Motosikletli genç otoyolu birbirine kattı (Bizden biri mi?)

Bence adamın boyle yapmasının tek nedeni gazetecilerin gaza getirmesi.Kamerayı gostermisler adama adamda gaza gelmis napsın.Sonrada haber diye gosteriyolar.Yanlıs hareketler bunlar düsünce görürüm ben o adamı.Haa bu arada Motorsiklet değil Motosiklet.

::plus1::
katılıyorum abi sana

bu yapılan hızları anlamış degilim.yani bu adam böle şov niteligi taşımadan herşeyi yerli yerinde olup hızlı kontrollü bir şekilde hızlı gidip gerektiginde(tartışılır ama zorunlu hale geliyor) aracları sollayıp ya da ters taraftan geçse kötümü olumsuz mu ?anlamadım...

Bize karşı neden tavır alındığının sebebi işte bu arkadaşlar bende haberlerde izledim.Koluna kask almış,yakışmış bilezik niyetine.

valla elemana ne diyelim sağlam bi kaza yaparsa adrenalini bence o zamn görür zevk için diyebilecekmi bakalım o zaman?

Risk almadan yaşanmas bencee eleman da bunu uygulamışş..

Çok yakında görür risk i heheh :mrgreen:

Tekrar tekrar dene olmuyo sa bilkiii sendeki player arızalı.. Tekrar yüklersin o zaman açar inşşş :mrgreen:

Ben diyorum kaskı kolunuza takmak yerine üzerine oturun diye ama...

seni esefle ve şiddetle tebrik ediorum sen beni kopardın allahda seni koparsın :p

bence bu tür insanlar kaskı fln boşversinler o motoru satsınlar bi havuz yaptırıp içine yoğurt doldursunlar ve içine atlasınlar guinness rekorlar kitabına dünyanın en büyük cacığı olarak girer

Zuhahahhahahahaaaa:queen: leynn nerden de aklına geldi cacık ıyyyyyyyy:p

ööööööööööğğğğğğğğğğ :p

kask takmaması yanlış ama hız konusunda bence süper adrenelın oyal orda biter kask takıcan ne olursa olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben birbirine katılmış bir otoyol göremedim..Arkadaşımızın yaptığının doğru veya yanlış olması tartışılabilir.Fakat birileri çok abartıyor olayları özelliklede işin içerisinde motosiklet varsa ..akşama kadar daha riskli hareketler yapan bi dünya oto sürücüsü var.. neden hiç haber olmuyorlar..bu mizanseni düzenleyen basın aracıda onlardan bir tanesi

bence burda yanlıs dıen ve racıng suren cogu arkadaslar bu hareketlerı bır ıkı defada olsa arkadas gazı ılede olsa yapmıstır.. kask takmaması cokkk yanlıs bısı dıyemem ama suan benım de alttımda aynı 900rr olsa bende yapabılırım yanı napım motor adamı gazlar... yanlıs yaptıggımız bısı demıyorum ama gercek..

Ya arkadaşlar hepiniz kask kask demişsiniz.Haklısınızda tabii.Ama bu adam neden deponun üstüne oturuyo ben onu çözemedim.O bana daha bi ilginç geldi.:mrgreen:

hava atiyor besbelli..yanliz habercilerin abartmasi cok fazla neymi szikzaklar ciziyomus yok abii bence bu adamin yaptigi sey deponun ustune oturmasi ve kaskin kafasi yerine koluna takmasi.....

gerçekten kınıyorum..neymiş adrnalin.sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz.
birde demiyormu habercilerin uyarılarına kulak asmamışmış.bzde kekiz ya yedik.o zaman ifşa etmeyin arkadaş.bunu gören genç motorcular yarın çıkıp aynı şeleri yapacak.zaten özenti yşıyoruz.kızdım ben şimdi

bu kşinin yaptığı tüm motorsikletçilere mal oluyor işin üzücü tarafı bu günlük hayattada karşılaşıyoruz çoğunlukla trafikte ters yönden motora binenlerde oluyor :pr:

Bunun gibiler yüzünden trafikte diğer motorcu arkadaşlarımızı adam yerine koymuyorlar, sıkıştırıyorlar. Bir gün kalır bir arabanın altında o zamanda geç olur tabiki. Umarım bir şey olmaz ona ama tanıyan varsa ikaz etmesi gerekli...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar