Motosikletli genç otoyolu birbirine kattı (Bizden biri mi?)

bendede bundan 5 sene evvel cbr600 vardi bende bu arkadasin yaptıklarindan bir nebze olsun yapmistim ama gittigim yer hastane olmustu
sonuc kırık bir kol ve kırık sol ayak 3 ayda anca düzeldim onun icin artık scootere biniyom
ama arkadasin davranislarini burdan kınıyorum :farao:

abi yuzum gorunuo dimi? tum kizlar hasta olucak bana..

adamin aklindan gecenler..

Ben diyorum kaskı kolunuza takmak yerine üzerine oturun diye ama...

gazetecilerin düzmecesine benziyor..

Yazı editlenmiştir.Forumda herhangi bir kişi ya da kuruluşu aşağılayıcı yazı yazılamaz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gaz vermişler

Çocuk motora çok hakim değil fazla tehlikeli bir şey de yapmıyor.
Bana kalırsa gazeteciler akşam haberlerine ne götürsek derken bu zavallı yavrucağı buldular.
Verdiler gazı verdiler gazı... çocukta düşebilmek için elinden geleni yaptı.
Fakat başarılı olamadı.
Eğer düşmeyi başarabilseydi haber şöyle verilecekti.
Bundan sonrasını M.Ali Birand gibi okuyun...

Tem otoyolunda korkunç kaza!!!
Yollar kan gölü oldu...
Otoyolda motosikleti ile şov yapan genç feci şekilde can verdi.
Olayı sadece **** haber görüntüledi.
Azz Sonnraaaa...

Bu arada videoyu izleyince yıllardır kaskı yanlış yerime taktığımı farkettim. En kısa zamanda düzelteceğim...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bence adamın boyle yapmasının tek nedeni gazetecilerin gaza getirmesi.Kamerayı gostermisler adama adamda gaza gelmis napsın.Sonrada haber diye gosteriyolar.Yanlıs hareketler bunlar düsünce görürüm ben o adamı.Haa bu arada Motorsiklet değil Motosiklet.

her gaz verenin gazına gelen her gösterilen kameraya şov yapanın sonu da pek iyi olmaz ama

sadece show için tv ye çıkmak için.. keşke bi düşseymiş de bize de izleyecek sağlam bişiler çıkardı..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
haberi arkasını kim yazmışsa ....
kameramızı farkeden genç demiyor mu bide.ya sen o adamı bulupta gel bişeyler yap haber olsun demediysen...

burada haberi ve habercileri eleştirmek ne kadar kolay değil mi?motosikletsever bir basın mensubu olarak anlayışınız yanlış.
"gazeteciler gaza getirdi."demek kolay.böyle ahkam kesmekle olmaz bu işler beyler.dönüp bir bakın bakalım kendinize.o haber size ders niteliğinde olsun.insanlar sizi öyle görüyor çünkü.
bahaneniz bilinçaltınızda hazır..

27.saniyede yolun sağında park etmiş bir araç var.şöför dışarda motosikletliğe bişiler sayıyor :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bazı bilinçsiz race kullananlar ne yazıkki gaza geliyor.Zaten kaskı kafasına değilde koluna takmaası nasıl biri oldugunu gösteriyor:cat:

o halde hemen suçu medyaya gazeteciye atıp kenara çekilmeyelim. yüzünde bir leke varsa bunu sana gösteren aynanın suçu ne? medya da toplumun aynasıdır unutma, olanı gösterir. sonuçta böyle bir adam var değil mi? bunu inkar edebilir miyiz? hayır. o zaman suçlu medya değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar