işinde sezon ölünce herhalde sektörü değiştirdin...:)

barış arkadaşım seni canı gönülden destekliyoruz ve ayakta alkışlıyoruz

turizmi canlandıran adam

Barış abiyi gören herkes canlanır...Ben tophanede canlandım ordan biliyom...

baba helal sana varya on numara olmus benim eski motorun üstüne dişi sinek konmamıltı hyo nun üstüne konmayan sinek kalmamış :)

budaa neeeeeeeee.::eek:hmy:: abi artık ne deyim r1 verseler gözüm görmez. tamam 250 comet :):):) bence comet alan arkadaşlar BBR nin dükkanı ziyaret etsin bakalım ne var ne yok:cherry:
ne bereketli dükkan ve motor:rendeer:
helal olsun hyosunga adamlar motosikletin motorunu düşündügü kadar yasarıma ve çekiciligede önem vermiş. resimlerdende belli oluyor nekadar çekici oldugu :):)

ayrıca bir arkadaşımız turizm konusuna deginmiş ona canı gönülden katılıyorum turizme verdigin destek bu ülke için yaptıgın fedakarlık küçümsenecek gibi degil.:)
belki turizm bakanımız bir ara uykusundan uyanırsa sana plaket verebilir:)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ah ulan ah o motorun ve selenin bi dili olsada konuşsa neler neler anlatır beeaahh:flower: ::koop:: ::pulp:: ::biggrinn ::haapppy: ::winkwink ::xblink:: ::eek:hmy:: ::winkwink ::winkwink

Süper Moderatör (BBRR)
ülke kazansın ...turizm patlasın ...başka bi amacımız yok ...şimdi diyolar ki bazı arkadaşlar ne diyonda çektiriyolar bu resimleri ...valla bişi demiyom korka korka motorun yanına gidip çektiriyolar ..ben sadece isterseniz üstündede çektirebilirsiniz diyom...Ne diyim aman yaklaşmayınmı diyim ...bize yakışmaz

dünyada yok böyle bir karızmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :):):):)
bu zamana kadar hangi erkegin yanına bir kız çekine çikine gelip fotograf çektirmişkiii :):)
motora bak resmen kızlar bile yanına gelip fotograf çektirmekten kendilierini alıkoyamıyorlar......:)
benim bu motorda en çok sevdigim şey bir naked olmasına ragmen gidon tam bir racing gibi duruyor yani motor hem naked gibi kullanılabiliyor. hemde bir racing gibi üzerine yatılıp kullanılabiliyor sanırım??
motoru kullanan arkadaşaların bu yöndeki yorumlarını alırsak daha saglıklı bilgiler elde etmiş oluruzz....

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
abi motorun üstü yetmez,al sırtına bikaç tane.motorun performansını sendende bekliyoruz.maksat turizm canlansın,yoksa başka sakat düşüncelerimiz yok yani:pl: :bestmt: hem siteninde reklamı olur turistlere:cat:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
::sefereee ::cheeeeer ::friends: ::blushani ::xblink:: ::bira01::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar