- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar bu sabah 7 de işten çıktım beşiktaş'tan sarıyere dogru yol alırken hiç sinirlenmediğim kadar sinirledim gelen geçen önüme kırdı direksiyonunu.....
Neyse bahçeköy yoluna girdim (orman yolu) açtım vizörü mis gibi orman havasını cektım ıcıme bahcekoyde gıselerden gırıp (evımın yanı sayılır) gölün kenarında 2 dakka oturup eve gidip yatma planlarım vardı....
Gişeye geldim ve utanmaz gişeciyle geçen konuşmayı yansıtıyorum....
ben : Günaydın kolay gelsin
utanmaz gişeci: Evet
ben : ustam 2 dakka orman havası alıp cıkıcam haberın olsun (gişeler ücretli ama pıknık vs yapmıcaz 2 dakka)
utanmaz gişeci: Olmaz kardeşim ver parasını geç yoksa uraştırma beni...
ben :iyide adam gibi konuş bişey demedik sana
utanmaz gişeci: sendenmı ogrencem lan konusmayı???
ben :ustam sabah sabah bela arama konusma al paranı ac kapıyı..
utanmaz gişeci: olm illa cıkıymmı klubeden onu mu ıstıyon
ben :ulan sen o klubeden çık evire cevire meydan dayagı atmıyan adam dııl kımse almaz senı elımden
utanmaz gişeci: lan yuru gıt basımı belaya sokma bahcekoy burası
ben :bende bahcekoyluyum ama neyse ugrasmıyorum senle bak nası gırıyorum içeri sorarım ayrıca bunun hesabını haberın olsun.
zat150: vınnnnnnnnnnnn
dededen kalma orman yoluna girme planım var sırf ınadına gırıp cıkıcam ama yol cok kotu ... once dusundum sonra bosver nolurkı hem foto ceker foruma koyarız sabah sabah ınsanlar belkı işyerinden yemyesil ormanı gorurde rahatlar dedim ve girdim yola....

evet çok güzel bi yol ama scooter buralar için tasarlanmamıs.....
buraya geldıgımde zıctık burda bıter dedım ve o an altımda bı f650 olmasını tercıh ederdım acıkcası..

burdan gecmem hemen hemen 15 dakıka aldı çünkü orta sehpa yere degdı ve motorda camura saplandı ama çıktım sonunda

burdan cıktım lastıkler camur içinde temızlıcek manevra yapıcak yerlerde temızlemeye calıstım ama asfalta cıkmam ıcın burayı asmak gerekıyor lastıklerde hala camurlu ama helal olsun duro ya burdanda cıktı

işte asfalt

biraz dinlenme vaktı gol kenarında tabı amac oydu.....

arka tekerlek ilk kez bu halde....

belgraddan kareler...

benim zat buraya cıkarmı?????

çıkarmış

evet şimdi...
gişeciyi utandırdıkmı evet...
zatta buraya cıktı......
fenada uykum gelmiş burdan belli e kolay degıl 18 saattır ayaktayız...

ama zafer gibisi yok

acaba zat buraya çıkarmı????

yok artık ama ben evet.....

yola çıkma vakti artık yatmak lazım..

bu hoşuma gitti çok anlam çıkarilabilir....

temizlikte tamammm......

