Motosikletli genç otoyolu birbirine kattı (Bizden biri mi?)

Bence adamın boyle yapmasının tek nedeni gazetecilerin gaza getirmesi.Kamerayı gostermisler adama adamda gaza gelmis napsın.Sonrada haber diye gosteriyolar.Yanlıs hareketler bunlar düsünce görürüm ben o adamı.Haa bu arada Motorsiklet değil Motosiklet.

Süper Moderatör (BBRR)
kafada kask yok kola takmış.. bu tip sürücüler tüm dünyada mevcut bunlara gost rider deniyo zaten ..ama onlar kask takıyolar

parası olan ister basar ister trafiği birbirine katar. kuralların ve cezaların zengine geçerliliği yok ki olan hep fakire VATAN SAĞOLSUN:pr:

Fazla Ghostrider izlersen olacagi bu, adam bayagi yuzsuz mus ama hem kamerayi goruyor show devam ediyor birde sonunda pismis kelle gibi siritip , sunucu ile sohbete daliyor. Ne yapalim motor alirken kimse size "Saygili motorcumusunuz ?" diye sormuyor.

parası olan ister basar ister trafiği birbirine katar. kuralların ve cezaların zengine geçerliliği yok ki olan hep fakire VATAN SAĞOLSUN:pr:

Ne alaka arkadaşım
yaptığının zenginlik yada fakirlikle ne alakası var :farao:
yaptığı sadece serserilik :pr:
hem kendi hemde başkalarının hayatını tehlikeye atması kabul edilebilecek bir hata değil :pr:
SADECE SERSERİLİK :pr: :pr: :pr:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
yanlış olmakla beraber çok ta tehlikeli şeyler yaptığını söyleyemeyiz.
biraz habercilerin gazıyla alakalı bir durum var sanki ortada
gene de pek tasvip etmyoruz ve hiç böyle şeyler yapmıyoruz değil mi ertuğrul :p

BEETLE65 adamın altında 20 milyarlık motor allahın polisi torosla mı yakalayacak mali durumu kötü olan biri olsa ceza yemekten korkar daha temkinli gider misal örnek vereyim kırmızı işıktan geçmekten dolayı 101 ytl ceza yedim ve şimdi yeşil yansa daha içimde bi tedirgin lik oluyo anlatmak istediğim buydu ama

Bir yerde race kullananlar da haklı. Kask takmaması yanlış belki ama ülkemizde pist ve yarış fiyatları dudak uçuklatıcı rakamlarda olduğu için doğal olarak adrenalin tutkusu otoyollara taşınıyor . Otoyol da belediyenin pisti oluyor işte ...

tamam kabul ediyorum her şey para ile bitmiyor belki motor da emanet ama insanın öyle bi gücü olunca sınırları zorlar tabi ki bunlar samimi benim düşüncelerim mutlaka dogru veya yanlış tarafları olabilir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar