On Numara Bilgiler..:cat:
Teşekkürler...
On Numara Bilgiler..:cat:
Motoru yatıracak kadar kış gelse İstanbul'a keşke...
İstanbul'da gün doğduktan 4-5 saat sonrasından başlayarak hava kararana kadar buzlanma durumları çok nadirdir. (Yaşadığım çevrede ve motoru kullanacağım güzergahda) O zaman diliminin dışında bile buzlanma etkili değildir pek.Çok soğuk olduğu, yağmurlu olduğu zaman insanın bineside gelmiyo açıkçası. Oyüzden ister istemez yatıyo..:wiinkk:
"Motorumuzun gaz kelebeğini, ON/RES/PRI şeklinde olan motorlarda önce 20 saniye kadar PRI konumuna, daha sonra ON konumuna getiriyoruz. ON/RES/OFF şeklinde olan motorlarda ise direk ON konumuna getiriyoruz."
Dostum uzun uzun yazmışsın emeğine sağlık yararlı topik oldu benim için. Bu verdiğin bilgilere ek olarak bir şey daha sormak istiyorum. Ben motorumu yeni aldım bu gaz kelebeğinde FUEL/RESERVE/PRIMARIY/OFF diye yazıyor.
1-) RESERVE: Yedek depoya geçiyor.
2-) PRIMARY: Normal kullanımdayken burada bırakmak gerekiyormuş.
3-) OFF: Kullanılmadığı zamanlarda bırakmak gerekiyor.
4-) FUEL: Hangi durumlarda kullanılıyor...
eğer jel akü var ise çıkartın diyorlar akü bozuluyormuş.
Hazir konusu gelmisken benim de bir sorum olacak..
Aracimin 8000 km bakimina yaklasik 400 km kaldi ve ufaktan havalarinda etkisi ile motosikletimle vedalasacagim 2017 bahar donemine kadar.
Sizce periyodik bakimi simdiden yaptirmali miyim yoksa 2017 baharimi beklemeliyim?
Aracim kapali otoparkta durmaktadir. Haftada 1 kez akunun bitmemesi adina ufak turlae atmayi planliyorum(otopark icinde)