ben bu eyleme gelmeyeceğim diye bir laf ettimmi?
ettiysem biri bana göstersin...
Baştaki 7-8 yorumdan sonrasını okumadım.Neden mi?Kişisel tartışmalar başlamış.
Neyse arkadaşlar, site yönetimi protesto için gerekli izni alsın,bizde çıkalım yolara.Basın kısmını düşünmeyin.En azından Doğan Haber Ajansı orda olacak.
@coq hocam, Fransa daki olayı anlat bize, kanun var mı sizin şeridiniz için?
bence öncelikle böyle bir uygulamanın başka bir devlette oldugunu motorcu arkadaşlara duyurmak lazım ben ilk defa duyuyorum. bence bunu önce facede bir grup kurarak başla.
eminimki herkezde destek olacaktır. çok zor gibi gözüküyor ama nekadar motorcu okadar kabul ettirici kuvvet olur.
ama varya arabalardan amma sopa yiyen olur. hayatta çekemezler bunu![]()
Arkadaşlar 24 nisan pazar 12/30 14/30 arası Canlı Yayınımda sizleri Bekliyorum Sevgili Adminimiz Bununla ilgili Duyuru Yapacak sıkıntılarımızı canlı yayında konuşacağız Tüm Türkiye'ye ulaşacağız ....
Arkadaşlar 24 nisan pazar 12/30 14/30 arası Canlı Yayınımda sizleri Bekliyorum Sevgili Adminimiz Bununla ilgili Duyuru Yapacak sıkıntılarımızı canlı yayında konuşacağız Tüm Türkiye'ye ulaşacağız ....
Adminimiz Bununla ilgili konu açacaktır bilgileri verecektir ama ben gene paylaşayım ...bravooo desperados konuyu açarmısın hangi kanal vs nerde nasıl olucak
Ambulanslar gidecek yol bulamazken,
metro gibi bir alt yapımız yokken ve de ulaşım/taşımacılık tamamen karayoluna bel bağlamışken,
ehliyetsiz bu kadar motorcu varken ve de su/tüp dağıtan, moto kuryeler yada bu forumdaki bizler trafik her sıkıştığında yaya yollarını/kaldırımları kullanmayı kendilerine hak olarak görürken,
otomobil sürücüleri motosikletleri trafikte olmaması gereken bir araç olarak algılarken,
sizce bu ülkede motosiklet şeriti olması mümkün mü?
bence hayır.
Adminimiz Bununla ilgili konu açacaktır bilgileri verecektir ama ben gene paylaşayım ...
Motosikletci şarkılarıyla tanınan Türkiyede ilk motosiklet ezgilerinin şarkıcısı Ogün Rüzgarın çocukları ,Farkedin Artık ,Motosikletci Abi ,Çıktım Yollara, Şampiyon sinan , Neden Çarptın Kamyoncu Gibi Şarkıların söz ve Müziklerine imza atan Ogün Bülent Görgün 2010 yılı Şubat Ayından Bu yana Dsmart 176 Türksat Ve Uydudan yayın yapan Kralkaradeniz tv de Ogün İle Pazar Güneşi Programında 2 saat canlı yayıMotosikletci şarkılarıyla tanınan Türkiyede ilk motosiklet ezgilerinin şarkıcısı Ogün Rüzgarın çocukları ,Farkedin Artık ,Motosikletci Abi ,Çıktım Yollara, Şampiyon sinan , Neden Çarptın Kamyoncu Gibi Şarkıların söz ve Müziklerine imza atan Ogün Bülent Görgün 2010 yılı Şubat Ayından Bu yana Dsmart türksat Ve Uydudan yayın yapan Kralkaradeniz tv de Ogün İle Pazar Güneşi Programında 2 saat canlı yayında konuklarıyla seyirciyle buluşuyor...
Kendiside bir motosikletci olan Ogün Tüm Motosiklet tutkunlarını pazar 12/30 14/30 saatleri arasında 24 nisan pazar kralkaradeniz tv stüdyolarında motosikletcilerin sorunlarını konuşmak üzere kralkaradeniz tv ye davet ediyor canlı yayında herkeze söz verilerek motosikletcinin sorunları konuşulacak telefon bağlantıları alınacak ve ünlü motosikletci konuklarlada motosikletciliği tartışacak sorunlarını dile getirecek bu platform oluşturulacaktır tüm motosiklet tutkunlarımız üçretsiz davetlidir ...
www.kralkaradeniz.com.tr
Ogün ile pazar güneşi programı
bir çok ab ülkesinde motosikletler için özel şerit bulunuyor ve kimse bu şeritlere girmiyor