çıkarken gişenin çıkış tarafından illegal bi çıkış yaptım.....
karşıda motorlu jandarmalar beklediği için gişeciyle konuşamadım ama o an yüzünü görmenizi çok isterdim.......
motorcuyla urasılmaz dedirtmişimdir umarım ..........
sonuç.......
fena halde terledım ama dusumu almıs durumdayım suan tost yıyorum :flower:
kısa bı sure sonrada uyucam kısmetse umarım begenırsınız ve bugunlerın trend sozu haybeye konu acılıo demessınız.....
resımler cep telefonundan oldugu için kotu halde onun için üzgünüm......
ama şuan içim inanılmaz rahat........ herkese iyi uykular........
:flower::flower::flower::flower::flower::flower::flower::flower::flower::flower::flower:
Neyse bahçeköy yoluna girdim (orman yolu) açtım vizörü mis gibi orman havasını cektım ıcıme bahcekoyde gıselerden gırıp (evımın yanı sayılır) gölün kenarında 2 dakka oturup eve gidip yatma planlarım vardı....
Gişeye geldim ve utanmaz gişeciyle geçen konuşmayı yansıtıyorum....
ben : Günaydın kolay gelsin
utanmaz gişeci: Evet
ben : ustam 2 dakka orman havası alıp cıkıcam haberın olsun (gişeler ücretli ama pıknık vs yapmıcaz 2 dakka)
utanmaz gişeci: Olmaz kardeşim ver parasını geç yoksa uraştırma beni...
ben :iyide adam gibi konuş bişey demedik sana
utanmaz gişeci: sendenmı ogrencem lan konusmayı???
ben :ustam sabah sabah bela arama konusma al paranı ac kapıyı..
utanmaz gişeci: olm illa cıkıymmı klubeden onu mu ıstıyon
ben :ulan sen o klubeden çık evire cevire meydan dayagı atmıyan adam dııl kımse almaz senı elımden
utanmaz gişeci: lan yuru gıt basımı belaya sokma bahcekoy burası
ben :bende bahcekoyluyum ama neyse ugrasmıyorum senle bak nası gırıyorum içeri sorarım ayrıca bunun hesabını haberın olsun.
zat150: vınnnnnnnnnnnn
dededen kalma orman yoluna girme planım var sırf ınadına gırıp cıkıcam ama yol cok kotu ... once dusundum sonra bosver nolurkı hem foto ceker foruma koyarız sabah sabah ınsanlar belkı işyerinden yemyesil ormanı gorurde rahatlar dedim ve girdim yola....

evet çok güzel bi yol ama scooter buralar için tasarlanmamıs.....
buraya geldıgımde zıctık burda bıter dedım ve o an altımda bı f650 olmasını tercıh ederdım acıkcası..

burdan gecmem hemen hemen 15 dakıka aldı çünkü orta sehpa yere degdı ve motorda camura saplandı ama çıktım sonunda

burdan cıktım lastıkler camur içinde temızlıcek manevra yapıcak yerlerde temızlemeye calıstım ama asfalta cıkmam ıcın burayı asmak gerekıyor lastıklerde hala camurlu ama helal olsun duro ya burdanda cıktı

işte asfalt

biraz dinlenme vaktı gol kenarında tabı amac oydu.....

arka tekerlek ilk kez bu halde....

belgraddan kareler...

benim zat buraya cıkarmı?????

çıkarmış

evet şimdi...
gişeciyi utandırdıkmı evet...
zatta buraya cıktı......
fenada uykum gelmiş burdan belli e kolay degıl 18 saattır ayaktayız...

ama zafer gibisi yok

acaba zat buraya çıkarmı????

yok artık ama ben evet.....

yola çıkma vakti artık yatmak lazım..

bu hoşuma gitti çok anlam çıkarilabilir....

temizlikte tamammm......

çıkarken gişenin çıkış tarafından illegal bi çıkış yaptım.....
karşıda motorlu jandarmalar beklediği için gişeciyle konuşamadım ama o an yüzünü görmenizi çok isterdim.......
motorcuyla urasılmaz dedirtmişimdir umarım ..........
sonuç.......
fena halde terledım ama dusumu almıs durumdayım suan tost yıyorum :flower:
kısa bı sure sonrada uyucam kısmetse umarım begenırsınız ve bugunlerın trend sozu haybeye konu acılıo demessınız.....
resımler cep telefonundan oldugu için kotu halde onun için üzgünüm......
ama şuan içim inanılmaz rahat........ herkese iyi uykular........
:flower::flower::flower::flower::flower::flower::flower::flower::flower::flower::flower: