Motosikletçiyle Uğraşılmaz.... (Bu Bir Gezidir)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar bu sabah 7 de işten çıktım beşiktaş'tan sarıyere dogru yol alırken hiç sinirlenmediğim kadar sinirledim gelen geçen önüme kırdı direksiyonunu.....
Neyse bahçeköy yoluna girdim (orman yolu) açtım vizörü mis gibi orman havasını cektım ıcıme bahcekoyde gıselerden gırıp (evımın yanı sayılır) gölün kenarında 2 dakka oturup eve gidip yatma planlarım vardı....
Gişeye geldim ve utanmaz gişeciyle geçen konuşmayı yansıtıyorum....

ben : Günaydın kolay gelsin
utanmaz gişeci: Evet
ben : ustam 2 dakka orman havası alıp cıkıcam haberın olsun (gişeler ücretli ama pıknık vs yapmıcaz 2 dakka)
utanmaz gişeci: Olmaz kardeşim ver parasını geç yoksa uraştırma beni...
ben :iyide adam gibi konuş bişey demedik sana
utanmaz gişeci: sendenmı ogrencem lan konusmayı???
ben :ustam sabah sabah bela arama konusma al paranı ac kapıyı..
utanmaz gişeci: olm illa cıkıymmı klubeden onu mu ıstıyon
ben :ulan sen o klubeden çık evire cevire meydan dayagı atmıyan adam dııl kımse almaz senı elımden
utanmaz gişeci: lan yuru gıt basımı belaya sokma bahcekoy burası
ben :bende bahcekoyluyum ama neyse ugrasmıyorum senle bak nası gırıyorum içeri sorarım ayrıca bunun hesabını haberın olsun.
zat150: vınnnnnnnnnnnn

dededen kalma orman yoluna girme planım var sırf ınadına gırıp cıkıcam ama yol cok kotu ... once dusundum sonra bosver nolurkı hem foto ceker foruma koyarız sabah sabah ınsanlar belkı işyerinden yemyesil ormanı gorurde rahatlar dedim ve girdim yola....

evet çok güzel bi yol ama scooter buralar için tasarlanmamıs.....

buraya geldıgımde zıctık burda bıter dedım ve o an altımda bı f650 olmasını tercıh ederdım acıkcası..

burdan gecmem hemen hemen 15 dakıka aldı çünkü orta sehpa yere degdı ve motorda camura saplandı ama çıktım sonunda

burdan cıktım lastıkler camur içinde temızlıcek manevra yapıcak yerlerde temızlemeye calıstım ama asfalta cıkmam ıcın burayı asmak gerekıyor lastıklerde hala camurlu ama helal olsun duro ya burdanda cıktı

işte asfalt

biraz dinlenme vaktı gol kenarında tabı amac oydu.....

arka tekerlek ilk kez bu halde....

belgraddan kareler...

benim zat buraya cıkarmı?????

çıkarmış

evet şimdi...
gişeciyi utandırdıkmı evet...
zatta buraya cıktı......
fenada uykum gelmiş burdan belli e kolay degıl 18 saattır ayaktayız...

ama zafer gibisi yok

acaba zat buraya çıkarmı????

yok artık ama ben evet.....

yola çıkma vakti artık yatmak lazım..

bu hoşuma gitti çok anlam çıkarilabilir....

temizlikte tamammm......

çıkarken gişenin çıkış tarafından illegal bi çıkış yaptım.....
karşıda motorlu jandarmalar beklediği için gişeciyle konuşamadım ama o an yüzünü görmenizi çok isterdim.......
motorcuyla urasılmaz dedirtmişimdir umarım ..........

sonuç.......
fena halde terledım ama dusumu almıs durumdayım suan tost yıyorum :flower:
kısa bı sure sonrada uyucam kısmetse umarım begenırsınız ve bugunlerın trend sozu haybeye konu acılıo demessınız.....
resımler cep telefonundan oldugu için kotu halde onun için üzgünüm......

ama şuan içim inanılmaz rahat........ herkese iyi uykular........

:flower::flower::flower::flower::flower::flower::flower::flower::flower::flower::flower:

bana sadist diyene bak..............

eline ayağına saglık valla sabah sabah bu guzel yeri getirdin karşımıza :D :mrgreen: tesekkurlerr:mrgreen:

alemsin öymen kardeşim :)
neyse iyi uykular sana uyandığında eğer vaktin varsa ara bişeyler yaparız belki :silent:

yuh be kardesim seninkide işmi şimdi ver 3,5 ytl gir basımız gözümün sadakası olsun de

illede orman havası alıcam para vermek istemiyorum diyorsan da ıstırancaya polenöz köye falan git
uykusuzluk adama neler yaptırıyor

ulen artist o saclarının haline,birde gişeciye artistlik ha:queen: artiz herif:queen: :flower: ::koop:: ::pulp::

alemsin öymen kardeşim :)
neyse iyi uykular sana uyandığında eğer vaktin varsa ara bişeyler yaparız belki :silent:

levent abı ben baya yorgunum 7 gıbı uyanırım herlade de aksam fıratın serefıne tophanede bısıler ıcelim diye düşündüm siz belirleyin ben uyarım bılıosun ama aksam iş alcam ona gore uyabılırım :queen: :queen:

yuh be kardesim seninkide işmi şimdi ver 3,5 ytl gir basımız gözümün sadakası olsun de

illede orman havası alıcam para vermek istemiyorum diyorsan da ıstırancaya polenöz köye falan git
uykusuzluk adama neler yaptırıyor

özgür adam artistik yaptı bana yoksa yemısım 3.5 ytl yı bılıosun...........
ama nası guzel sabah nası guzel mısssssssss gibi orman havası

ulen artist o saclarının haline,birde gişeciye artistlik ha:queen: artiz herif:queen: :flower: ::koop:: ::pulp::

abi geceden kalma jole vardı kafada bandanayı takamadım bılıyorum kırmızı bandana eksık pazara inş............:queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
iyide sen bunu hep yapırsun
senlede gitmiştik gene para vermek istememiştin tamam belki ücret fazla yada gereksiz olabilir ama sabah sabah keyif kacırmaya gerek yok

tüm gişelerden gecsen 15 ytl tutmaz birde en azından stres yapmazsın

iyide sen bunu hep yapırsun
senlede gitmiştik gene para vermek istememiştin tamam belki ücret fazla yada gereksiz olabilir ama sabah sabah keyif kacırmaya gerek yok

tüm gişelerden gecsen 15 ytl tutmaz birde en azından stres yapmazsın

başkan konusma diyorum yukarda diyorum..........
ben buraya 19 yıldır girmişim bugun adam benı sokmuo bıde artıstık yapıo dıyorum........
aaaaaaaaa
benı savunsana sen........
tamam soz bı dahakıne ıkı katını verırız.............
fenamı actıon oldu

Paylaşımın harika olmuş. Geçenlerde ben de fatih ormanının gişelerine gittim, gişe de durdum. Eşim arkada. Eyvah dedim cüzdan topcase'de. Gişeci ne dese beğenirsin, "hadi geç geç, uğraşma bi daha şimdi" dedi. Beleşe girdik ormana senin anlayacağın. Böyle gişeciler de var yani...:mrgreen:

Paylaşımın harika olmuş. Geçenlerde ben de fatih ormanının gişelerine gittim, gişe de durdum. Eşim arkada. Eyvah dedim cüzdan topcase'de. Gişeci ne dese beğenirsin, "hadi geç geç, uğraşma bi daha şimdi" dedi. Beleşe girdik ormana senin anlayacağın. Böyle gişeciler de var yani...:mrgreen:

diyorumya 19 yıldır gecıyorum 19 yıldır bole bişi olmadı iş parasında diil adamın triplerinde ........
begenmene sevindim.......:cat: :cat:

fatih ormanının girişiyle bahceköy girişi biraz farklı

birde gişeci tarafından bakalım olaya

- bahceköy gişeleri otoyol gişesi gibi ödeme yapılan pencerenin üzerinde güvenlik kamerası var ve gelen gecen kayıt ediliyor bende oradan sorumlu biri olsamizin vermezdim

öymene bi soru

- otelde kalıp ödeme yapmayanların paraları kimden kesiliyor
parası kesilen kişiler bu durumda hoşnut oluyolarmı?

fatih ormanının girişiyle bahceköy girişi biraz farklı

birde gişeci tarafından bakalım olaya

- bahceköy gişeleri otoyol gişesi gibi ödeme yapılan pencerenin üzerinde güvenlik kamerası var ve gelen gecen kayıt ediliyor bende oradan sorumlu biri olsamizin vermezdim

öymene bi soru

- otelde kalıp ödeme yapmayanların paraları kimden kesiliyor
parası kesilen kişiler bu durumda hoşnut oluyolarmı?

yok başkan sen bugun benden yana olmıcan bellı....
sole acıkllıım ordan tanıdıklarının arabaları otobuslerı gecıyor ama kameralar gormuyor.....enteresan.....
otelde kalan adam odemeyı yapmazsa benden kesilir bende hiç hosnut olmam ama otelde ki iş cok farklı orda mesele 3.5 lıra dııl adamın ters konusması anlatamadım aksam tophaneye gel anlatcam sana hepsını:queen: :queen:

önemli olan miktar degil tanıdıkların otobüsleri diyorsun sende bliyorsun ki sende otelde tanıdıklarına indirime gidebiliyorsun

bu o kişiye verilmiş bir haktır istediğinde yana kulanmaktada özgürdür
hiç tanımadıgı birine böyle bi kıyak yapmasını bekleyemezsin

parasını veren bak nasıl egleniyor

http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/30900-belgradda-piknik-keyfi.html

önemli olan miktar degil tanıdıkların otobüsleri diyorsun sende bliyorsun ki sende otelde tanıdıklarına indirime gidebiliyorsun

bu o kişiye verilmiş bir haktır istediğinde yana kulanmaktada özgürdür
hiç tanımadıgı birine böyle bi kıyak yapmasını bekleyemezsin

parasını veren bak nasıl egleniyor

http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/30900-belgradda-piknik-keyfi.html

vallahi başkan doğru söylüyor doğru söze nedenirki bravo başkan::haapppy: ::biggrinn ::coool:: ::plus1::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar