[MT] Hyosung Resimleri [BBRR firarda]

Maziden bir yaprak.Kimbilir kimler binmiştir o tarihten sonra o motorun üstüne.Yokmu güncel resimler...:cherry:

yuh bee. böle bi başlık açamak niyeti ile uzun uzun arama yapıp, azar iştimeyeyim derken bu başlığı buldum. iyi akıl etmiş derken barış için vede sevinirken ne güzel herkesi arkadaşları ve motorları burada görücem diye, başlık resmen geyiğe sarmış.. ve barışın resimlerinden başka rsim yok. e tabi barış abide motorları koymuş -ki bile bile milletin geyik yapacağını - olan olmuş..
neyse biraz zman geçsin, kendi rsimlerimle birlikte açaçcam böel bi başlık. geyiksiz adam gibi sadece resimler ve biz..

ya biz nediyoruz aynen geyiğe devam ...:mrgreen:

yokmu hyosungcuların kendi motorlarını gösterebilecekleri bi başlık.. açacam şimdi ama var die kapatacaklar ... :)

barış abi süpersin
bi ara benim regali de çekelim oraya
binsinler hatta gezdireyim :queen: :wiinkk:
hatta kaçırayım :queen:
hatta evleneyim :queen:

vay abim benim motoru sağlam yere parketmişin,2000 2005 sezonunda hep oradaydım şovlarda

Süper Moderatör (BBRR)
Ah be canım motorum .. cbf ybr karşılaştırması yapılmış bi topikte en yakışıklı kim diye .. en yakışıklı en çok hatunu peşinden koşturandır.. ben hiç bi cbf veya ybr de böle pozlar görmedim ..

ah abim nası üzüldüm şimdi, sana şu fotoyu verem, işlerde kesat nası olsa bi iki fotomontaj yap ekle namın yürüsün en azından :mrgreen:

20070702bikepics9506168wb3.jpg

Genel de tanıdığım herkesin motosikletinin üzerinde poz verme adetim vardır.. Nedense adet oldu bende.. En son 1100 xx le çektim mesela.. Ama abi olurda bir gün oraya gelir isem senin motorunun üzerine çıkmam şimdiden söyleyeyim.. :mrgreen: :queen:

Abi o değilde Hasan Abiyle Erhan Abilerin V-strom lara bir hatun dönüpte bakmadı yanına yanaşmadı be abi.E tabi Marmoktaki motosikletlerin yüzde ellisi v-strom olunca albenisi kalmadı motorun.Ybr 125 daha nadideydi o aralar:mrgreen:

O hatunların aklına şaşayim ben :mrgreen: :queen: :cherry:

vayy vay vayyyyyy vayyy bişe yazamicam bi daha bakim şu hatunlara

yaw yorumları okumaktan konunun ne olduğunu unuttum bi kere daha bakayım olayın özüne ineyim:queen::cat: tebrikler ağbi deniz ne kadar motor ne kadar güzel çıkmış:queen::queen:

Süper Moderatör (BBRR)
dishy
zaten dikkat ettiysen bi standart var öle her çektiğimi koymadım ..:p hatta bazıları çok standart dışı idi üstüne dahi çıkmalarına izin vermedim :cherry:
yani seninle bi sorun yaşamayacaz .. zaten motoruda sattım :pale:

Ne topikmiş ama , Bütün sayfaları okudum durduk yerde :)

BBRR sanırım motorunuzu özlediniz , ama en azından bu güzel resimler var :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar